Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Listopad 2017. 11:35

tommy_girl

a neznam ništa :D meni su stvari bile 07.09., al su mi ciklusi kraći,
    po aplikaciji su mi plodni bili od 12-18.9 iako je meni to sve zbrčkano kako sam pila pilule (prestala sam u 4mj) pa nikako da se unormale stvari, pa mi svaka aplikacija drukčije pokazuje tako da nisam se baš striktno ugledavala na to.
    nakon pilula mi idu stvari ovako (14.05., onda 27.06., 24.07., 17.08., 07.09.)
    Maternica je zadebljana je rekao, samo to.
    U čet ćemo znati onda, sad strpljen - spašen

Dns si 4 + 5 negdje po izracunu..
    Cudno kako su ti ciklusi sve kraci i kraci...hm.
    Vjerujem da beta jos nije 1000 pa se zato ne vidi.
    Sretno

nena27
    10. Listopad 2017. 11:39

Bože dragi moj pms iz mjeseca u mjesec je sve gori. Grudi me bole doslovno od O, sinoć me je boli desni jajnik tj cijela ta desna strana od jajnika do bubrega, donji dio leđa, piškam malo malo opet od O. Baš komentiram s mužem kažem ja njemu dobro si ti i živ. Cijeli mjesec ja sam normalna 2-3 dana. Znači dobijem boli me stomak i ostale čari trajanja M jedno 4 dana pa onda krenem sluzaviti opet neki uložak moraš staviti ajd tu se nađe pokoji normalan dan ovaj mjesec kad mi je trebala bit ovulacija nisam se mogla ispraviti koliko me je bolio desni jajnik, a kad smo se seksali doslovno kao da je udarao u njega i onda poslije O naravno svi znaci PMS i tako u krug. Jadne mi žene, nadam se da će se ovo sve okončati jednim velikim +
    Kad se sjetim kako sam početkom godine kukula kako nemam nikakve simptome pms-a grudi me ne bole, ispuhane su čak i dan prije M,  a vidi sad obrata

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 11:47

mono1111 - meni su ciklusi prije pilula bili tako kratki, 17-21 dan, zato sam u pravilu i počela piti pilule.

Hvala, javim sve u četvrtak

10. Listopad 2017. 12:10

Cureee, beta je 1186. Danas ulazim u 5. tjedan.

ikyri
    10. Listopad 2017. 12:14

Super! Jucer je onda bila manja od 1000 i sve je točno! Danas bi ti se vidjela mala točkica!

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 12:31

😍😍😍 kako lijepo Grazia 😊💪🏽

10. Listopad 2017. 12:35

Jucer doktorica nista nije vidjela, a danas je rekla da se vide naznake. Trebala bih vaditi opet betu u petak da se vidi prema cemu to ide. Ali necu ici jer mi je daleko bolnica, nego cu pricekati 2 tjedna da se vidi na ultrazvuku. Imam neki pozitivan osjecaj. 

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 12:38

pa mi smo iste 🤣 ti si rekla ono 6.9. Da su ti bile zadnje stvari? 

• Elviramagistic
    10. Listopad 2017. 12:43

Eto Grazia...to je to..meni se vidjelo tek sa 5.0..odn.do onda smo cekali jer smo cekali da beta bude iznad 1000..sve se poklapa i bit ce sve super :*

10. Listopad 2017. 12:47

tommy_girl

pa mi smo iste 🤣 ti si rekla ono 6.9. Da su ti bile zadnje stvari?

Da, 06.09. je bio prvi dan menge. Jesi i ti trudna tommy? 

Elviramagistic

Eto Grazia…to je to..meni se vidjelo tek sa 5.0..odn.do onda smo cekali jer smo cekali da beta bude iznad 1000..sve se poklapa i bit ce sve super :*
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.