a ja inace cesto iden na wc tako da nemogu primjetit neku veliku razliku.. u prvoj trudnoci sam jednostavno znala da ne ide sve kako treba i stalno mi je bilo u glavi kako mi doktorica govori da ovo nije dobra trudnoca i onda kad sam dosla na pregled rekla mi je sve to tocno rijecima za koje sam znala da ce mi rec. al ovaj put je drugacije nemogu niti zamislit da mi to govori, nemogu se zamislit tamo u onoj bolnici i neki glas kao da mi govori da je sve u redu al strah je ipak jaci. Ma ovo ljeto i ti i ja gurat cemo kolica 100%
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
stella držiiim figice...ja sam imala simptome totalka PMS... kad ono...Arria jeees iskusna mama al kao prvorotkinja hahahah
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Temp pala na 36,3 :/ sad pretpostavljam M mora doći
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Arria, nisam ja ni napisala da je ovo 5 zlatnih savjeta i da se moraju slijediti do slova. S obzirom da sam na prethodnim stranicama tipkala sa curama i rekla im da cu im prenijeti sta mi je doktorica rekla, to sam i uradila. Ovo su misljenja i cinjenice specijaliste u ovoj oblasti. Nekome ce biti od koristi, nekome nece, neko ce pokusati, drugi pak ne. Ni ja sama se ne ne mogu i necu se pridrzavati pravila svaki drugi dan odnos, prvo jer je nemoguce, zbog obaveza koje imamo suprug i ja, drugo jer mislim da se tako izgubi sva spontanost odnosa.
Mare27 preparat se zove INOFERT kesice koje se uzimaju ujutru i INOFERT PLUS kapsule koje se uzimaju navecer. Proizvodjac je ITALFARMACO. Ja ih jos nisam kupila, poslijepodne cu, pa ako te zanima mogu ti javiti cijenu. Doktorica je imala par kesica kod sebe i dala mi ih je, pa sam jutros popila istu, skoro da i nema nikakav okus. Razmuti se u casi vode. Ja sam vec ranije pisala da ja zivim u It, ne znam izvoze li se ovi lijekovi van Italije. Ti se raspitaj, ako te budu zanimali, a ne nadjes ih usvom grad, naci cemo vec nacin da ih dobijes. :)
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji