Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    10. Listopad 2017. 07:38

mina04

Jel jos koja u (ne)iscekivanju M? Imali jos kakvih novosti? ☺

Ja ju NEocekujem u petak, dva testa Gravignost Mini kupljena jos za vikend. 7DPO me grcilo od bolova cijeli dan i hrpu toga sam osjecala do 9DPO (jucer) i onda je sve naglo nestalo, jos me bolucka u donjem dijelu ledja i imam temp 37.2 tijekom cijelog dana i zaspem vec oko 21h. Danas me opet boli u donjem dijelu trbuha i ledja. Jako sam nestrpljiva. :)

mina04
    10. Listopad 2017. 07:51

mamica1985

mina04

Jel jos koja u (ne)iscekivanju M? Imali jos kakvih novosti? ☺

Ja ju NEocekujem u petak, dva testa Gravignost Mini kupljena jos za vikend. 7DPO me grcilo od bolova cijeli dan i hrpu toga sam osjecala do 9DPO (jucer) i onda je sve naglo nestalo, jos me bolucka u donjem dijelu ledja i imam temp 37.2 tijekom cijelog dana i zaspem vec oko 21h. Danas me opet boli u donjem dijelu trbuha i ledja. Jako sam nestrpljiva. :)

Mozda je to to..drzim figee!!
    Meni je danas 29dc trebala bi danas doci, nadam se da nece. Ja nisam kupila namjerno test jer znam da ne bi izdrzala. Do kraja tjedna ako Bog da pa ne dođe onda idem po test 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

mamica1985
    10. Listopad 2017. 08:02

Ja sam kupila testove da ih imam doma pa ako ne za ovaj ciklus, onda za dalje :) Malo sam entuzijastična I vjerujem da je to to, a onda se uvjerim da su ovo sve tipični simptomi pred dolazak M. Teško odolijevam ne napraviti test I prije NEdolaska M, ali nekako sam samu sebe uvjerila da čekam do dana najdužeg ciklusa, a to je 30 dana (inače mi u prosjeku traju 26 dana), tako da se nadam da ću izdržati do idućeg utorka I tad napraviti test. S prvim djetetom sam čekala da mi kasni 4 dana od prosječnog trajanja ciklusa. Ovaj two weeks wait je baš strasan.

Hrabrica
    10. Listopad 2017. 08:11

Dobro jutro svim trudilicama i novim plusićima <3 Nek nam je svima lijepi dan <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Jane_Doe
    10. Listopad 2017. 08:37

tinček cini mi se da se vidi sjena druge crtice, tako da je to to. cestitam 
    mina samo strpljivo  najbolje pricekat koji dan, sta je sigurno je sigurno. drzim ti fige  ja sam oba puta test radila nakon sto mi je zakasnila 4,5 dana jer se nisam htjela razocarat. tako da te u potpunosti podrzavam 
    sljedeci pon cu dobit nalaze briseva valjda i tako me strah da ce nesto naci 

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 08:52

Curke ja danas bila kod ginekologice i nista ne vidi :( znam da je rano 😬🙉
    dala mi je uputnicu za vadit betu. To mi je rekla da u cetvrtak idem. Tako da sad cekam to.
    Drugih simptoma nemam i to je to od mene :D

Tincek - tako je i meni bila blaga crvena crta 🤗 al evo ja jos cekam potvrdu za betu pa jos sam u iscekivanju 😅

Ana_Marija_2019
    10. Listopad 2017. 10:16

Grazia, pročitala sam ovo što si napisala da stalno nešto čekamo i apsolutno se slažem s tim. Nakon što sam 'čekala' da završim sa školovanjem pa čekala da dobijem posao pa čekala da muž dobije posao pa čekala da uredimo stan pa... Stvarno mi se čini da stalno nešto čekamo. A tako je sada i sa ovim iščekivanjem. Svaki put kad nešto čekam, kao da stavim cijeli život na čekanje i onda prođu godine, a nije mi jasno gdje.

Hrabrica
    10. Listopad 2017. 10:31

Jessy2009

Grazia, pročitala sam ovo što si napisala da stalno nešto čekamo i apsolutno se slažem s tim. Nakon što sam 'čekala' da završim sa školovanjem pa čekala da dobijem posao pa čekala da muž dobije posao pa čekala da uredimo stan pa… Stvarno mi se čini da stalno nešto čekamo. A tako je sada i sa ovim iščekivanjem. Svaki put kad nešto čekam, kao da stavim cijeli život na čekanje i onda prođu godine, a nije mi jasno gdje.

Potpisujem! 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

mono1111
    10. Listopad 2017. 11:01

Cure i Tincek,
    To nije crta koja znaci da je test pozitivan.
    Ta crta se inace zna pojaviti, a nije unutar kucice, tako da mislim da je test negativan....
    Trebala bi biti crta do crte, ovo je neka evaporacijska crta koja nastane valjda....i nije unutar kucice...
    Svim curama sretnooo !
    Tomy,
    Koji si dns tjedan T i da li znas kad je O bila? Znaci u maternici se nista nije vidjelo?? Inace, tek kad je beta iznad 1000 se vidi GV u maternici, prije ne....tako da je stvarno mozda prerano da se vidi ista...
    U cet bi se trebalo nesto vidjeti !

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 11:32

a neznam ništa :D meni su stvari bile 07.09., al su mi ciklusi kraći,
    po aplikaciji su mi plodni bili od 12-18.9 iako je meni to sve zbrčkano kako sam pila pilule (prestala sam u 4mj) pa nikako da se unormale stvari, pa mi svaka aplikacija drukčije pokazuje tako da nisam se baš striktno ugledavala na to.
    nakon pilula mi idu stvari ovako (14.05., onda 27.06., 24.07., 17.08., 07.09.)
    Maternica je zadebljana je rekao, samo to.
    U čet ćemo znati onda, sad strpljen - spašen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.