Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    03. Prosinac 2014. 13:43

Hvala Mare draga, nadam se da ce brisevi biti odlicni i da cemo se uskoro zajedno veselit, Aria, hvala na savjetu. Imam takav jastuk, sad cu da ga prtim stalno sa sobom, prvo njega pa onda dragog  Nakon prestanka sa Yasminom, koliko si cekala na zeljeni plusic?
    Nika, sretno sutra, sigurna sam da je sve ok, ali opreza nikad dosta.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

kosee
    03. Prosinac 2014. 13:45

alm S, hvala na savjetima. A tvoj zadnji post cijeli potpisujem jer mi je i samoj bilo tako. Zato ovaj mjesec preskačem, a onda ću u siječnju vjerojatno nabaviti trakice. Folnu već pijem od prošlog mjeseca.

Svim curama koje rade test, držim fige! Pepita, tebe posebno pratim, nadam se da će to biti to!

Pepita2109
    03. Prosinac 2014. 14:10

A curke moje stvar je u tome da sam prije 2 mj imala doslovno sve simptome kao da sam trudna i nisam bila, sada nemam ni pola čak mislim da nisam samo se osjećam zbunjeno i čudno puno drugačije nego do sada .. Moj dragi mi je isto rekao da čekam njega, jer ne želi da budem sama dok radim test.. Hmmm vrijeme je da zamislim da u srijedu ujutro moram raditi test a do tada biti tu uz vas i navijati za još +

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Arria
    03. Prosinac 2014. 16:46

almS nakon Yasmina mi je trebalo 8 mjeseci da ostanem trudna. Čak sam negdje čitala da je žena najplodnija nakon kontracepcijskih pilula. Ja očito nisam bila. 

renata6
    03. Prosinac 2014. 19:21

Mare, evo mene opet, pridružujem se sa beštijama, ne daju mi mira, loš papa test i opet sam na vaginaletama,( dvije vrste) imam upalu rodnice.

dita0108
    03. Prosinac 2014. 19:43

Jeli koja od vas pila ikakve biljne preparate za povecanje plodnosti?ja sam pocela prije dva mjeseca piti femisan a kapi i sad pravim prvu pauzu.ima tko iskustva s njima mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.