Drage cure, dobro jutro vam svima. Čestitam curama na pozitivnim testovima i također svima ostalim želim dobre vijesti. Imam pitanje, jutros sam radila one step pregnancy test - kineski koji sam dobila s trakicama za ovulaciju i pojavila se bljeđa kontrolna crtica. Zanima me koliko su uopće pouzdani ti kineski testovi? Imate li iskustva. Inače, danas mi je 31. dan, a ciklus mi traje od 28-30 dana.
Drage cure, dobro jutro vam svima. Čestitam curama na pozitivnim testovima i također svima ostalim želim dobre vijesti. Imam pitanje, jutros sam radila one step pregnancy test - kineski koji sam dobila s trakicama za ovulaciju i pojavila se bljeđa kontrolna crtica. Zanima me koliko su uopće pouzdani ti kineski testovi? Imate li iskustva. Inače, danas mi je 31. dan, a ciklus mi traje od 28-30 dana.
Meni npr.taj s ebaya uopce nije pokazao !
Ako ti se pojavila crta, onda je T u pitanju !
Ponovi s drugim testom iz ljekarne, Gravignost Mini ili oni iz Mullera.
Cestitke i sretno !
Upadam malo. Imam dobra iskustva s one stepom...napravila sam ih 100 zbog nepravilnih ciklusa nakon trudnoce i sl... Nikad lažno pozitivan ...Kad sam vidjela jedva vidljivu crticu bila sam trudna. Čestitam.
Cestitke i sretno !
Draga mono, hvala ti puno na odgovoru. Ali meni se sve čini da nije trudnoća u pitanju jer mi je trbuh napuhan kao da moram dobiti menstruaciju i izašli su mi prištevi. :-) Nemam nikakvih simptoma. Sutra ujutro ću ponovno napraviti drugi test.
Inače, pratim vas svih na forumu i jako mi je drago zbog tebe mono što si evo sada već 13 tjedana trudna, od srca ti želim urednu trudnoću! :-)
Cestitke i sretno !
Draga mono, hvala ti puno na odgovoru. Ali meni se sve čini da nije trudnoća u pitanju jer mi je trbuh napuhan kao da moram dobiti menstruaciju i izašli su mi prištevi. :-) Nemam nikakvih simptoma. Sutra ujutro ću ponovno napraviti drugi test.
Inače, pratim vas svih na forumu i jako mi je drago zbog tebe mono što si evo sada već 13 tjedana trudna, od srca ti želim urednu trudnoću! :-)
Samo to su sve i simptomi trudnoce. Ako si vidjela drugu crticu mislim da si trudna. Probaj s boljim testom trebao bi ti pokazt i sa dnevnim urinom ...samo malo smanji unos tekhcine prije tesiranja.
Samo to su sve i simptomi trudnoce. Ako si vidjela drugu crticu mislim da si trudna. Probaj s boljim testom trebao bi ti pokazt i sa dnevnim urinom …samo malo smanji unos tekhcine prije tesiranja.
Draga ikyri, hvala na odgovoru. Malo mi je čudno što još nije stigla menstruacija jer inače dođe obično za 29 dana, a danas već 2 dana kasni. Danas ću kupiti testove u ljekarni pa ću se sutra ujutro testirati. Inače, želim ti urednu trudnoću. :-)
Cure danas sam trebala dobiti mengu al evo nema je jos, boli me desni jajnik vec par dana i leda malo, danas sam imala nekakav iscjedak koji je elastican, zanima me jel koja od vas imala nesto takvo? Sutra cu probati napraviti test da vidimo sta ce pokazati, nadam se plusicu😊
Slično je bilo kod mene.Uradi test najbolje je! Sretno..
Da napišem svoje iskustvo, možda nekome pomogne (nadam se)
-Prije dva mjeseca i jače imala sam jaku upalu jajnika, oba jajnika.Doduse mozda je ta upala odavno tu, ali tada sam saznala od prilike.
Mjesec dana mi je kasnilo, sto bas nije po meni bilo normalna stvar, ako nije trudnoća, sto i nije bila..Test je negativan bio, i znala sam da ne laze-iako sam ja sebi umislila samoj; da sam mozda trudna..
Bolovi su jaki, jakii bili..dok jedan dan, bukvalno me nisu s' nogu oborili..A vec jedan porod imam iza sebe, sina od 2g.Taj dan odem doktorici na pregled, ja ipak i dalje mislim trudnoca, iako sam vjerovala testu sto je negativan, ali ko zensko i hajd..
Pregledala me je vaginalno sa onim štapićem hehe, ja kažem-stapicem..
Mislim ja:"ma sad ce ona reci:Evo trudnoca.. (
Ma kakva trudnoća, upala jajnika..Ali ima jos..
Ona mi je rekla:da samo na jednom jajniku imam cistu i to (jednu)..samo da skine sa reda..brže-bolje..i propise antibiotike neke..
Ja poslije jedno sedmicu-dvije odem kod jedne iskusnije doktorice, kojoj je stalo do njenog posla..
Kad me je pregledala, samo glavom maše..
Pa mene gleda, pa u onaj kompjuter..
I nije bila ipak samo jedna cista, na jednom jajniku..Nego više cista na oba jajnika, i uz to papa test negativ.Za moje godine to nije mala stvar..
I propise mi neke dobre vaginalete, joj inace one su za te upale, ali vjeruj te mi..
Samo sam ih 12iskoristila, u 12 dana..Ni traga jednoj jedinoj hvala Bogu..
I u augustu negdje poslije tih vaginaleta sam trebala na pregled i nisam otisla..
I sada evo:trudna sam ponovo..))
.
Ps.Zato zene, vodite računa o sebi i svom zdravlju..
Mi ko zene, sve idemo na najbolje, ali nekada nije to tako..
Dok me nije oborilo nisam otisla..A da nisam tada otisla, sta bi tek od toga jos se pokrenulo..
Eto, toliko od mene..♡♡
Samo to su sve i simptomi trudnoce. Ako si vidjela drugu crticu mislim da si trudna. Probaj s boljim testom trebao bi ti pokazt i sa dnevnim urinom …samo malo smanji unos tekhcine prije tesiranja.
Draga ikyri, hvala na odgovoru. Malo mi je čudno što još nije stigla menstruacija jer inače dođe obično za 29 dana, a danas već 2 dana kasni. Danas ću kupiti testove u ljekarni pa ću se sutra ujutro testirati. Inače, želim ti urednu trudnoću. :-)
Ista stvar kod mene..napravila ih puno i prvi puta kada se sjena pojavila trudna :)) tako da ako ti on pokaze to je sigurno..
ikyri blago tebi, doma si... a za te borbe, ja stvarno ne znam. meni to pojede zivce.
ja nisam znala da jedno djete moze biti toliko inatljivo, ona ima karakter strasan i jako je svadljiva. jucer smo imali katastrofa dan, nista nije slusala, ali bas nista. cijeli dan je bila borba i na kraju smo se toliko posvadjale da se nije mogla smiriti cijelu noc. stalno se budila i cijelu noc je proplakala. ja ju grlim i placem skupa s njom. htjela se tuc samnom, vise ne znam kako reagirat jer se skroz pogubim kad vidim sta je u stanju napravit da bude po njenom..
danas kaze da ju boli trbuh, a nije joj nista nego vjerojatno od nervoze. ono jucer je valjda tako utjecalo na nju. mrzim samu sebe jer smo se tako posvadjale, ali ja jednostavno drugacije s njom nisam mogla. i kod takvih dana ja ne mogu zamisliti imati jos jedno.
skrenule smo s tebe, ali znam da ces me ti razumjeti
Sortiraj odgovore
Najstariji