Jeli koja od vas pila ikakve biljne preparate za povecanje plodnosti?ja sam pocela prije dva mjeseca piti femisan a kapi i sad pravim prvu pauzu.ima tko iskustva s njima mozda?
curke, molila bi vaše mišljenje, ak nije problem..imala sam prije 6mj kiretažu (blighted ovum), ginekolog je dao zeleno svijetlo da počnemo s radom na bebi od prošlog mj...e sad mene zanima, da li se automatski nadolazeća trudnoća smatra kao rizična? Budući da je prethodio pobačaj...
curke, molila bi vaše mišljenje, ak nije problem..imala sam prije 6mj kiretažu (blighted ovum), ginekolog je dao zeleno svijetlo da počnemo s radom na bebi od prošlog mj…e sad mene zanima, da li se automatski nadolazeća trudnoća smatra kao rizična? Budući da je prethodio pobačaj…
imala san i ja kiretazu i eo sad sam opet trudna i ne smatra mi se rizicnom

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
mitakc02
Mare kaj ja mogu samo inicijativno tražiti te koje si ti napisala, mislim sad ću potrošiti te koje mi je dala ali mislim si za ove što moram prije pape u 3 mj. Da, pročitala sam da je ovo antibiotik, kako je tebi bilo nakon njega i jesi li uopće koristila medazol?
Pozdrav. Evo i mene ovdje :) Imam 22 godine i zadnjih šest mjeseci me jako drži žečlja da budem mama. Zadnja dva mjeseca dečko i ja radimo na tome i prva menstruacija me jako razočarala. Zanima me, da li funkcionira ta biljka vrkuta? Da li trebam reći nešto u vezi želje za trudnoćom svojoj ginekologici i da li da tada vodim dečka sa sobom? Hvala unaprijed.
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji