Grazia ceeestitaaaam!!!! 😀😀😀😀😀😀
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sunny,
Hm…pa vidi se nesto ! Ajde kupi Gravignost mini ili onaj iz Mullera njihov, testnu trakicu.
Koji je ovo? Gheraterm??
Ribica,
Dobrodosla ! I sretno !
Barbara,
Ma sve ste vi jednom nogom polutrudnicee !!
Imam ovaj s ebay-a.
Sutra ću u dm po najjeftiniji.
Ma daj, ma to je neka greška, zbog stajanja pokazuje. Je li to moguće?
Uopće mi ne ide u glavu.. Ček, male stanice se dijele i onda to raste i to sve u meni? Moooolim?! Da ne kažem da soliram kući i da mi ništa nije jasno..?!
Imala sam takve slične testove isto s ebaya i skoro svaki do svaki dugi je znao bit zbog stajanja pozitivan... Evaporacijska bi se pojavila. Kupi drugi teat!
Cureee, dobro jutro! Evo ja ponovno napravila test i pojavila se i druga crtica!!!
Čestitam!
Cureee, dobro jutro! Evo ja ponovno napravila test i pojavila se i druga crtica!!!
Cestitam!!! 😙

All of God’s grace in one tiny face 💟
grazia cetitaaaaaaam 😊😊
barbara nisam nis spavala, ja ionakonimam ograniceno sta smijem jesti zbog candide a i ne samo da ne mogu usta otvoriti nego ne mogu ni zvakati ker od natecenosti ne mogu spojiti celjusti. ici cu kupiti nalgesin kako je mono rekla, mozda mi vise pomogne.
kako je subota ne znam dal bi zvala svoju zubaricu, jer iskreno ne znam dal bi mi ona mogla pomoc..
sva sam jadna, imam osjecaj da je odjednom sve na mene i da nemam jedan dan mira 😭

Čestitam Grazia! Drago mi je da imaš plusić!
Ponovila sam još jedan onaj test, ništa se ne vidi ni kasnije. Imam osjećaj da ću procuriti uskoro i baš se tomu veselim - onda krećemo ispočetka.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Drage cure, hvala vam svima na čestitkama! U ponedjeljak idem kod doktorice pa se nadam da će i ona potvrditi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji