Grazia,
Raspon beta kod svakoga je drukciji...ali vidis da je Honey isto u tim tjednima imala betu manju od 1000...jojjj znam, vrijeme je mene ubijalo, i dan danas mi je koma to cekanje !!!
Za to ti ne mogu dati nikakav savjet ! Sretnooo
Hvala vam cure na odgovorima, zato je super ovaj forum da se međusobno savjetujemo i da čekanje bude lakše.
Nadam se da će ne samo meni, nego i svim curama ovdje sljedeće godine u ovo vrijeme, sve ovo biti smiješno.
Zanimljivo, kako nam život prolazi, a stalno smo u nekom iščekivanju nečega i tako u krug...
Mina04 samo hrabro! Uz tebe smo i sve fige su u zraku i čekaju! <3 <3
Hvala draga 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jel jos koja u (ne)iscekivanju M? Imali jos kakvih novosti? ☺
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav drage trudilice..
Prije 3 god prvi put sam se javila ovdje, sada imam djevojčicu od skoro 2god i već 8mj trudimo se da ostanem opet trudna ( prvi put nam je trebalo oko 6mj ).. Imam PCOS, samim time i neredovite cikluse sad još više neredovite nakon poroda, uglavnom zadnju mjesečnicu imala sam 17.kolovoza, odnose imamo svaki drugi, treći dan. 29.09. napravila sam test po xy put u ovih 8mj jer kako ne znam ništa test radim svakih 10 dana i bio je negativan. Uglavnom već 2 tjedna me boli kao da ću dobiti, 2.10. u toku dana pojavio se iscjedak sa sukrvicom, mislila sam to je to procurit ću, međutim nisam. I tako 5 punih dana iscjedak sa sukrvicom samo jednom dnevno kod brisanja (prvi dan trag svježe krvi svijetlo, drugi dan smeđe, treći dan smeđe, čevrti smeđe ali manje dosta i peti dan opet svježa krv, ali samo jedva primjetan trag) , 5. dan sam napravila test koji sam našla u ladici s kojim se vrlo vjerovatno igrala i moja kćer i bio je negativan i tako 2 dana ništa osim standarnih bolova, i dalje imam iscjedak ali onaj obični ( kakav sam imala i u prvoj trudnoći), danas sam imala dan pun trčanja i divljanja sa mojom princezom i svašta još i opet se pojavio iscjedak navečer ali ovaj put sa rozom sukrvicom.. Sutra ću probat do ginekologa da me uzme bez naručivanja, a mislila sam i test kupit prije, ali ne znam da li da se nadam..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hello hello... jako dugo me nije bilo... pluseva kao u prici.. znate li vi kako sam se ja nasmijala.. ninocka..panda..honey... vi i simptomi. Tamo od 14.9 di sam stala s citanjem... do sada al sam u naprijed znala da ste trudne. Zbog stickera ovih ispod.. hehe cestitam vam drage moje. Mono vec 13 tj. Kako vrijeme leti. Prolazi najkriticnije razdoblje bas se veselim s tobom.
Iza mene vec preko 2 i pol godine. Al umjesto da se vise zamaram.. ja sad sve manje brigam.
Al u svakom slucaju uvijek imate potporu od mene. Nisam cesto tu al mislim na vas. I uvijek uzmem vremena da procitam sto je novo kod vas... hmm da vidim.. nena zao mi je sto jos nista nema kod tebe.. jane doe..ak sam dobro napisala.. tvoje ime je isto malo duze tu ako se ne varam.. nema predaje cure.. bit ce.. doci ce taj bebac 😍😘😘😘🤰👪👨👩👧 samo jakoo 💪
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
E, a da vidis tek koji je to smijeh na proljetnim bebama! 😂 Bio je to pravi baby boom plusica u 9.mj., navijamo za ostale cure dalje, nikad nam nije dosadno! Hvala na podrsci 😘
cure,žene,pomagajte...prvi put radim test i ne snalazim se baš, znači li ovo da sam trudna ili ne?
Hello hello… jako dugo me nije bilo… pluseva kao u prici.. znate li vi kako sam se ja nasmijala.. ninocka..panda..honey… vi i simptomi. Tamo od 14.9 di sam stala s citanjem… do sada al sam u naprijed znala da ste trudne. Zbog stickera ovih ispod.. hehe cestitam vam drage moje. Mono vec 13 tj. Kako vrijeme leti. Prolazi najkriticnije razdoblje bas se veselim s tobom.
Iza mene vec preko 2 i pol godine. Al umjesto da se vise zamaram.. ja sad sve manje brigam.
Al u svakom slucaju uvijek imate potporu od mene. Nisam cesto tu al mislim na vas. I uvijek uzmem vremena da procitam sto je novo kod vas… hmm da vidim.. nena zao mi je sto jos nista nema kod tebe.. jane doe..ak sam dobro napisala.. tvoje ime je isto malo duze tu ako se ne varam.. nema predaje cure.. bit ce.. doci ce taj bebac 😍😘😘😘🤰👪👨👩👧 samo jakoo 💪
❤❤❤❤❤❤❤
riri5, ja sam prije 2 godine radila prvi puta briseve i izolirana mi je ureaplasma, pili muž i ja nekih 10 dana doksiciklin, plus ja sam još dobila vaginalete (mislim neki antimikotik jer kad piješ antibiotike možeš dobiti gljivice pa su mi dali odmah vaginalete da se to spriječi). I obavezno druženje s kondomom tih 10 dana. Ponavljala briseve za 6 mjeseci i bili ok. Možeš naravno i ranije al se meni onda nije žurilo. I ove godine ih opet radila prije HSGa i bili ok.
Samo mislim da nećeš moći raditi "propuhivanje jajovoda" dok to ne riješiš.. :(
Sortiraj odgovore
Najstariji