Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    03. Prosinac 2014. 13:04

žeeeeneeee,evo mene opet nešto strah....sad sam primjetila blago roskasti iscedak.. ajme jel imao netko to... mene će ovaj strah ubiti

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Arria
    03. Prosinac 2014. 13:11

almS nisam ništa loše mislila, svaki savjet je dobrodošao. Mi dok smo radili na bebi slušala sam što god mi je tko rekao da pomaže! Na kraju kad sam maltene odustala od svega, upalilo je! 

almS
    03. Prosinac 2014. 13:20

Ma znam da nisi Arria, sorry ako je zvucalo kao da sam te napala. Profesionalna deformacija  Ovdje smo da jedna drugoj budemo potpora... I naravno da si u pravu, svaka zena je prica za sebe.
    Ja sam na srecu tip osobe koja kada postane svjesna da se opreteila necim, popustim. U biti nista specijalno ni ne radim, doduse relativno kratko vrijeme mi pokusavamo dobiti bebca. Jedino sto sada radim je da pijem folnu, jer sam pila pilule i one smanjuju potreban nivo folne u organizmu i eto pit cu ovaj preparat jer je na prirodnoj bazi. Par puta sam stavila jastuk ispod guze, ali posto sam jako nemirnog duha ne mogu dugo da izdrzim..
    Sta mislis, koliko dugo bi trebala tako lezati sa jastukom pod guzom?

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

nika9
    03. Prosinac 2014. 13:24

arria ja dmah doktorici šibnula poruku rekla da dodjem ujutro u 7 (brine me što je roskast)
    Pepitaaaa milaimaš li kabanicu,čizmeee,kišobran...ja bi na trepavicama otišlaaa hahaha..ajde nestrpljiva sam ..
    POŽELITE MI SREĆU UJUTRO….

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Arria
    03. Prosinac 2014. 13:31

almS čitala sam da ga treba držati 30-40 min ali da jastuk ne treba biti velik nego tek blago da podigne stražnjicu, jer ako je previsok sva sperma ode iza maternice! I ja sam pizdila tih pola sata ali za bebicu sve. E, sad jel' to pomoglo ili  ne, ne znam, i do čega je bilo, jer ja sam isto pila 7 godina Yasmin na kraju sam odustala i od folne, pila možda mjesec dana! Sve u svemu, šta god je uspjelo je! 
    Nika sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.