hvala cure 😘
imam ja i soc. ali ta nije normalna. a u malom smo gradu i jako smo ograniceni 😂😂
Drage cure, lijepi pozdrav svima! Na pocetku, cestitam svim trudnicama i zelim lijepe trudnoce i zdrave bebe! Vec sam pisala na forum pocetkom ove godine, kad smo se mm i ja odlucili i poceli truditi ostvariti trudnocu... Citam i pratim vas od nove godine :) U meduvremenu su mi dijagnosticirani policisticni jajnici i pokusavam sad drugi ciklus po redu da se to stabilizira Duphastonom... Ovaj mjesec pocela sam s trakicama i mislim da sam uhvatila LH pik:
E sad, malo sam citala o tome i molim vas za savjete posto vi imate iskustva... Kod nekih zena taj lh pik traje 2 dana pa vjerujem da je i kod mene sad taj slucaj? Znaci mi smo pokrili 17 i 18 dc, bi li trebali jos i 19 (to je danas)? I bi li mogla ja sad otprilike znati kad je bila ovulacija?
👱🏼♂️33g - sve OK
👩🏻28g - papa, brisevi OK
👦🏻2g
👶 br. 2- 11/2020
Pozdrav curke, imam par pitanja na.koja si sama ne znam dati.odgovore pa ako ima koja da mi pomogne. Ovako, imala sam mengu od 9. do 15. 9., sa bebom smo.poceli 17og do 24og, znaci svaki dan da ne bi fulali nesto😛 .. e sad, menga mi je trebala doci 5og ali nema je jos uvijek, nisam imala neke simptome sve ove dane po kojima bi skuzila da sam trudna a niti da mi.menga dolazi, inace me bradavice i leda ubijaju kad se menga sprema a sada nistaa, radila sam.jucer ujutro test ali negativan je, i par dana me jajnik desni boli onako bas tupa i glupa bol, lijevi me tu i tamo zaboli i kad sam isla jutros na wc primjetila sam onako sluzav neki iscjedak, bilo ga je podosta.. jesu se neke cure susrele s ovim? Heelp miii
Drage cure, lijepi pozdrav svima! Na pocetku, cestitam svim trudnicama i zelim lijepe trudnoce i zdrave bebe! Vec sam pisala na forum pocetkom ove godine, kad smo se mm i ja odlucili i poceli truditi ostvariti trudnocu… Citam i pratim vas od nove godine :) U meduvremenu su mi dijagnosticirani policisticni jajnici i pokusavam sad drugi ciklus po redu da se to stabilizira Duphastonom… Ovaj mjesec pocela sam s trakicama i mislim da sam uhvatila LH pik:
E sad, malo sam citala o tome i molim vas za savjete posto vi imate iskustva… Kod nekih zena taj lh pik traje 2 dana pa vjerujem da je i kod mene sad taj slucaj? Znaci mi smo pokrili 17 i 18 dc, bi li trebali jos i 19 (to je danas)? I bi li mogla ja sad otprilike znati kad je bila ovulacija?
O je vjerovatno bila danas, ili po noci ili bas u vrijeme kad si radila lh trakicu...ne, nije potrebno imati dns odnos, doduse mislim i da je prekasno...
Isto tako nije bas ni dobro imati odnose svaki dan jer se gubi kvaliteta spermija...svaki drugi dan, ili tad kad lh pokaze poz...znaci tebi ocito lh pik traje dva dana i bitan odnos je bio 18 dc, znaci nakon druge lh trakice....mislim i 17 dc je ok jer spermiji prezive, ako su idealni uvjeti.
Pozdrav curke, imam par pitanja na.koja si sama ne znam dati.odgovore pa ako ima koja da mi pomogne. Ovako, imala sam mengu od 9. do 15. 9., sa bebom smo.poceli 17og do 24og, znaci svaki dan da ne bi fulali nesto😛 .. e sad, menga mi je trebala doci 5og ali nema je jos uvijek, nisam imala neke simptome sve ove dane po kojima bi skuzila da sam trudna a niti da mi.menga dolazi, inace me bradavice i leda ubijaju kad se menga sprema a sada nistaa, radila sam.jucer ujutro test ali negativan je, i par dana me jajnik desni boli onako bas tupa i glupa bol, lijevi me tu i tamo zaboli i kad sam isla jutros na wc primjetila sam onako sluzav neki iscjedak, bilo ga je podosta.. jesu se neke cure susrele s ovim? Heelp miii
Ako je test bio neg, onda vjerovatno T nije u pitanju..ponovi test za svaki slucaj.
Drage cure, lijepi pozdrav svima! Na pocetku, cestitam svim trudnicama i zelim lijepe trudnoce i zdrave bebe! Vec sam pisala na forum pocetkom ove godine, kad smo se mm i ja odlucili i poceli truditi ostvariti trudnocu… Citam i pratim vas od nove godine :) U meduvremenu su mi dijagnosticirani policisticni jajnici i pokusavam sad drugi ciklus po redu da se to stabilizira Duphastonom… Ovaj mjesec pocela sam s trakicama i mislim da sam uhvatila LH pik:
E sad, malo sam citala o tome i molim vas za savjete posto vi imate iskustva… Kod nekih zena taj lh pik traje 2 dana pa vjerujem da je i kod mene sad taj slucaj? Znaci mi smo pokrili 17 i 18 dc, bi li trebali jos i 19 (to je danas)? I bi li mogla ja sad otprilike znati kad je bila ovulacija?
O je vjerovatno bila danas, ili po noci ili bas u vrijeme kad si radila lh trakicu…ne, nije potrebno imati dns odnos, doduse mislim i da je prekasno…
Isto tako nije bas ni dobro imati odnose svaki dan jer se gubi kvaliteta spermija…svaki drugi dan, ili tad kad lh pokaze poz…znaci tebi ocito lh pik traje dva dana i bitan odnos je bio 18 dc, znaci nakon druge lh trakice….mislim i 17 dc je ok jer spermiji prezive, ako su idealni uvjeti.
Hvala ti draga Mono, ti si uvijek svima na raspolaganju! Nekako sam se i nadala tvom odgovoru! 🙈 Najprije, cestitam ti na bebici i zelim ti da ti sve bude uredno do kraja (citala sam sve ispocetka) 🙃 Ma inace mi prakticiramo svaki drugi dan, ali nisam se nadala tako rano ovulaciji pa 15. i 16. dan nismo pokrili, onda su se 17. pojavile dvije crtice pa sam pretpostavljala da ovulacija dolazi u slijedecih max.36 sati ali je onda 18.DC bila opet pozitivna i to me zbunilo... Jedan ginekolog mi je savjetovao prva dva tjedna imati odnos jednom u 5 dana onda kad se priblizavamo ovulaciji svaki drugi dan, a druga ginekologica rekla mi je sto vise odnosa... pa sad ja znaj! 😕
👱🏼♂️33g - sve OK
👩🏻28g - papa, brisevi OK
👦🏻2g
👶 br. 2- 11/2020
Trudilice evo kak smo još dva dana do opasnog datuma i ja konačno kupila test :D komada dva :D i sad još malo strpljenja i puuuuuno pozitive :) I moram priznat da je ovo danas bila skroz simpatična situacija :D Muž je išao samnom po test i usput da njemu kupimo zavoj jer je imao neku manju ozljedu ..i sad scena..na pultu zavoj, antiseptik, onaj selotejp za zavoj i naravno moj test i da malo razbijemo neugodnost fino on provali da sad sve to gleda netko sa strane reko bi da smo poprilično nespretni
u svakom pogledu
Ne znam ko se više smijao, prodavačica, on ili ja :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hvala !!!! Nadam se da je ovaj put to to kod mene ! Ali uvijek neke komplikacije.
O nastupa 36 h od porasta lh, tj.kad ulovis lh pik, ali nikad ne znas kad je on poceo tj.startao rasti, zato se kaze da se O dogadja za 12 do 36 h, ovisno kada ulovis lh pik..a svatko ce ti reci drukcije, tesko je samo jednog dokt.poslusati, hahaha....ali mislim da je vazno.imati taj jedan ciljani odnos u pravo vrijeme koji ce biti dobitan...ja kad sam prirodno planirala, pratila sam lh i imala jedan jedini odnos, i bio je dobitan ! I to dva putaa ! Prvi put isto jedan odnos ali neplanirani.
Trudilice evo kak smo još dva dana do opasnog datuma i ja konačno kupila test :D komada dva :D i sad još malo strpljenja i puuuuuno pozitive :) I moram priznat da je ovo danas bila skroz simpatična situacija :D Muž je išao samnom po test i usput da njemu kupimo zavoj jer je imao neku manju ozljedu ..i sad scena..na pultu zavoj, antiseptik, onaj selotejp za zavoj i naravno moj testi da malo razbijemo neugodnost fino on provali da sad sve to gleda netko sa strane reko bi da smo poprilično nespretni
u svakom pogledu
Sretnoooo hrabrica !
Trudilice evo kak smo još dva dana do opasnog datuma i ja konačno kupila test :D komada dva :D i sad još malo strpljenja i puuuuuno pozitive :) I moram priznat da je ovo danas bila skroz simpatična situacija :D Muž je išao samnom po test i usput da njemu kupimo zavoj jer je imao neku manju ozljedu ..i sad scena..na pultu zavoj, antiseptik, onaj selotejp za zavoj i naravno moj testi da malo razbijemo neugodnost fino on provali da sad sve to gleda netko sa strane reko bi da smo poprilično nespretni
u svakom pogledu
Sretnoooo hrabrica !
Hvala!! 😘😘😘😘
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏