Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    05. Listopad 2017. 12:03

Jane_Doe

Jana pa ako ti je O bila kasnije, onda i je T manjacestitaaaaaammina ti si na redu, vjerujem da se kod tebe nesto desava. neka se druge cure ne naljute, ali tvom se plusicu bas nadam i jako mu se veselim

Hvala ti draga moja 😘❤ bas se svim srcem nadam. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

mamica1985
    05. Listopad 2017. 12:15

Jane iskrene cestitke!!!

mono1111
    05. Listopad 2017. 12:17

Jesse,
    Gravignost mini 14 kn, Mullerov test 13kn..oni su medju jeftinijima !

Ana_Marija_2019
    05. Listopad 2017. 12:28

Hvala mono!!
    Vi cure koje ste duže ovdje, koliko vi pokušavate?

ikyri
    05. Listopad 2017. 12:36

Nama se jucer pridruzila cura u proljetnim bebicama koja je pokušavala 8 i pol godina i sad saznala u 17.tj trudnoce da je trudna. 

Jane_Doe
    05. Listopad 2017. 12:52

ikyri

Nama se jucer pridruzila cura u proljetnim bebicama koja je pokušavala 8 i pol godina i sad saznala u 17.tj trudnoce da je trudna.

wow  
    meni jedna jako draga osoba je takodjer bila 18 tjedana trudna kad je saznala. s tim da oni nisu planirali jer je ona tad imala 43 godine i ona ima vec djete od 20 godina. a skuzila je jer se pocela debljat na mjestima na kojima se inace ne deblja tako brzo i napravila test, a test negativan. pa je otisla doktoru, kad ono pola puta vec prosla hahaha

ikyri
    05. Listopad 2017. 12:59

To je i meni palo na pamet. Što ako je test negativan...jer beta u biti pada. Super su mi takve priče. Imam susjedu koju je mama rodila nakon 20 godina svih mogucih pokušavanja...žena je bila u MENOPAUZI skužila je trudnocu kad je beba počela pošteno lupat... i sad s 82 godine trci za unukom oko kuce. 

m.girl6
    05. Listopad 2017. 13:41

Hahaha dogovoreno barbara!! 

Noa 💙

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 13:41

Janaaa cestitam..same dobre vijesti..bas je krenulo..vama koje ste tu najduze zelim cim prije plusice 😀😀

Tajchi2
    05. Listopad 2017. 14:24

Jana cestitam na plusu. Bas nas se dosta sad zaredalo 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani