Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dita0108
    03. Prosinac 2014. 19:43

Jeli koja od vas pila ikakve biljne preparate za povecanje plodnosti?ja sam pocela prije dva mjeseca piti femisan a kapi i sad pravim prvu pauzu.ima tko iskustva s njima mozda?

mitakc02
    03. Prosinac 2014. 20:51

curke, molila bi vaše mišljenje, ak nije problem..imala sam prije 6mj kiretažu (blighted ovum), ginekolog je dao zeleno svijetlo da počnemo s radom na bebi od prošlog mj...e sad mene zanima, da li se automatski nadolazeća trudnoća smatra kao rizična? Budući da je prethodio pobačaj...

Gricko3
    03. Prosinac 2014. 23:17

mitakc02

curke, molila bi vaše mišljenje, ak nije problem..imala sam prije 6mj kiretažu (blighted ovum), ginekolog je dao zeleno svijetlo da počnemo s radom na bebi od prošlog mj…e sad mene zanima, da li se automatski nadolazeća trudnoća smatra kao rizična? Budući da je prethodio pobačaj…

imala san i ja kiretazu i eo sad sam opet trudna i ne smatra mi se rizicnom

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mitakc02

renata6
    04. Prosinac 2014. 10:15

Mare kaj ja mogu samo inicijativno tražiti te koje si ti napisala, mislim sad ću potrošiti te koje mi je dala ali mislim si za ove što moram prije pape u 3 mj. Da, pročitala sam da je ovo antibiotik, kako je tebi bilo nakon njega i jesi li uopće koristila medazol?

Tena9
    04. Prosinac 2014. 10:18

Pozdrav. Evo i mene ovdje :) Imam 22 godine i zadnjih šest mjeseci me jako drži žečlja da budem mama. Zadnja dva mjeseca dečko i ja radimo na tome i prva menstruacija me jako razočarala. Zanima me, da li funkcionira ta biljka vrkuta? Da li trebam reći nešto u vezi želje za trudnoćom svojoj ginekologici i da li da tada vodim dečka sa sobom? Hvala unaprijed.

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI