Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    04. Prosinac 2014. 15:39

Pepita, ja sam ti bila u trudnoci krcata pristicai koza katastrofa kao da sam u pubertetu hehe :) Drzim fige da je plusiiccc :)))

14.06.2014. L ♥

Madrugada
    04. Prosinac 2014. 17:12

Pepita razumijem te,ja sam umrla od straha kad sam vidjeala plus,a bili smo 9 godina skupa ;-) A sada znam da je taj plus i ovo čudo malo od 11mj nešto najbolje što nam se dogodilo u vezi (nije brak ;-).
    Sretno cure svima.

nika9
    04. Prosinac 2014. 19:33

Jel imala ijedna iskustva s vanmateričnom trudnoćom,strah me toga iako je ona rekla da misli da nije to...čitala sam po netu i svašta pročitala...nenormalan strah osjećam vrištala bih od straha

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Arria
    04. Prosinac 2014. 20:20

Nika, vjerujem kako ti je i da te strah. Ali misli na to da to sve utječe na tvoju bebu. Panikom nečeš ništa postići. Nisam oravi primjer da ti to govorim ali opusti se i misli na najbolje! 

Pepita2109
    04. Prosinac 2014. 22:19

Dita0108 ne boli jer ležim već dugo, osjetim povremeno nekakve grčeve ali ništa strašno, ali tako mi je bilo i sinoć pa kad sam legla u krevet nisam mogla zaspati pa onda još bili i bolovi počeli.. Sada me samo muči zatvor stolice.. Sad sam opuštenija puno.. I hvala i tebi sretno..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.