Nešto me kopka..
Prema LH trakicama, ovulacija je mogla biti 19.09. Ako luteinska faza traje cca 2 tjedna, M je trebala biti 3.10. Međutim, sad je već 9.10. i ništa od M, a hcg negativni. Znači li to da uopće nije došlo do ovulacije nego samo napredujem u smislu policističnih jajnika? Kako se riješiti toga? :(
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Nešto me kopka..
Prema LH trakicama, ovulacija je mogla biti 19.09. Ako luteinska faza traje cca 2 tjedna, M je trebala biti 3.10. Međutim, sad je već 9.10. i ništa od M, a hcg negativni. Znači li to da uopće nije došlo do ovulacije nego samo napredujem u smislu policističnih jajnika? Kako se riješiti toga? :(
Moguce da je ovaj mjesec O izostala. Jesi ju pratila trakicama? Da li je bas bila poz?
Jesi provjerila prolaktin?

Pratila sam trakicama, ona zadnja koju sam ulovila bila je za malu nijansu svjetlija od kontrolne. Nisam isla nista vaditi, dr je rekao da pricekam 6 mj pa da se javim. Ne bi mi prije toga nista davao niti me slao dalje, a cak i da si opet sama platim bi mi predstavljalo samo papir kojeg bi dr pogledao u drugom mjesecu..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Drage cure, imam pitanje, dakle, bila sam jutros kod doktorice i ona ništa ne vidi na ultrazvuku, pa me uputila na vađenje bete. E sad, ja sam ujutro gladna ko vuk i ne funkcioniram bez kave, mogu li ujutro prije vađenja bete nešto pojesti i popiti kavu??
Drugo pitanje, ovo bi mi trebao sada biti početak 5. tjedna trudnoće i ništa se još ne vidi na ultrazvuku, pretpostavljam da je to normalno?? Molim vas da mi napišete iskustva. Hvala puno! :-)
grazia ja sam betu vadila u 11 nevecer nakon sto sam jela i nitko mi nista nije rekao. tako da mislim da mozes slobodno jesti a za to sto se ne vidi je normalno, to je jos mala trudnoca i zato ginekolozi inace na prvi pregled narucuju u 7 tt
bez brige, izvadi betu i bit ce sve ok. sretno

Hvala draga Jane, malo sam zabrinuta jer mi je rekla doktorica da u pitanju može biti i biokemijska trudnoća pa sad strahujem da ne procurim. Osjećam povremena probadanja u trbuhu kao pred menstruaciju, ali puno slabijeg intenziteta nego kad mi menstuacija treba doći.
Probadanja su normalna i u trudnoci. Ma uopce se ne isplati to rano trčanje ginekologu samo stresu se izložiš.
grazia normalno da osjecas bolove jer se maternica siri. najbolje ti je izvadit betu, pa za dva dana ponovit i vidjeti dal se pravilno dupla. ne mora znaciti da je biokemijska jer ona ne vidi nista, pa tek si 5 tt nema se tu ni za vidjeti previse.
izvati betu pa javi razultat. sretno

ikyri, da slažem se, sad mi je žao što sam uopće išla kod doktorice... još je napisala u nalazu... diskretno izljeva u c. Douglasi... što god to značilo?? A ništa, sutra ću vadit betu pa ću više znati. Ovo mi je prvo iskustvo pa sam zato cijela zbunjena.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji