Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    03. Prosinac 2014. 00:41

Ajooj, žao mi je! 
    Mi smo do sada bili tri puta na UZV i idući tjedan idemo opet.
     Jel' ti imaš problema sa mokrenjem?

Arria
    03. Prosinac 2014. 01:30

Ni mene ne bole! Meni je zaprabo trudnoća super samo što po cijelu noć ne mogu spavati jer idem stalno na wc, bez obzira koliko tekučine pila. I mene je strašno strah spontanog.  Pijem Duphaston jer sam ranije imala ginekoloških problema.

Gricko3
    03. Prosinac 2014. 01:40

a ja inace cesto iden na wc tako da nemogu primjetit neku veliku razliku.. u prvoj trudnoci sam jednostavno znala da ne ide sve kako treba i stalno mi je bilo u glavi kako mi doktorica govori da ovo nije dobra trudnoca i onda kad sam dosla na pregled rekla mi je sve to tocno rijecima za koje sam znala da ce mi rec. al ovaj put je drugacije nemogu niti zamislit da mi to govori, nemogu se zamislit tamo u onoj bolnici i neki glas kao da mi govori da je sve u redu al strah je ipak jaci. Ma ovo ljeto  i ti i ja gurat cemo kolica  100%

Arria
    03. Prosinac 2014. 11:37

morenonaomi

a ja inace cesto iden na wc tako da nemogu primjetit neku veliku razliku.. u prvoj trudnoci sam jednostavno znala da ne ide sve kako treba i stalno mi je bilo u glavi kako mi doktorica govori da ovo nije dobra trudnoca i onda kad sam dosla na pregled rekla mi je sve to tocno rijecima za koje sam znala da ce mi rec. al ovaj put je drugacije nemogu niti zamislit da mi to govori, nemogu se zamislit tamo u onoj bolnici i neki glas kao da mi govori da je sve u redu al strah je ipak jaci. Ma ovo ljeto  i ti i ja gurat cemo kolica  100%

Ma, hočemo! Taman kad bude lijepo i toplo!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

nika9
    03. Prosinac 2014. 08:53

stella držiiim figice...ja sam imala simptome totalka PMS... kad ono...Arria jeees iskusna mama al kao prvorotkinja hahahah

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Pepita2109
    03. Prosinac 2014. 10:49

Temp pala na 36,3 :/ sad pretpostavljam M mora doći

Pepita2109
    03. Prosinac 2014. 13:17

Pepita21

Temp pala na 36,3 :/ sad pretpostavljam M mora doći

Temperatura opet 36,9 kiša nikako da prestane padatibda odem do ljekarne, imam lagane grčeve kao da ću dobiti, mučnine za sada ne osjećam više i ona bezvoljnost umor iscrpljenost je nestala.. Kiša mi ne da nikamo a da bar pada normalno a ne kaobda joj je zadnji put

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI