Hvala draga Jane, malo sam zabrinuta jer mi je rekla doktorica da u pitanju može biti i biokemijska trudnoća pa sad strahujem da ne procurim. Osjećam povremena probadanja u trbuhu kao pred menstruaciju, ali puno slabijeg intenziteta nego kad mi menstuacija treba doći.
Probadanja su normalna i u trudnoci. Ma uopce se ne isplati to rano trčanje ginekologu samo stresu se izložiš.
grazia normalno da osjecas bolove jer se maternica siri. najbolje ti je izvadit betu, pa za dva dana ponovit i vidjeti dal se pravilno dupla. ne mora znaciti da je biokemijska jer ona ne vidi nista, pa tek si 5 tt nema se tu ni za vidjeti previse.
izvati betu pa javi razultat. sretno
ikyri, da slažem se, sad mi je žao što sam uopće išla kod doktorice... još je napisala u nalazu... diskretno izljeva u c. Douglasi... što god to značilo?? A ništa, sutra ću vadit betu pa ću više znati. Ovo mi je prvo iskustvo pa sam zato cijela zbunjena.
Draga Jane, usrala sam motku i jučer napravila test (m sutra treba doći) i negativan je...čak ni najmanja sjena...Mislila sam ako je, da će se makar malo nazirati jer je jučer bio 14 dan nakon O ali eto ništa...Nema bolova kao pred M, niti napuhnutosti, niti prištića ali na žalost niti druge crtice :( Radila sam onaj osjetljiv 10 ul il koja je već oznaka pa nekako mislim da bi on pokazao da T u pitanju...A tako sam dobar osjećaj imala....
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Izljev je imala cura u našoj grupi...sve je na kraju bilo ok. Po meni na ultrazvuk najranije ić 6+3 a najkasnije 7+3. Ako je kasnija ovulacija malo da se ipak ne ide 6+0 jer otkucaja možda nece bit... A pak dovoljno rano ako su vanmaternične i sl. da se utvrde. Mislim da si rano išla na pregled i da ce sve bit ok. Ako imaš još kineskih testića popiški na koji i vidi da li je tamniji... ako je tamniji od onog u petak onda nije biokemijska.
Hvala ikyri, sad me pamet uči, ipak mi je ovo prvo iskustvo, nemam više kineskih testova, i neću više raditi testove, nego ću pričekati betu.
Hrabrica, ja te potpuno razumijem, ipak pričekaj da ti menstruacija kasni nekoliko dana pa napravi test, ovako ćeš se samo izluđivati nepotrebno. Ja sam pričekala da mi kasni, a sad sam isto u nedoumicama. Sve mi je ovo vrlo stresno.
A ništa, javim vam se sutra s nalazom bete. Sretno svima i nemojte se stresirati! :-)
Draga Jane, usrala sam motku i jučer napravila test (m sutra treba doći) i negativan je…čak ni najmanja sjena…Mislila sam ako je, da će se makar malo nazirati jer je jučer bio 14 dan nakon O ali eto ništa…Nema bolova kao pred M, niti napuhnutosti, niti prištića ali na žalost niti druge crtice :( Radila sam onaj osjetljiv 10 ul il koja je već oznaka pa nekako mislim da bi on pokazao da T u pitanju…A tako sam dobar osjećaj imala….
bas mi je zao
a mozda ti je O bila kasnije, pa je zato test negativan? ako nista, sljedeci mjesec u nove pobjede..ko zna mozda se i meni i tebi u isto vrijeme pokaze plus. drzim fige
Čestitam novim trudnicama! A nama ostalima želim da se i mi što prije prebacimo na ljetne bebe :)
Nadam se da ćemo do Nove sve biti prebačene :D
Ribica i riri, da bar ja imam ginekologa kao vaše, mene moja ne želi poslati na apsolutno nikakve pretrage tako da sam išla na neke na svoju ruku, ali sigurno postoji još toga na što bih mogla ići, a trenutno mi je preskupo :(
Inače sam kao vi po godinama i kad sam je pitala bi li možda i zbog godina trebala na neke pretrage se šokirala i rekla da sam još premlada hahaha
Grazia,
Ako je beta ispod 1000 nista se na uzv ni ne moze vidjeti. Koji bi dns tocno tt bila??
Sretno sutra s betom, ne moras biti nataste !
Javi odmah sutra rezultate !
Hrabrica,
Zao mi je !!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji