Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2017. 14:01

Mono, meni je zadnja menstruacija bila 06.09., a ciklusi mi traju 28-29 dana. Dakle, sada sam u 5. tjednu.
    Ovi dani mi se čine dugi kao tjedni, stalno sam u nekom iščekivanju...

• Marinaaa
    09. Listopad 2017. 14:11

Cure menga mi je trebala doci 5.10 ali evo nema je jos, test sam pravila na dan ali je bio negativan, imala sam bolne jajnike, pogotovo desni me bolio za poludjeti i boljelo me ispod rebara sa strane da nisam mogla lezati uopce, malo mi je bilo mucno kad se probudim ali bez povracanja, i svi simptomi su odjednom prestali, do.jucer, idem sa posla kuci i vidim bus potrcim i kad stomak presjekao bas cudna bol, teska onako ne znam kako bi vam objasnila to, stomak mi se "zategao" eto takav sam imala osjecaj nekakav.. pa me zanima sta bi to moglo biti? Jesam ipak trudna? Strah me sada opet ako bude negativan a tako jako zelimo bebu😕

• Elviramagistic
    09. Listopad 2017. 14:20

Grazia sada vidim da ni nisi jos punih 5 tjedana trudna..bez brige..kako Mono veli ni ne moze se vidjeti ako je beta manja od 1000..mozda bi se vec sutra vidjelo..bit ce sve super :)

ikyri
    09. Listopad 2017. 14:22

Grazia

Mono, meni je zadnja menstruacija bila 06.09., a ciklusi mi traju 28-29 dana. Dakle, sada sam u 5. tjednu.
    Ovi dani mi se čine dugi kao tjedni, stalno sam u nekom iščekivanju…

Kasni ti 4-5dana? To je jako rano. 

09. Listopad 2017. 14:41

Drage cure, baš vam hvala na svim odgovorima, stvarno ste super! Da, sutra bih trebala ući u 5. tjedan po nekom izračunu.
    Vi koje ste tada vadile betu, kolika bi ona otprilike trebala biti?

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2017. 14:45

Pričala sam s jednim prijateljem i rekao mi je koliko su on i žena pokušavali dobiti bebu. Njihova priča (za sada) nema sretan kraj, ali mi je drago da se ipak počelo o tome pričati jer inače sam samo čula priče od onih kojima se zalomilo ili su od prve uspjeli pa se stvarno počneš osjećati kao da samo s tobom nešto nije u redu i počneš se pomalo i povlačiti od ljudi. Iz tog razloga mi je drago i što sam našla ove trudilice :)

Honey
    09. Listopad 2017. 14:46

Marina Cvijanović

Cure menga mi je trebala doci 5.10 ali evo nema je jos, test sam pravila na dan ali je bio negativan, imala sam bolne jajnike, pogotovo desni me bolio za poludjeti i boljelo me ispod rebara sa strane da nisam mogla lezati uopce, malo mi je bilo mucno kad se probudim ali bez povracanja, i svi simptomi su odjednom prestali, do.jucer, idem sa posla kuci i vidim bus potrcim i kad stomak presjekao bas cudna bol, teska onako ne znam kako bi vam objasnila to, stomak mi se "zategao" eto takav sam imala osjecaj nekakav.. pa me zanima sta bi to moglo biti? Jesam ipak trudna? Strah me sada opet ako bude negativan a tako jako zelimo bebu😕

Marina, ja bi na tvom mjestu otišla ginekologu. Reci da si radila test na dan očekivane i da je bio negativan, opiši to sve kako si i nama i vjerojatno će ti napraviti uzv i ostalo pa ćeš znati, da nebi bilo nešto opasno za zdravlje. Ako nije trudnoća sada, treba se pobrinuti da su ti svi nalazi ok da bude zdrava trudnoća kasnije. Kad si radila zadnji papa i uzv pregled? M su ti inače redovite?

ikyri
    09. Listopad 2017. 14:49

Grazia

Drage cure, baš vam hvala na svim odgovorima, stvarno ste super! Da, sutra bih trebala ući u 5. tjedan po nekom izračunu.
    Vi koje ste tada vadile betu, kolika bi ona otprilike trebala biti?

Pa beta bi ti rebala bit u rangu 700-1400 ja pretpostavljam... 

Honey
    09. Listopad 2017. 14:50

Grazia ti si danas 4+5, to je rano, ne brini. Ja sam vadila betu sa 4+1 i bila mi je 130.8, pa sam ponovila sa 4+3 i bila je 375.5. Bitno samo da se pravilno dupla. Bit će sve u redu i sretno!!

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2017. 15:02

Honey kako si ti? Kako napreduje trudnoća? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.