Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mitakc02
    03. Prosinac 2014. 20:51

curke, molila bi vaše mišljenje, ak nije problem..imala sam prije 6mj kiretažu (blighted ovum), ginekolog je dao zeleno svijetlo da počnemo s radom na bebi od prošlog mj...e sad mene zanima, da li se automatski nadolazeća trudnoća smatra kao rizična? Budući da je prethodio pobačaj...

mitakc02

renata6
    04. Prosinac 2014. 10:15

Mare kaj ja mogu samo inicijativno tražiti te koje si ti napisala, mislim sad ću potrošiti te koje mi je dala ali mislim si za ove što moram prije pape u 3 mj. Da, pročitala sam da je ovo antibiotik, kako je tebi bilo nakon njega i jesi li uopće koristila medazol?

Tena9
    04. Prosinac 2014. 10:18

Pozdrav. Evo i mene ovdje :) Imam 22 godine i zadnjih šest mjeseci me jako drži žečlja da budem mama. Zadnja dva mjeseca dečko i ja radimo na tome i prva menstruacija me jako razočarala. Zanima me, da li funkcionira ta biljka vrkuta? Da li trebam reći nešto u vezi želje za trudnoćom svojoj ginekologici i da li da tada vodim dečka sa sobom? Hvala unaprijed.

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Arria
    04. Prosinac 2014. 11:02

Tenći, vrkut nisam probala ali sam čula da je ženama pomogao. Ginekologu bi svakako trebala reći da planiraš bebu, dat će ti da piješ folnu i možda napraviti kakve nalaze, sve ovisi. Ja svog muža nisam vodila jer je kod nas drugačije i muški ne idu, a ti ako možeš i ako želiš povedi ga!

nika9
    04. Prosinac 2014. 11:14

Curee...evo gotova u gin..maternica dosta zadebljana,u desnom jajniku ogromna cista žute tvari 28mm(kaze da se žuta tvar nebi održala na nema trudnoće),al ona nevidi plod...kaze da postoje dvije mogućnostida sam imala kasnu ovulaciju te da je manja trudnoća ili da se trudnoca nece odrzat...da se javim u pon ako nevidi plod slat ce me u bolnicu da vadim betu da se ne radi slučajno o vanmateričnoj trudnoči al ona misli da nije to nego da je ovo uredna manja trudnoca koju ona ne moze vidit...eto pod šokom sam,oplakala već,al ona kaze da se ne sekiram u pon ce sve znat...

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 11:19

Sinoć sam jedva zaspala koliko sam se previjala po krevetu, bila sam i uvjerena da ću se ujutro probuditi crvena, stavila sam čak i uložak kad ono ništa nula bodova..i sad me boli, a uz to me sad zeza i opstipacija stolice, gasovi i dođe mi da plačem koliko me jako boli

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.