Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    09. Listopad 2017. 15:03

Čudno je to sada nama svima razumijeti, ali taj razvoj ide tako nevjerojatnom brzinom da i dan razlike čini razliku! Nešto što je danas jučer nije postojalo itd.
    Jessy moja kad očekujemo tvoj test?
    Hrabrica, možda je bilo rano, dok vještica ne dođe sve je moguće. Bilo je tu cura koijma je test bio neg, pa su ga ponovile za dva dana iiiii +! Držim svima fige i dalje!!!

Honey
    09. Listopad 2017. 15:08

Jessy hvala dobro sam, idem na prvi pregled za 10dana pa se nadam da će sve bit ok da i ja napokon dobijem potvrđenu trudnoću. Malo imamo problem sa strpljenjem kao i inače, pa nas ove starije trudnice bodre i trpe i ide, prođu dani.
    Tu smo stalno uz vas, očekujemo vaše plusiće kao da su naši!!!  Draga moja, vidiš koliko je tu trudilica koje već duže pokušavaju, a koliko ih je na ostalim forumima. Ma nitko ti ne voli o tome uživo i javno, teška je to tema, boli sve. Imam ja kolegicu, vidim da ima problem, ali neće pričati o tome. Ali zato smo tu ovako, lakše se otvoriti, a i nositi sa svim!

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2017. 15:23

Ma meni bi trebala doći tek negdje za tjedan dana tako da još nisam u fazi testiranja. Što je najbolje, taman su zaredale neke proslave pa sam počela govoriti da pijem antibiotik pa da ne mogu baš piti alkohol, ali sam svejedno popila par piva.

Honey
    09. Listopad 2017. 15:31

Ma neće ti to ništa smetati, sigurno. I ja sam pila i sve, još da sam i o tome mislila, bio bi mi preveliki pritisak. Imam ja sada problem sa alkoholom, isto lažem da pijem neke tablete, al ne mogu to lagati još 6-7 tjedana, neznam, vidjet ću koliko ću još dugo uspjeti sakriti. Što je najgore svekrva mi dolazi i ide na gin.pregled baš kad i ja, srećom ja sam naručena u 8 ujutro a ona u 14h, ali sam problijedila kad mi je rekla,haha, mislim da bi se naljutila da tamo sazna haha

Hrabrica
    09. Listopad 2017. 15:37

Curke hvala na podršci <3 novi ciklus, nova nada <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2017. 15:50

Ma to i mene muči, ne mogu ljudima govoriti da sam godinu dana na antibioticima
    A iskreno i sama se previše opterećujem, tako sam jedno vrijeme izbjegavala uopće ići negdje da me netko ne bi ispitivao zašto neću nazdraviti s njima npr., a eto nisam bila trudna. Mogu tako idućih 100 godina provesti u osami haha
    Ajmeee ovo sa svekrvom je presmiješno, stvarno bi bilo nezgodno da tamo sazna, makar mislim da bi imala razumijevanja.

• riri5
    09. Listopad 2017. 16:09

Cure dali koja od vas kad je radila briseve imala ureoplazmu,danas su mi gotovi nalazi i sve je super osim toga,pa cu sutra dobiti neke lijekove neku terapiju🤔

mina04
    09. Listopad 2017. 16:12

Grazia

Drage cure, imam pitanje, dakle, bila sam jutros kod doktorice i ona ništa ne vidi na ultrazvuku, pa me uputila na vađenje bete. E sad, ja sam ujutro gladna ko vuk i ne funkcioniram bez kave, mogu li ujutro prije vađenja bete nešto pojesti i popiti kavu??
    Drugo pitanje, ovo bi mi trebao sada biti početak 5. tjedna trudnoće i ništa se još ne vidi na ultrazvuku, pretpostavljam da je to normalno?? Molim vas da mi napišete iskustva. Hvala puno! :-)

Ja sam vadila betu u 18h, naravno cijeli dan jela normalno..ne brini 😉 ja sam sa 6tj bila na uzv i bila je samo mala tockica..bude i tvoja kroz koji dan 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    09. Listopad 2017. 16:14

Jane_Doe

hrabrica kad radis test?
    mina di si? ima sta novo?

Evooo me..strepim. Danas ne 28dc..cekam ju 😢
    Sad sam se skoro ispovracala na poslu al bojim se da to nije samo stres 😧

All of God’s grace in one tiny face 💟

Hrabrica
    09. Listopad 2017. 16:31

Mina04 samo hrabro! Uz tebe smo i sve fige su u zraku i čekaju! <3 <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.