Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    05. Listopad 2017. 12:59

To je i meni palo na pamet. Što ako je test negativan...jer beta u biti pada. Super su mi takve priče. Imam susjedu koju je mama rodila nakon 20 godina svih mogucih pokušavanja...žena je bila u MENOPAUZI skužila je trudnocu kad je beba počela pošteno lupat... i sad s 82 godine trci za unukom oko kuce. 

m.girl6
    05. Listopad 2017. 13:41

Hahaha dogovoreno barbara!! 

Noa 💙

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 13:41

Janaaa cestitam..same dobre vijesti..bas je krenulo..vama koje ste tu najduze zelim cim prije plusice 😀😀

Tajchi2
    05. Listopad 2017. 14:24

Jana cestitam na plusu. Bas nas se dosta sad zaredalo 😍😍

Jane_Doe
    05. Listopad 2017. 14:31

samo neka se tako nastavi 

ikyri
    05. Listopad 2017. 14:38

Jane_Doe

Koliko odbrojavaš do nalaza i ovulacije?

Jane_Doe
    05. Listopad 2017. 14:58

ikyri

Jane_Doe

narucena sam 16.10. kod gin. pa ce mi tad i nalazi bit gotovi, a M treba doci 12.10. i onda nadam se 26. ce bit O.. i nadam se da ce nalazi bit ok i da cemo moc polako pocet raditi na bebi..
    kako se ti drzis? jeste vec rekli svima da stize druga beba?

• Marinaaaa
    05. Listopad 2017. 18:01

Cure danas sam trebala dobiti mengu al evo nema je jos, boli me desni jajnik vec par dana i leda malo, danas sam imala nekakav iscjedak koji je elastican, zanima me jel koja od vas imala nesto takvo? Sutra cu probati napraviti test da vidimo sta ce pokazati, nadam se plusicu😊

tommy_girl
    05. Listopad 2017. 18:26

Jane cestitam 😍🙉
    Meni je sestra od ginekologice rekla da joj se tek javim sljedeci tjedan jer da mi kao malo tek kasne stvari da ne mora to nista znacit 🙄

ikyri
    05. Listopad 2017. 19:09

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

narucena sam 16.10. kod gin. pa ce mi tad i nalazi bit gotovi, a M treba doci 12.10. i onda nadam se 26. ce bit O.. i nadam se da ce nalazi bit ok i da cemo moc polako pocet raditi na bebi..
    kako se ti drzis? jeste vec rekli svima da stize druga beba?

Naravno svi vec znaju...ja se vec ko prava trudnica gegam okolo 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.