Ooo, pa Nikice ti si već iskusna mama! Ali vidim da se osječaš kao da ti je prva trudnoća kao i nama! Ma, bit će sve ok!
almS ja ipak mislim da sve ovisi o ženi! Svakako da je svaki savjet dobrodošao. Recimo, moj muž je na terenu i dolazi svaka dva mjeseca i zadnji put su se pogodili plodni dani i htjeli smo to iskoristiti i bilo je odnosa 2-3 puta na dan i tako 7 dana i svaki put nakon odnosa jastuk pod dupe! I evo nas u 9-om tjednu!
Evo tek sad stigla pogledati novosti kad ono najljepše vijesti...
Nika cestitam od srca, sve je upucivalo na trudnocu i bas mi je drago da je tako i ispalo i ostani s nama još
I mene je u prvoj trudnoći stalno probadalo u jednoj strani, i imala sam zuckasti iscjedak na pocetku (tzv. suncani iscjedak) dok ti je bol podnošljiva i dok nemaš potrebu popiti tabletu za bolove sve je ok
Pepita draga kad se odlucis na test mi smo tu pa kakav god ishod bio
LitlleG cure su sve rekle...
AlmS super za pregled i hvala na savjetima. I moj gin je preporucio folnu u vrijeme planiranja. Ja je pocela piti bas ovaj ciklus
Kod mene ništa nova, još 3-4 dana pa cemo vidit. Simptomi su skoro beznačajni: lagano otecene grudi i temperatura, malo mucnine...sve sto moze znaciti i PMS
<3 2/2013 <3
Sve u svemu svaka je žena drugačija. Treba se samo opustiti i polako!
Da je meni netko prije par mjeseci rekao opusti se i polako poslala bi ga u…
StellaMaris držim fige!
Po mjesečnici 7.7. Zadnja je bila 30.9. Za ultrazvučni termin je još rano! Jel' i tebi prva ili…?
Ajooj, žao mi je!
Mi smo do sada bili tri puta na UZV i idući tjedan idemo opet.
Jel' ti imaš problema sa mokrenjem?
Ajooj, žao mi je!
Mi smo do sada bili tri puta na UZV i idući tjedan idemo opet.
Jel' ti imaš problema sa mokrenjem?
Ni mene ne bole! Meni je zaprabo trudnoća super samo što po cijelu noć ne mogu spavati jer idem stalno na wc, bez obzira koliko tekučine pila. I mene je strašno strah spontanog. Pijem Duphaston jer sam ranije imala ginekoloških problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji