Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    04. Prosinac 2014. 12:57

Pepita imaš iste simptome koje sam i ja imala. Bol kao da svaki tren trebam dobiti, vjetrovi, prištiće kojih se i danas dan ne mogu rješiti…
    Draga navijam! Kada muž dolazi?

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 13:32

Arria dečko, još nije muž ali kao da je, živimo zajedno, dolazi u utorak :) mislim da ću u sub ujutro test raditi, sutra idem 100% u grad jer idem nešto obaviti pa ću kupiti test :) a danas ljenčarim i čekam :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mare27
    04. Prosinac 2014. 13:39

navijam za plusić pepita21

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 14:01

Mare27 hvala.. Iskreno ovaj put nismo ni išli na bebicu samo smo uživali, ali eto vidjeti ćemo šta će biti, kako god bilo Hvala Bogu On zna šta je za mene dobro..

🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    04. Prosinac 2014. 14:43

Cure hvala vam na odgovorima za nalaz...
    Luki nisam vadila progesteron, nije bio na popisu, vidit ću sa doktorom što s tim. Sutra su mi gotovi brisevi, pa idem pravac kod ginića.

Pepita21 vibram za +

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 14:58

Ma i ja sam si stavila u glavu da mi kasni zato jer sam bila nedavno na silapenu, pa vidjeti ćemo do subote hoću li dobiti i u sub ujutro napraviti test ako ne dobijem :)
    čak me strah plusa ne znam zašto :( vjerovatno zato jer dečko i ja nismo dugo zajedno tek godinu dana, ajme šta me pere

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.