Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    05. Prosinac 2014. 07:58

Jutro žene! Onda, ima koji novi plus?

baby♡girl
    05. Prosinac 2014. 08:17

Nika čestitam na plusiću :)))
    Ja sam u prvoj trudnoći jaaako rano napravila test, i kad sam se naručila kod ginića nakon tri-četiri dana, nije vidio baš ništa, nakon par minuta je vidio nekakvu točkicu, koju ja na slici uzv-a još uvijek ne vidim, ali ta točkica evo trčkara po stanu :))) i ne čitaj po netu gluposti, samo pozitiva i sve će biti u redu. Išla sam odmah sljedeći dan vaditi betu i po njoj se vidjelo da je sve dobro ;) 
    Pepita21 draga držim fige i vibram za plusić :) sretnooo 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    05. Prosinac 2014. 09:13

Nika i babygirl hvala vam puno
    u ovim trenucima kad mi njega nema vi ste mi tu jedine, mislim rekla sam ja svojoj mami svoju situaciju, ali ima mama i većih briga od mene, a frendica je u depri i bolesna pa je neću gnjaviti.. Šaljem vam puse još uvijek iz kreveta

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    05. Prosinac 2014. 10:56

Cure, žene..da vas pitam...je li istina da se treba imati odnose svaka dva dana ako se planira trudnoća? je li istina da su spermići nezreli ako izlaze svaki dan?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

almS
    05. Prosinac 2014. 11:24

Te Pepita nae meni doktorica rekla kad sam prije par dana bila na pregledu,, so puštenpredosjecajvodim time. Mi uživamo kada smo oboje raspoloženi,  kao sto mi je savsekirati imrria, koja sada iscekuje sboje blago a nije se opterecavala koliko cesto imaju odnose.  Jako je tesko temperati odnos svaki drugi dan, pogotovo sto oboje radimo, a i nekako mi je to bas mehanički. Ko raspored casova 
    Pepita i Dita, imam jak predosjecaj da cete obje uskoro vidjeti velike + Samo opusteno, bez brige i bit ce sve ok.
    Nika, znam da je ovo posljednje sto zelis cuti, ali pokusaj da se ne brines. Sve je super, da je u pitanju vanmatericna trudnoca maternnica ne bi bila zadebljana. Sigurna sam da je jos rano da vidis tvoju tackicu, a nerviranjem samo mozes naskoditi i sebi i bebi. Svakako sada ne mozes nista promijeniti. I ne citaj nista po netu, ja sam zbog citanja razlicitih potova po raznim forumima bila samu sebe ubjedila da nesto nije uredu sa mnom, sto je naravno potpuno pogresno.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS
    05. Prosinac 2014. 11:47

Oprostite na jako nepismenom prvom dijelu moje prethodne poruke... to se desava kada trcim ka Sudu i tipkam sa telefona. Evo prevest cu: Tena, to je meni doktorica rekla kada sam prije par dana bila na pregledu,ali se ne vodim time. Mi uživamo kada smo oboje raspoloženi, kao sto mi je savjetovala i Arria, koja sada iscekuje sboje blago a nije se opterecavala time koliko cesto imaju odnose. 
    Jako je tesko temperati odnos svaki drugi dan, pogotovo sto oboje radimo, a i nekako mi je to bas mehanički. Ko raspored casova 
    Nika, nisam strucnjak u ovoj oblasti, ali po onome sto ja znam, pred mengu se volumen poveca, kao da maternica nakvasa, receno laicki, a u trudnoci je zadebljana, da budem jasnija kao da dobije koji centimetar vise. Ja sam zaista ubjedjena da je kod tebe u pitanju samo rana trudnoca. Steta sto nemas gdje raditi betu, to bi ti sve stvari razjasnilo. saljem ti cmoku

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.