Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    03. Prosinac 2014. 00:08

Ooo, pa Nikice ti si već iskusna mama! Ali vidim da se osječaš kao da ti je prva trudnoća kao i nama! Ma, bit će sve ok! 
    almS ja ipak mislim da sve ovisi o ženi! Svakako da je svaki savjet dobrodošao. Recimo, moj muž je na terenu i dolazi svaka dva mjeseca i zadnji put su se pogodili plodni dani i htjeli smo to iskoristiti i bilo je odnosa 2-3 puta na dan i tako 7 dana i svaki put nakon odnosa jastuk pod dupe! I evo nas u 9-om tjednu! 

StellaMaris
    03. Prosinac 2014. 00:08

Evo tek sad stigla pogledati novosti kad ono najljepše vijesti...
    Nika cestitam od srca, sve je upucivalo na trudnocu i bas mi je drago da je tako i ispalo i ostani s nama još  

I mene je u prvoj trudnoći stalno probadalo u jednoj strani, i imala sam zuckasti iscjedak na pocetku (tzv. suncani iscjedak) dok ti je bol podnošljiva i dok nemaš potrebu popiti tabletu za bolove sve je ok 

Pepita draga kad se odlucis na test mi smo tu pa kakav god ishod bio 

LitlleG cure su sve rekle...

AlmS super za pregled i hvala na savjetima. I moj gin je preporucio folnu u vrijeme planiranja. Ja je pocela piti bas ovaj ciklus

Kod mene ništa nova, još 3-4 dana pa cemo vidit. Simptomi su skoro beznačajni: lagano otecene grudi i temperatura, malo mucnine...sve sto moze znaciti i PMS

<3 2/2013 <3

Arria
    03. Prosinac 2014. 00:14

Sve u svemu svaka je žena drugačija. Treba se samo opustiti i polako!
    Da je meni netko prije par mjeseci rekao opusti se i polako poslala bi ga u… 
    StellaMaris držim fige! 

Arria
    03. Prosinac 2014. 00:26

Po mjesečnici 7.7. Zadnja je bila 30.9. Za ultrazvučni termin je još rano! Jel' i tebi prva ili…?

Arria
    03. Prosinac 2014. 00:41

Ajooj, žao mi je! 
    Mi smo do sada bili tri puta na UZV i idući tjedan idemo opet.
     Jel' ti imaš problema sa mokrenjem?

Arria
    03. Prosinac 2014. 00:41

Ajooj, žao mi je! 
    Mi smo do sada bili tri puta na UZV i idući tjedan idemo opet.
     Jel' ti imaš problema sa mokrenjem?

Arria
    03. Prosinac 2014. 01:30

Ni mene ne bole! Meni je zaprabo trudnoća super samo što po cijelu noć ne mogu spavati jer idem stalno na wc, bez obzira koliko tekučine pila. I mene je strašno strah spontanog.  Pijem Duphaston jer sam ranije imala ginekoloških problema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.