Nena izgleda da jesmo, ali mogle bi stafetu predat nekim drugima!
O pa ti si bas imala gadno iskustvo a vjerujem da je kad su doktori neljubazni jos gorje!! Srecom pa se to kad jednom obavis vise ne mora ponavljati!!!
Sto Mono kaze ovo za muzevu bakteriju i izostavljanja tebe u tome svemu necu ni komentirati!! Nadam se da ce ju rjesiti nakon te ture antibiotika i da ce vam postupak uspjet iz prve, a u najboljem scenariju da do njega nece ni doci!!
Ja sam danas bila..prezivjela, ali bilo je zestoko na trenutke!
Jos me veca muka uhvatila kad su se zamjenile da proba ova druga, smjesale jos jednu spricu i rekle mi da ako me sad opet bude bolilo da ce stati. Onda pocele nesto skoro saputat i to na njemackom!
Pretvorila sam se u uho, ali cula samo Ach du scheisse pa sam si na cistom hrvatskom pomislila E jbga! Sranje! Zastopano sve!!! Srecom nije, prohodni su, ali je izgleda jedna strana malo bila pa su pogurali s tom pjenom. Nisam dobila apsoultno nista ni prije, a ni antibiotike.
E sad pitanje ako netko zna!?
Rekli su mi da su mi u nalazu krvi vidjeli da nemam imunitet. Ne doslovno nego me pitali dali sam se cjepila protiv... necega...nisam skuzila sta je to. Kaze da oni ovdje dobivaju za zivota 2 injekcije protiv toga i da se prvo moram cjepiti kod lijecnika opce prakse i da onda ne ostajem trudna 2,3 mjeseca jer bez Toga bi djete moglo imati ozbiljne posljedice ako se u trudnoci zarazim. Obzirom da nismo imali pojma o cemu to prica zapisala nam je i sad sam iskopala da je to RUBEOLA! I zbilja pise da je u trudnoci jako opasna, ali jel se mi u Hrv.cjepimo protiv toga?? Bas sam i mamu pitala kaze da sam uvijek sva redovna cjepiva dobivala, ali ocito toga kod nas nema.
Sad ce mi ustanoviti O i provjerit progesteron, a to da nisam pitala izgleda sad nebi ni radili nego valjda kad mi prodje karantena . Eto i ovdje se moras borit i ispitivat! Uglavnom to je onda valjda manje vise to.
Uglavnom sad od silnog pokusavanja moramo ici u drugu krajnost i pazit se!
Eto prva sam prekrsila vlastitu naredbu da ima da nas nema do Nove ovdje hahahah, ali za vas jos vrijedi!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bok trudilicama <3 Kako preživljavate dane do testiranja? Meni evo još 4 dana i danas me oprala neka briga, samo mirujem i osluškujem, jel boli trbuh il ne boli, jesam zabrijala il nisam..onda iduća misao alo ženo ulovili ste pik, druga misao..al kaj ak opet niš.. :( mozak mi radi sto na sat.. Danas je 13 dan od ovulacije…Kad malo zastanem i realno pogledam, ak je plusić, bit će plusić i za 4 dana i nema smisla nervirat se al kad pokušavamo već mjesecima i nikak…luuuuuuda…
Isto to..bole jajnici reko mozda je to to, pa opet mozda se to sprema menstruacija. Mozak sto na sat radi pa sam sva u depri kako ti kazes. Valjda ce se i nama jednom posreciti 😉
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jessy2009. bella1234, Hrabrica i na vas prenosim ovo da do Nove ima da tornjate odavde Ja cu ostat malo pazit na nove, a onda i ja ode! Dogovoreno?!
Grazia sretno ujutro i sutra nam ti pozeli dobro jutro sa jednim pozitivnim pis stapicem, sad smo se navukle na pozitivu u svakom smislu
Barbara,
Cjepimo se mi u Hr protiv Rubeolle. Ja imam i dalje poz.antitijela na nju...tako da ne mala sansa da ju dobijem.
Ako si se cjepila u Hr, a pretpostavljam da jesi, onda si to dobila sigurno u cjepivu i nije potrebno docijepljivanje....
Ali nije da rubeolla hara, i da nisi cjepljena, ne znaci da bi ju dobila. A od kud su oni to vidjeli?? To si vadila ?? TORCH?
Mono enterococcus faecalis u ejakulatu, bris uretre je uredan dr opce prakse je rekla da to nije ništa opasno mislim ono bakterija je jebemu. Nitko mu nije rekao da nakon antibiotika treba pričekat s ponovnim nalazom tako da sad čeka 20dana pa cemo vidjet. Meni su brisevi uredni bili a sad vise neznam jel to sad već traje dugo. Netko je pitao za godine ja imam 29, muž 34
Barbara ajd super bitno da je prošlo
Barbara,
Cjepimo se mi u Hr protiv Rubeolle. Ja imam i dalje poz.antitijela na nju…tako da ne mala sansa da ju dobijem.
Ako si se cjepila u Hr, a pretpostavljam da jesi, onda si to dobila sigurno u cjepivu i nije potrebno docijepljivanje….
Ali nije da rubeolla hara, i da nisi cjepljena, ne znaci da bi ju dobila. A od kud su oni to vidjeli?? To si vadila ?? TORCH?
Kad si se ti cjepila? Ja sam zadnje preventivno cjepivo dobila negdje u 8.razredu i to protiv mislim hepatitisa b i tetanusa.
Uopce ne znam da sam i to nekad dobila.. ali evo nasla sam: "obzirom da tijekom godina protutijela dobivena cjepivom opadaju i zaštita, koja je potrebna u cijeloj generativnoj dobi, slabi." Pa je mozda meni to "izbljedilo" da tako kazem.
To sam i ja kontala - kao da je sad epidemija pa da je opasno. Sta da sam ostala trudna ne znajuc za to, ali evo, tako su mi rekli!
Vidjeli su iz nalaza krvi sto sam vadila.. kao sve ostalo je dobro jedino to nemam.
Cure htjela sam već otvorit novu grupu na temu joda. Naišla sam na jako zanimljive i pozitivne reakcije od lječenja cista, policističnih jajnika, štitnjače, neplodnosti (u grupi je preko 100 potvrđenih trudnoća) autizma, alergija itd. Ja ga pijem od kraja 8mj u kombinaciji sa selenom, vitamin c + soda bikarbona i magnezij klorid možda nekom pomogne kad već probamo sve i svašta
cure, sta mi moze bit ako popijem lekadola od 500 malo vise od preporucene dnevne doze? znam da nema veze sa trudnocom i planiranjem, ali umnjak mi je bio na pola vec vani i sad je opet krenuo. mislim da ide na krivo, ili imam premalu celjust za njega pa gura sve zube i boli za umrijet. trudim se izdrzati bar 4 sata bez tablete ali jako tesko..
znam da bi morala zubaru, ali moja privatnica ne radi do pon a do tad cu se objesit ako ovako nastavi..
cure, sta mi moze bit ako popijem lekadola od 500 malo vise od preporucene dnevne doze? znam da nema veze sa trudnocom i planiranjem, ali umnjak mi je bio na pola vec vani i sad je opet krenuo. mislim da ide na krivo, ili imam premalu celjust za njega pa gura sve zube i boli za umrijet. trudim se izdrzati bar 4 sata bez tablete ali jako tesko..
znam da bi morala zubaru, ali moja privatnica ne radi do pon a do tad cu se objesit ako ovako nastavi..
Koliko si vec popila danas? Do 3g mislim da smiješ na dan. Kombiniraj s brufenom ...ako si se malo predozirala..
Bok trudilicama &lt;3 Kako preživljavate dane do testiranja? Meni evo još 4 dana i danas me oprala neka briga, samo mirujem i osluškujem, jel boli trbuh il ne boli, jesam zabrijala il nisam..onda iduća misao alo ženo ulovili ste pik, druga misao..al kaj ak opet niš.. :( mozak mi radi sto na sat.. Danas je 13 dan od ovulacije…Kad malo zastanem i realno pogledam, ak je plusić, bit će plusić i za 4 dana i nema smisla nervirat se al kad pokušavamo već mjesecima i nikak…luuuuuuda…
Isto to..bole jajnici reko mozda je to to, pa opet mozda se to sprema menstruacija. Mozak sto na sat radi pa sam sva u depri kako ti kazes. Valjda ce se i nama jednom posreciti 😉
Kužimo se :D a ma mora! dočekat ćemo i mi svoj plusić :D ja sam od muke počela kolače peći jer ne znam šta bi sa sobom (a inaće me nikad nema u kuhinji) Mužu se zato ne buni previše, em nikad češće nije dobivao i još za kraj dobije kolač
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji