Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    04. Prosinac 2014. 14:43

Cure hvala vam na odgovorima za nalaz...
    Luki nisam vadila progesteron, nije bio na popisu, vidit ću sa doktorom što s tim. Sutra su mi gotovi brisevi, pa idem pravac kod ginića.

Pepita21 vibram za +

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 14:59

Lela

Cure hvala vam na odgovorima za nalaz…
    Luki nisam vadila progesteron, nije bio na popisu, vidit ću sa hdoktorom što s tim. Sutra su mi gotovi brisevi, pa idem pravac kod ginića.

Pepita21 vibram za +

hvala :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    04. Prosinac 2014. 15:36

Lela

Cure hvala vam na odgovorima za nalaz…
    Luki nisam vadila progesteron, nije bio na popisu, vidit ću sa doktorom što s tim. Sutra su mi gotovi brisevi, pa idem pravac kod ginića.

Pepita21 vibram za +

Sretno :)

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 14:58

Ma i ja sam si stavila u glavu da mi kasni zato jer sam bila nedavno na silapenu, pa vidjeti ćemo do subote hoću li dobiti i u sub ujutro napraviti test ako ne dobijem :)
    čak me strah plusa ne znam zašto :( vjerovatno zato jer dečko i ja nismo dugo zajedno tek godinu dana, ajme šta me pere

🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    04. Prosinac 2014. 15:39

Pepita, ja sam ti bila u trudnoci krcata pristicai koza katastrofa kao da sam u pubertetu hehe :) Drzim fige da je plusiiccc :)))

14.06.2014. L ♥

Madrugada
    04. Prosinac 2014. 17:12

Pepita razumijem te,ja sam umrla od straha kad sam vidjeala plus,a bili smo 9 godina skupa ;-) A sada znam da je taj plus i ovo čudo malo od 11mj nešto najbolje što nam se dogodilo u vezi (nije brak ;-).
    Sretno cure svima.

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 21:57

Madrugada ma nema toga osjećaja koji bi opisao koliko bi bez obzira na taj strah voljela to malo čudo, ne znam što me je danas to pralo, ali eto bolje sam.. Hvala svima na podršci sutra kupujem test ako ne dobijem do jutra ;)

🙏👸👸🙏❤️

nika9
    04. Prosinac 2014. 19:33

Jel imala ijedna iskustva s vanmateričnom trudnoćom,strah me toga iako je ona rekla da misli da nije to...čitala sam po netu i svašta pročitala...nenormalan strah osjećam vrištala bih od straha

Melly29
    04. Prosinac 2014. 21:43

nika

Jel imala ijedna iskustva s vanmateričnom trudnoćom,strah me toga iako je ona rekla da misli da nije to…čitala sam po netu i svašta pročitala…nenormalan strah osjećam vrištala bih od straha

nika slažem se sa Arria .. znam da ti je strah i da se bojis ali nemoj misliti najgore .. kada ides na kontrolu

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Arria
    04. Prosinac 2014. 20:20

Nika, vjerujem kako ti je i da te strah. Ali misli na to da to sve utječe na tvoju bebu. Panikom nečeš ništa postići. Nisam oravi primjer da ti to govorim ali opusti se i misli na najbolje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI