Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    04. Prosinac 2014. 11:20

nika, pa i sama si rekla da su ti testovi pokazivali negativno i da su ti plodni dani bili kasnije. Onda je sasvim logično da je trudnoća manja nego što ispadne ako se gleda prema zadnjoj mengi. samo ti lijepo miruj da ti se smiri taj iscjedak i bit će sve u redu.

Lela29
    04. Prosinac 2014. 11:48

Nika kasnija ovulacija... 100%   ;)
    Gotovi su mi nalazi spolnih hormona, po meni nisu baš najbolji

Nema tema na forumu di bi mogla saznat nešto više o svemu, jel koja od vas vadila hormone, pa zna koliko / toliko nešto o tome?

Evo nalaza;
    TSH - 1,02 (ref. vrijednost 0,3 - 3,6)
    FSH - 12,50 (1,8 - 9,4)
    LH - 4,70 (0,8 - 10,4)
    PROLAKTIN - 594 (81 - 597)
    TESTOSTERON - 1,5 (0,4 - 2,76)
    ESTRADIOL - 0,382 (0,11 - 0,65)

Arria
    04. Prosinac 2014. 12:19

Nika draga, bit će sve ok! 
    Pepita i ja sam imala vjetrove, moj ti je savjet da ne budeš dama i ne trpiš jer će te stomak još više boliti. Čitala sam da je i to moguć simptom.
    tinći, držim fige! 

dita0108
    04. Prosinac 2014. 12:31

Da li mi netko moze reci kolika treba bit tjelesna temp.meni se krece izmedju 36.7-36.9.mjerim je u ustima.kasni mi dva dana.a inace imam nisku tjelesnu temp.
    pozz!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.