Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    06. Listopad 2017. 10:45

htjela sam napisati, skrenule smo s teMe hahaha

ikyri
    06. Listopad 2017. 10:54

Jane_Doe

htjela sam napisati, skrenule smo s teMe hahaha

Sve su to faze. Proci ce to sve. Teško je njima shvatit zašto moraju što moraju... A tako brzo sve prolazi... za čas ce se sramit ic s nama igdje i sl...

ikyri
    06. Listopad 2017. 11:03

Grazia

ikyri

Samo to su sve i simptomi trudnoce. Ako si vidjela drugu crticu mislim da si trudna. Probaj s boljim testom trebao bi ti pokazt i sa dnevnim urinom …samo malo smanji unos tekhcine prije tesiranja.

Draga ikyri, hvala na odgovoru. Malo mi je čudno što još nije stigla menstruacija jer inače dođe obično za 29 dana, a danas već 2 dana kasni. Danas ću kupiti testove u ljekarni pa ću se sutra ujutro testirati. Inače, želim ti urednu trudnoću. :-)

Hvala! Nadam se da ce bit plusic...javi!

nena27
    06. Listopad 2017. 11:32

E blizančice, m.girl  mi ostale za sjeme ;) ja kad sam išla ne znam ni sama što sam očekivala sva sreća pa sam ponijela spavaćicu još me muž vozio na kraju se morao vratiti jer su me smjestili u sobu dali nešto i rekli da ću doći na red tek oko 11 sati (došla sam u 7) tako da sam stvarno došla u 11 ne znam što sam dobila u 2, 3 navrata su mi nešto dali i kad su me pripremali tj gurali to željezo u mene pojačali su dozu jer je bolilo to umetanje. Dr viče opustite se a ja upinjem nogama baš ružno iskustvo i bila sam omamljena ali kad su pustili taj kontrast užas znači najgorih par minuta u mom životu hladan znoj me oblio nisam mogla disati ova viče ne miči se i ne diši da može slikat a ja ne mogu ništa doslovno molim Boga da bol stane. Sva sreća pa bol stvarno traje kratko nadošla sam tek kad su me dovezli nazad u sobu i prebacili na krevet jer ja nisam mogla ove iz sobe su rekle da sam bila bijeda kao vrata. Sad sam u fazi da se pripremam za inseminaciju ali muž ima neku bakteriju u ejakulatu pio je antibiotik pa sad čekam da ponovi nalaz ali inače je sve ok
    Jessy ja se trudim pa 2,5 godine sigurno 

Lunaa
    06. Listopad 2017. 12:02

Nena27 ja ti se divim 2, 5 godine čekanja.. pa meni sad dani traju ko godine dok čekam svaki mjesec dan za testiranje, a kamoli godinama... svaka čast curama koje se dugo trude, treba to psihički izdržat.. no nada u bolje sutra vas vjerujem kao i mene drži.. znam pokleknut psihički i već unaprijed si govorit ma ništa od toga, al nesmijemo izgubit nadu ma koliko teško bilo.. i to si stalno ponavljam . Nena hoćete uspjet onda ovaj mjesec obavit inseminaciju?

nena27
    06. Listopad 2017. 12:42

Lunaa nemam pojma sve ovisi o muževom nalazu, a mislim da će mi ovaj mjesec uraniti jer mi je O bila 12dc tako da mi sljedeća O pada 01.11. mislim da onda nitko ne radi baš sam pehist.
    A vidjet ćemo bit će kako bude, a ja vjerujem da ću uspjet prirodno sad me drži ta faza a imam svakakvih faza :)

Ana_Marija_2019
    06. Listopad 2017. 13:05

Sretno nena!! Koju su vam dijagnozu rekli?

nena27
    06. Listopad 2017. 13:57

Ma nemam neke dijagnoze recimo da je sad zadnje moj tsh (snižavam ga) za sve što su se hvatali palo je u vodu tako da nemamo nekih problema 

mono1111
    06. Listopad 2017. 14:23

Grazia,
    Hvala !
    Napravi test pa nam.javiii !!
    Nena,
    Da li su ti rekli da mozete planirati sad prirodno dok se ne rijesi bakterije?? 

nena27
    06. Listopad 2017. 14:31

Dobro pitanje Mono npr. muž je dobio antibiotik a mene nitko nije ni spomenuo a logično mi da mi vrlo lako to može prenijeti  ne razumijem se baš u bakterije. Onako bila sam kod 3 različita liječnika nitko me nije ni spomenuo valjda sam moraš biti svoj liječnik baš su mrljavi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.