Jana pa ako ti je O bila kasnije, onda i je T manjacestitaaaaaam
mina ti si na redu, vjerujem da se kod tebe nesto desava. neka se druge cure ne naljute, ali tvom se plusicu bas nadam i jako mu se veselim
Hvala ti draga moja 😘❤ bas se svim srcem nadam.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Jesse,
Gravignost mini 14 kn, Mullerov test 13kn..oni su medju jeftinijima !

Hvala mono!!
Vi cure koje ste duže ovdje, koliko vi pokušavate?

Nama se jucer pridruzila cura u proljetnim bebicama koja je pokušavala 8 i pol godina i sad saznala u 17.tj trudnoce da je trudna.
Nama se jucer pridruzila cura u proljetnim bebicama koja je pokušavala 8 i pol godina i sad saznala u 17.tj trudnoce da je trudna.
wow
meni jedna jako draga osoba je takodjer bila 18 tjedana trudna kad je saznala. s tim da oni nisu planirali jer je ona tad imala 43 godine i ona ima vec djete od 20 godina. a skuzila je jer se pocela debljat na mjestima na kojima se inace ne deblja tako brzo i napravila test, a test negativan. pa je otisla doktoru, kad ono pola puta vec prosla hahaha

To je i meni palo na pamet. Što ako je test negativan...jer beta u biti pada. Super su mi takve priče. Imam susjedu koju je mama rodila nakon 20 godina svih mogucih pokušavanja...žena je bila u MENOPAUZI skužila je trudnocu kad je beba počela pošteno lupat... i sad s 82 godine trci za unukom oko kuce.
Janaaa cestitam..same dobre vijesti..bas je krenulo..vama koje ste tu najduze zelim cim prije plusice 😀😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji