Sunny,
Hm…pa vidi se nesto ! Ajde kupi Gravignost mini ili onaj iz Mullera njihov, testnu trakicu.
Koji je ovo? Gheraterm??
Ribica,
Dobrodosla ! I sretno !
Barbara,
Ma sve ste vi jednom nogom polutrudnicee !!
Imam ovaj s ebay-a.
Sutra ću u dm po najjeftiniji.
Ma daj, ma to je neka greška, zbog stajanja pokazuje. Je li to moguće?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Hm…pa vidi se nesto ! Ajde kupi Gravignost mini ili onaj iz Mullera njihov, testnu trakicu.
Koji je ovo? Gheraterm??
Ribica,
Dobrodosla ! I sretno !
Barbara,
Imam ovaj s ebay-a.
Uopće mi ne ide u glavu.. Ček, male stanice se dijele i onda to raste i to sve u meni? Moooolim?! Da ne kažem da soliram kući i da mi ništa nije jasno..?!
Meni testovi za T s ebaya nisu pokazali. Ali nisam imala ovaj...dok su cure pisale da je njima pokazalo.
Pa ja nekako vjerujem ako se pojavila crtica da je T u pitanju, rijetko kada, osim Clearbluea koji zna pokazai lazno poz, test moze biti lazno poz.
Trebao bi se ocitati u vremenskom periodu koliko pise, ali meni se desilo da mi cak jednom Gravignost Mini, koji je inace jako pouzdan, nije ocitao una roku zih 5 min, bila sam ga i bacila i vrag mi nije dao mira i pogledala sam opet kroz cca 20 / 30 min i bio je poz.
Nemoj kupovati Clearblue, nego kupi u Dm First sign..jos bolje, ako imas u blizini ljekarnu Gravignost mini.
Wauuu Sunny !!!! Bas bi mi bilo dragooooo radi tebe !
Imas jos tih testova? Ajde jos koji napravi!
Cureee, dobro jutro! Evo ja ponovno napravila test i pojavila se i druga crtica!!!
Cureee, dobro jutro! Evo ja ponovno napravila test i pojavila se i druga crtica!!!
Grazia, čestitam! Sjećam se jutra kad sam ja napravila test, isto nisam mogla spavati od uzbuđenja... Želim ti školsku trudnoću. Sretnoo!
Grazia ceeestitaaaam!!!! 😀😀😀😀😀😀
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sunny,
Koji je ovo? Gheraterm??
Ribica,
Dobrodosla ! I sretno !
Barbara,
Imam ovaj s ebay-a.
Uopće mi ne ide u glavu.. Ček, male stanice se dijele i onda to raste i to sve u meni? Moooolim?! Da ne kažem da soliram kući i da mi ništa nije jasno..?!
Imala sam takve slične testove isto s ebaya i skoro svaki do svaki dugi je znao bit zbog stajanja pozitivan... Evaporacijska bi se pojavila. Kupi drugi teat!
Čestitam!
Cestitam!!! 😙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji