Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    09. Listopad 2017. 15:37

Curke hvala na podršci <3 novi ciklus, nova nada <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2017. 15:50

Ma to i mene muči, ne mogu ljudima govoriti da sam godinu dana na antibioticima
    A iskreno i sama se previše opterećujem, tako sam jedno vrijeme izbjegavala uopće ići negdje da me netko ne bi ispitivao zašto neću nazdraviti s njima npr., a eto nisam bila trudna. Mogu tako idućih 100 godina provesti u osami haha
    Ajmeee ovo sa svekrvom je presmiješno, stvarno bi bilo nezgodno da tamo sazna, makar mislim da bi imala razumijevanja.

• riri5
    09. Listopad 2017. 16:09

Cure dali koja od vas kad je radila briseve imala ureoplazmu,danas su mi gotovi nalazi i sve je super osim toga,pa cu sutra dobiti neke lijekove neku terapiju🤔

mina04
    09. Listopad 2017. 16:12

Grazia

Drage cure, imam pitanje, dakle, bila sam jutros kod doktorice i ona ništa ne vidi na ultrazvuku, pa me uputila na vađenje bete. E sad, ja sam ujutro gladna ko vuk i ne funkcioniram bez kave, mogu li ujutro prije vađenja bete nešto pojesti i popiti kavu??
    Drugo pitanje, ovo bi mi trebao sada biti početak 5. tjedna trudnoće i ništa se još ne vidi na ultrazvuku, pretpostavljam da je to normalno?? Molim vas da mi napišete iskustva. Hvala puno! :-)

Ja sam vadila betu u 18h, naravno cijeli dan jela normalno..ne brini 😉 ja sam sa 6tj bila na uzv i bila je samo mala tockica..bude i tvoja kroz koji dan 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    09. Listopad 2017. 16:14

Jane_Doe

hrabrica kad radis test?
    mina di si? ima sta novo?

Evooo me..strepim. Danas ne 28dc..cekam ju 😢
    Sad sam se skoro ispovracala na poslu al bojim se da to nije samo stres 😧

Hrabrica
    09. Listopad 2017. 16:31

Mina04 samo hrabro! Uz tebe smo i sve fige su u zraku i čekaju! <3 <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

mono1111
    09. Listopad 2017. 16:35

Grazia,
    Raspon beta kod svakoga je drukciji...ali vidis da je Honey isto u tim tjednima imala betu manju od 1000...jojjj znam, vrijeme je mene ubijalo, i dan danas mi je koma to cekanje !!!
    Za to ti ne mogu dati nikakav savjet ! Sretnooo

09. Listopad 2017. 16:51

Hvala vam cure na odgovorima, zato je super ovaj forum da se međusobno savjetujemo i da čekanje bude lakše.
    Nadam se da će ne samo meni, nego i svim curama ovdje sljedeće godine u ovo vrijeme, sve ovo biti smiješno.
    Zanimljivo, kako nam život prolazi, a stalno smo u nekom iščekivanju nečega i tako u krug...

mina04
    09. Listopad 2017. 17:21

Hrabrica

Mina04 samo hrabro! Uz tebe smo i sve fige su u zraku i čekaju! &lt;3 &lt;3

Hvala draga 😘

mina04
    09. Listopad 2017. 19:45

Jel jos koja u (ne)iscekivanju M? Imali jos kakvih novosti? ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani