To je i meni palo na pamet. Što ako je test negativan...jer beta u biti pada. Super su mi takve priče. Imam susjedu koju je mama rodila nakon 20 godina svih mogucih pokušavanja...žena je bila u MENOPAUZI skužila je trudnocu kad je beba počela pošteno lupat... i sad s 82 godine trci za unukom oko kuce.
Janaaa cestitam..same dobre vijesti..bas je krenulo..vama koje ste tu najduze zelim cim prije plusice 😀😀
samo neka se tako nastavi
Koliko odbrojavaš do nalaza i ovulacije?
narucena sam 16.10. kod gin. pa ce mi tad i nalazi bit gotovi, a M treba doci 12.10. i onda nadam se 26. ce bit O.. i nadam se da ce nalazi bit ok i da cemo moc polako pocet raditi na bebi..
kako se ti drzis? jeste vec rekli svima da stize druga beba?
Cure danas sam trebala dobiti mengu al evo nema je jos, boli me desni jajnik vec par dana i leda malo, danas sam imala nekakav iscjedak koji je elastican, zanima me jel koja od vas imala nesto takvo? Sutra cu probati napraviti test da vidimo sta ce pokazati, nadam se plusicu😊
Jane cestitam 😍🙉
Meni je sestra od ginekologice rekla da joj se tek javim sljedeci tjedan jer da mi kao malo tek kasne stvari da ne mora to nista znacit 🙄
samo neka se tako nastavi
Koliko odbrojavaš do nalaza i ovulacije?
narucena sam 16.10. kod gin. pa ce mi tad i nalazi bit gotovi, a M treba doci 12.10. i onda nadam se 26. ce bit O.. i nadam se da ce nalazi bit ok i da cemo moc polako pocet raditi na bebi..
kako se ti drzis? jeste vec rekli svima da stize druga beba?
Naravno svi vec znaju...ja se vec ko prava trudnica gegam okolo 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji