Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    04. Prosinac 2014. 12:19

Nika draga, bit će sve ok! 
    Pepita i ja sam imala vjetrove, moj ti je savjet da ne budeš dama i ne trpiš jer će te stomak još više boliti. Čitala sam da je i to moguć simptom.
    tinći, držim fige! 

nika9
    04. Prosinac 2014. 12:39

Pepita ja sam i bure i juga puštala hhhh...
    Temperatura mi je stalno 37...al evo opet neznam na cemu sam,nije lako doc na pregled u navodno 6. Tjednu trunoće i nevidit plod i imat nalaz samo zadebljanu stjenku maternice i ogromnu žutu tvar,nadam se opet najboljem,al bit ce sta bude trebalo bit,neke stvari nisu u nasim rukama :-(

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

dita0108
    04. Prosinac 2014. 12:31

Da li mi netko moze reci kolika treba bit tjelesna temp.meni se krece izmedju 36.7-36.9.mjerim je u ustima.kasni mi dva dana.a inace imam nisku tjelesnu temp.
    pozz!!

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 12:44

Dita0108
    trebala sam dobiti 1.12., tako je i meni lice Bože sačuvaj, masno i akne počele izbijati ko lude, ali ne znam da li bi to ičemu prepisala, jer mi izbijaju akne inače u pmsu samo mi sada jače kao i bol. Temp nisam mjerila jer nisam spavala kako treba, a primjetila sam da mi je iscjedak kremast i vodenkast u isto vrijeme, nemam svrbeža crvenila ili išta šta bi rekla da je neka infekcija, možda do sutra dobijem.. I osjećam da mi je temp povišena, ja to odmah osjetim oduvijek

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Arria
    04. Prosinac 2014. 12:57

Pepita imaš iste simptome koje sam i ja imala. Bol kao da svaki tren trebam dobiti, vjetrovi, prištiće kojih se i danas dan ne mogu rješiti…
    Draga navijam! Kada muž dolazi?

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 13:32

Arria dečko, još nije muž ali kao da je, živimo zajedno, dolazi u utorak :) mislim da ću u sub ujutro test raditi, sutra idem 100% u grad jer idem nešto obaviti pa ću kupiti test :) a danas ljenčarim i čekam :)

🙏👸👸🙏❤️

mare27
    04. Prosinac 2014. 13:39

navijam za plusić pepita21

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 14:01

Mare27 hvala.. Iskreno ovaj put nismo ni išli na bebicu samo smo uživali, ali eto vidjeti ćemo šta će biti, kako god bilo Hvala Bogu On zna šta je za mene dobro..

dita0108
    04. Prosinac 2014. 14:30

Pepita21

Mare27 hvala.. Iskreno ovaj put nismo ni išli na bebicu samo smo uživali, ali eto vidjeti ćemo šta će biti, kako god bilo Hvala Bogu On zna šta je za mene dobro..

pepita21 i ja ti navijam za jedan veeeeeliiiikiii plus!! i meni je trebala doći 1.12 ali toliko san nervozna da mi vjerojatno kasni zbog nervoze :(

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI