Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    09. Listopad 2017. 00:27

Nešto me kopka..
    Prema LH trakicama, ovulacija je mogla biti 19.09. Ako luteinska faza traje cca 2 tjedna, M je trebala biti 3.10. Međutim, sad je već 9.10. i ništa od M, a hcg negativni. Znači li to da uopće nije došlo do ovulacije nego samo napredujem u smislu policističnih jajnika? Kako se riješiti toga? :(

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    09. Listopad 2017. 07:31

SunnyS

Nešto me kopka..
    Prema LH trakicama, ovulacija je mogla biti 19.09. Ako luteinska faza traje cca 2 tjedna, M je trebala biti 3.10. Međutim, sad je već 9.10. i ništa od M, a hcg negativni. Znači li to da uopće nije došlo do ovulacije nego samo napredujem u smislu policističnih jajnika? Kako se riješiti toga? :(

Moguce da je ovaj mjesec O izostala. Jesi ju pratila trakicama? Da li je bas bila poz?
    Jesi provjerila prolaktin?

SunnyS
    09. Listopad 2017. 08:08

Pratila sam trakicama, ona zadnja koju sam ulovila bila je za malu nijansu svjetlija od kontrolne. Nisam isla nista vaditi, dr je rekao da pricekam 6 mj pa da se javim. Ne bi mi prije toga nista davao niti me slao dalje, a cak i da si opet sama platim bi mi predstavljalo samo papir kojeg bi dr pogledao u drugom mjesecu..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Jane_Doe
    09. Listopad 2017. 08:33

hrabrica kad radis test?
    mina di si? ima sta novo?

09. Listopad 2017. 09:23

Drage cure, imam pitanje, dakle, bila sam jutros kod doktorice i ona ništa ne vidi na ultrazvuku, pa me uputila na vađenje bete. E sad, ja sam ujutro gladna ko vuk i ne funkcioniram bez kave, mogu li ujutro prije vađenja bete nešto pojesti i popiti kavu??
    Drugo pitanje, ovo bi mi trebao sada biti početak 5. tjedna trudnoće i ništa se još ne vidi na ultrazvuku, pretpostavljam da je to normalno?? Molim vas da mi napišete iskustva. Hvala puno! :-)

Jane_Doe
    09. Listopad 2017. 09:43

grazia ja sam betu vadila u 11 nevecer nakon sto sam jela i nitko mi nista nije rekao. tako da mislim da mozes slobodno jesti  a za to sto se ne vidi je normalno, to je jos mala trudnoca i zato ginekolozi inace na prvi pregled narucuju u 7 tt
    bez brige, izvadi betu i bit ce sve ok. sretno 

09. Listopad 2017. 09:55

Hvala draga Jane, malo sam zabrinuta jer mi je rekla doktorica da u pitanju može biti i biokemijska trudnoća pa sad strahujem da ne procurim. Osjećam povremena probadanja u trbuhu kao pred menstruaciju, ali puno slabijeg intenziteta nego kad mi menstuacija treba doći.

ikyri
    09. Listopad 2017. 10:06

Probadanja su normalna i u trudnoci. Ma uopce se ne isplati to rano trčanje ginekologu samo stresu se izložiš. 

Jane_Doe
    09. Listopad 2017. 10:13

grazia normalno da osjecas bolove jer se maternica siri. najbolje ti je izvadit betu, pa za dva dana ponovit i vidjeti dal se pravilno dupla.  ne mora znaciti da je biokemijska jer ona ne vidi nista, pa tek si 5 tt nema se tu ni za vidjeti previse. 
    izvati betu pa javi razultat. sretno 

09. Listopad 2017. 10:21

ikyri, da slažem se, sad mi je žao što sam uopće išla kod doktorice... još je napisala u nalazu... diskretno izljeva u c. Douglasi... što god to značilo?? A ništa, sutra ću vadit betu pa ću više znati. Ovo mi je prvo iskustvo pa sam zato cijela zbunjena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani