Jessy2009. bella1234, Hrabrica i na vas prenosim ovo da do Nove ima da tornjate odavdeJa cu ostat malo pazit na nove, a onda i ja ode! Dogovoreno?!
Grazia sretno ujutro i sutra nam ti pozeli dobro jutro sa jednim pozitivnim pis stapicem, sad smo se navukle na pozitivu u svakom smislu
Draga naša ja bi se rado i za par dana ispalila s ove teme nebi imala niš protiv
fino sve skupa što prije na novu temu
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica ma ajte vi i prije, al kraj godine vam je krajnja granica i onda i meni rezervirajte mjesto
Jane Doe kako se upalio tako ce se i smirit. Nije neka utjeha,ali je tako i rjesavaj ga se sto prije, a do tad krkni nesta jace tipa brufena od 600! Meni je rastao skoro skroz vodoravno, nevjerojatno kad vidis sliku tak da znam kako ti je.
To ti inace obican stomatolog nece vadit. Ili u bolnicu ili kod privatnog oralnog kirurga! Koje sve muke nece na nas zene!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Nena, baš smo za sjeme ostale, hehe. :) Al znam da je moja gin pričala da te bakterije znaju biti baš zeznute. Ja sam čak zbog saprofita u mokraći dobila azitromicin antibiotik (umjesto sumameda), a moja dr.opće prakse je rekla da su to kakti normalne bakterije i da nek ništa ne brinem. Ma moš mislit..
Barbara baš mi je drago da si obavila hsg i da je sve u redu. :)) Vidiš da nije bilo tak strašno kak pričaju..
Ja sam bila ujutro u Petrovoj i dobila protokol za lijekove od prof. Baldani. Presretna sam :)))))
Sad samo čekamo da stigne mega, 2. dc idem vaditi krv i počinjem sa injekcijama.
MOno
Noa 💙
sad sam super, jos me mrvu boli ali kako je bilo cijeli dan ovo sad je nista. 4 lekadola sam danas popila, pa je mozda i sve to skupa malo smirilo..
barbara oce se stvarno smirit ako je bas odlucio izac a nema mjesta? jer sam citala da se bori za svoje mjesto, a ja osjetim da mi gura cijeli red do jedinice
Barbara,
Nemam pojma kad sam se cjepila, u skoli znaci redovno...i kad sam prije godinu dana radila TORCH i dalje su mi poz.antitijela...ali koliko sam skuzila sigurna sam oko toga...pa nije rubeolla da sad hara ne znam ni ja kako ! Mislim iskreno, nisam istrazivala puno o tome, ali ima toliko drugih stvari koji mogu ostetiti plod...mislim ja sam prva koja sam panicarka oko svega....a nis, ako ti kazu da se onda docjjepis, docjepi se za rubeollu pa si mirna.
Nena,
To je bakterija koja se nalazi u probavnom sustavu, cesto zna zalutati i drugdje...
Ako je popio antibiotik, vjerovatno se bakterije rijesio...
A ti, po potvrdi T ipak napravi briseve preventivno, da si mirna, ta svaki sluca.
Jane,
Ja sam muku mucila sa boli i umnjakom...jos prije...znaci sve sam isprobala i jedino, ali jedino sto mi je pomoglo je nalgesin L, mislim da sam dvije odjednom popila i trecu nakon 8 h i u pravilu sam cijeli dan bila mirna.
Lupocet je tako blag da ti pomoci nece..meni ni brufen nije pomogao.
Mgirl, ❤❤❤
I stare cure, Nena, Barbara...ma sve u biti, ajde maknite se vise s ove teme da pricamo o nekim drugim temama :)))))🤗🤗
Stvarmo ste predugo ovdjee !😁😁😁
Pozdrav cure, dugo vas već pratim, ali nisam još ništa pisala..
Muž i ja se trudimo od Nove godine, ciklusi su mi pravilni, koristim LH trakice od početka i uvijek sam ulovila LH pik, a i par puta sam bila na UZV gdje su mi također potvrđene ovulacije. Nakon 5-6.mjeseci sam se malo zabrinula te je prvo muž obavio spermiogram (sve ok-normozoospermija), a onda sam se ja privatno naručila na prohodnost jajovoda (isto ok, prohodno). Idući ciklus sam vadila sve moguće hormone (spolne hormone, hormone štitnjače, prolaktin, kortizol, GUK..) i svi nalazi su bili u redu. Nakon svih pretraga sam se malo smirila i preostaje nam samo i dalje pokušavati...bar još par mjeseci, a ako ne uspije krenut ćemo prvo na inseminacije (ginekologica mi je rekla čim prođe godina dana da mi daje uputnicu za humanu reprodukciju, da imam 33 godine i da ne čekam dulje). Eto, to je moja priča :)
Svim trudnicama čestitam od srca, a trudilicama držim fige :))
m.girl i meni je laknulo, pogotovo sto je sve ok! Priredila sam se na najvecu bol koju sam do sad osjetila, a to je bilo kod kuce nakon biopsije..tad sam doslovno ostala bez zraka od bola. Strasno nesto,al je na kraju bilo ipak lakse!
Aaaaajde napokon!! BAS mi je drago!!! Sad bi bilo fora da M i ne dodje!
JaneDoe hoce. Iako si dobro procitala. Boli jer gura sve zube! Mene je jednom tj.dana drzala bol u cijeloj celjusti na toj strani i jela sam samo kruh onako stisnut na najtanje, kobasicu..haha i te tanke stvari jer doslovno nisam mogla otvorit usta vise od toga. Popila 1 turu antibiotika i proslo i onda godinama mirovao, tj.osjetila sam ga tu i tamo,al nikad vise tako jako. I pr.god.skupim hrabrosti jer nikad nisam vadila zub i to mi bilo nesto nezamislivo i rjesim ga napokon.
Mono sve si u pravu i ja tako razmisljam, al evo oni takorekoc inzistiraju na tome.
Kad smo toliko cekali mogu jos!
Ma ja sam sad toliko samouvjerena da se smatram polutrudnicom i jednom nogom sam u jesenskim bebama!
Ali samo ti nas poteraj mozda nas poguras!! Hihi
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bok cure! Nisam neki stručnjak za zube, ali mogu preporučiti dobrog stomatologa i ortodonta. Međutim, ja sam u potrazi za socijalnim jer postoji mogućnost da ću morati vaditi gornje obje četvorke da zubi imaju mjesta jer su se svi iskrivili još dok su umnjaci tek počeli rasti, i to u rekordnom vremenu dok još nisu ni izišli iz zubnog mesa, a meni su ih iz čeljusti izvadili.
Nego, M mi kasni 4 dana. Radila test jučer i ništa se nije vidjelo. Ponovila večeras iz čistog hira, uopće nisam planirala - odmah se ništa nije vidjelo. Ostavila sam sa strane, kad odem kroz 15 min i vidim nešto. Je li to nešto relevantno ili je to od stajanja? Svejedno mislim da ću dobiti i da ovo nije moj test i da to nije moguće.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Hm...pa vidi se nesto ! Ajde kupi Gravignost mini ili onaj iz Mullera njihov, testnu trakicu.
Koji je ovo? Gheraterm??
Ribica,
Dobrodosla ! I sretno !
Barbara,
Ma sve ste vi jednom nogom polutrudnicee !!
Sortiraj odgovore
Najstariji