Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    04. Prosinac 2014. 11:02

Tenći, vrkut nisam probala ali sam čula da je ženama pomogao. Ginekologu bi svakako trebala reći da planiraš bebu, dat će ti da piješ folnu i možda napraviti kakve nalaze, sve ovisi. Ja svog muža nisam vodila jer je kod nas drugačije i muški ne idu, a ti ako možeš i ako želiš povedi ga!

Tena9
    04. Prosinac 2014. 11:19

Hvala ti ;) On želi sudjelovati a pitam jer ne znam..hahahaha...sada je gotova kalendarska ovulacija i nadam se da smo ovaj puta uspjeli...držte fige :*

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

nika9
    04. Prosinac 2014. 11:14

Curee...evo gotova u gin..maternica dosta zadebljana,u desnom jajniku ogromna cista žute tvari 28mm(kaze da se žuta tvar nebi održala na nema trudnoće),al ona nevidi plod...kaze da postoje dvije mogućnostida sam imala kasnu ovulaciju te da je manja trudnoća ili da se trudnoca nece odrzat...da se javim u pon ako nevidi plod slat ce me u bolnicu da vadim betu da se ne radi slučajno o vanmateričnoj trudnoči al ona misli da nije to nego da je ovo uredna manja trudnoca koju ona ne moze vidit...eto pod šokom sam,oplakala već,al ona kaze da se ne sekiram u pon ce sve znat...

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 11:19

Sinoć sam jedva zaspala koliko sam se previjala po krevetu, bila sam i uvjerena da ću se ujutro probuditi crvena, stavila sam čak i uložak kad ono ništa nula bodova..i sad me boli, a uz to me sad zeza i opstipacija stolice, gasovi i dođe mi da plačem koliko me jako boli

dita0108
    04. Prosinac 2014. 12:10

Pepita21

Sinoć sam jedva zaspala koliko sam se previjala po krevetu, bila sam i uvjerena da ću se ujutro probuditi crvena, stavila sam čak i uložak kad ono ništa nula bodova..i sad me boli, a uz to me sad zeza i opstipacija stolice, gasovi i dođe mi da plačem koliko me jako boli

Pepita21 koliko ti kasni vjestica?tako je i meni..sinoc me toliko bolilo da sam isto mislila kako ce mi jutros doci.ali eto jos nista.kasni mi dva dana..a stalno me probada u lijevom jajniku i dobila sam pristice :((

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

kosee
    04. Prosinac 2014. 11:20

nika, pa i sama si rekla da su ti testovi pokazivali negativno i da su ti plodni dani bili kasnije. Onda je sasvim logično da je trudnoća manja nego što ispadne ako se gleda prema zadnjoj mengi. samo ti lijepo miruj da ti se smiri taj iscjedak i bit će sve u redu.

nika9
    04. Prosinac 2014. 11:25

kosee

nika, pa i sama si rekla da su ti testovi pokazivali negativno i da su ti plodni dani bili kasnije. Onda je sasvim logično da je trudnoća manja nego što ispadne ako se gleda prema zadnjoj mengi. samo ti lijepo miruj da ti se smiri taj iscjedak i bit će sve u redu.

Nema iscjetka više...grčevi tu...grudi uzas bolne...al me opet strah kad mi je rekla da nema ploda i kad je spomenila vanmaterničnu trudnoću,al me tješi žuta tvar i zadebljana maternica...

Lela29
    04. Prosinac 2014. 11:48

Nika kasnija ovulacija... 100%   ;)
    Gotovi su mi nalazi spolnih hormona, po meni nisu baš najbolji

Nema tema na forumu di bi mogla saznat nešto više o svemu, jel koja od vas vadila hormone, pa zna koliko / toliko nešto o tome?

Evo nalaza;
    TSH - 1,02 (ref. vrijednost 0,3 - 3,6)
    FSH - 12,50 (1,8 - 9,4)
    LH - 4,70 (0,8 - 10,4)
    PROLAKTIN - 594 (81 - 597)
    TESTOSTERON - 1,5 (0,4 - 2,76)
    ESTRADIOL - 0,382 (0,11 - 0,65)

nika9
    04. Prosinac 2014. 12:09

Draga ovo sve osim jedne stavke ti je u granicama..sad neznam sta je to al bas da su ti grozni nalazi i nisu.. :-) a mene isto nesto strah za ovo moje....mada i ja mislim da je kasna ovulaci i mozda sam zato oboje dijece prenila... Al opet 

LuKi5
    04. Prosinac 2014. 12:11

Lela

Nika kasnija ovulacija… 100%   ;)

Nema tema na forumu di bi mogla saznat nešto više o svemu, jel koja od vas vadila hormone, pa zna koliko / toliko nešto o tome?

Evo nalaza;
    FSH - 12,50 (1,8 - 9,4)
    LH - 4,70 (0,8 - 10,4)

Kakav ti je progesteron? TSH ti je odlican, samo ti je FSH iskricu povisen, ali nema inverzije LH/FSH. Inace je kao idealan omjer 2.5:1 Fsh I Lh. Najbolje ce ti doktor znati reci.

14.06.2014. L ♥

mitakc02
    04. Prosinac 2014. 12:22

Lela

Nika kasnija ovulacija… 100%   ;)

Evo nalaza;
    FSH - 12,50 (1,8 - 9,4)
    LH - 4,70 (0,8 - 10,4)

pozz..nalazi ti nisu loši..ne brini

mitakc02

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI