Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    07. Listopad 2017. 08:12

Grazia, cestitam!!!! Kako je lijepo svaki put vidit plusic!

Jane_Doe
    07. Listopad 2017. 08:12

grazia  cetitaaaaaaam 😊😊
    barbara nisam nis spavala, ja ionakonimam ograniceno sta smijem jesti zbog candide a i ne samo da ne mogu usta otvoriti nego ne mogu ni zvakati ker od natecenosti ne mogu spojiti celjusti. ici cu kupiti nalgesin kako je mono rekla, mozda mi vise pomogne.
    kako je subota ne znam dal bi zvala svoju zubaricu, jer iskreno ne znam dal bi mi ona mogla pomoc..
    sva sam jadna, imam osjecaj da je odjednom sve na mene i da nemam jedan dan mira 😭

SunnyS
    07. Listopad 2017. 08:58

Čestitam Grazia! Drago mi je da imaš plusić!
    Ponovila sam još jedan onaj test, ništa se ne vidi ni kasnije. Imam osjećaj da ću procuriti uskoro i baš se tomu veselim - onda krećemo ispočetka.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

07. Listopad 2017. 09:05

Drage cure, hvala vam svima na čestitkama! U ponedjeljak idem kod doktorice pa se nadam da će i ona potvrditi.

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 10:06

Grazia cestitamm 😀😀😀😀

baarbaraa29
    07. Listopad 2017. 10:32

Grazia cestitke zeno!
    Mislim da jos nije bio ovakav baby boom! 😊 Bar ne otkad sam ovdje!
    Kako bi m.girl rekla taman cete sve bit sa lijepim busama za Bozic!😊
    JaneDoe bas mi je zao. Znam kakva je to tupa bol i koliko i iritira i boli! Ja ni ne znam da se Nalgesin moze kupit bez recepta..ja sam ga dobivala preko recepta za migrenu, ali probaj. Meni je na kraju za sve ipak najbolji onaj Brufen u vrecicama sto se topi s vodom.
    Samo ti nju nazovi, dat ce ti antibiotike da se smiri. Jer i tako nitko nista ne moze vidjet kad ne mozes otvorit usta, a onda ga vadi jer kad nema mjesta nema. Vadjenje je jedini lijek. Meni je samo 1/4 bila vani isto ga je vadio iz celjusti..zato obicni zubari to ne rade! Zovi ju i sretno!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Jane_Doe
    07. Listopad 2017. 10:44

barbara ona je privatnica, mislis da mi moze prepisat abtibiotike?

mono1111
    07. Listopad 2017. 11:03

Grazia,
    To je to, cestitam !!
    Sunny,
    Jojjjj bas mi je zaoooo ! Bas sam se ponadala da je ipak to poz.kod tebe ! Jos uvijek mozes kupiti za svaki slucaj neki test iz ljekarne !
    Jane,
    Ne moze ti priv.stomatolog napisati recept, tj.moze ti dati privatni recept, pa u ljekarni uzmes na kauciju, pa zoves svog socijalnog stom.ili dokt.opce praksr da ti samo u pon posalje taj recept i onda ti vrate novce u.ljekarni.

baarbaraa29
    07. Listopad 2017. 11:11

Jane_Doe

barbaraona je privatnica, mislis da mi moze prepisat abtibiotike?

Nemas svog socijalnog? Ali ja mislim da da! Zasto ne!
    Ja sam ga vadila privatno i upalio se poslje..i vratim se njima, a dragi dok.je bio na "sluzbenom putu". Mos mislit sluzbenog puta petak, 23.12.! Sestra me poslala mom zubaru, tamo naletim na ceduljicu isto o sluzbenoj odsutnosti i da se za hitne slucajeve javim tom i tom..Privatnik koji se uhvatio za glavu kad me vidio, ocistio ranu i spasio me sa antibioticima!
    Ne pisem ti da te uplasim nego nedaj ga vadit prije nego sto popijes antibiotike makar ga budes rjesavala za 10.mj.i uopce te ne bude bolio jer kad se nakon vadjenja rana upali to je nesto odvratno..necu u detalje. On mi je rekao da mi je izgleda vadjen pod upalom i zato nedaj vadit bez antibio.i prije i onda ti nece bit nista poslje!
    Cure nemojte nam zamjerit sto smo van teme!

baarbaraa29
    07. Listopad 2017. 11:13

U biti da, dobro Mono kaze! Tako sam ja kod priv.gin.odradila za hpv. Naknadno donjela uputnicu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.