Jana pa ako ti je O bila kasnije, onda i je T manja cestitaaaaaam
mina ti si na redu, vjerujem da se kod tebe nesto desava. neka se druge cure ne naljute, ali tvom se plusicu bas nadam i jako mu se veselim
bella1234 najisplativije ti je kupiti ih preko ebaya. Imas pakete od po 5 komada ili i 50, cak s nekima u kombinaciji idu i testovi za trudnocu. Evo ti nabrzake jedan link (ti rozni su po meni najbolji) a ti kopaj dalje:
http://www.ebay.de/itm/20Stk-Ovulation-LH-Teststreifen-Schwangerschaft-Predictor-Test-Ultra-Sensitive-/112479629724?hash=item1a304ef19c:g:FXgAAOSwxxdZZezO
Joj neno, blizancice moja mi se nikako maknut s mjesta!
Ma i ja sam svasta citala i na kraju zakljucila da i tako nista ne mogu previdjeti! Vidim neki ostaju i noc u bolnici ili bar leze 1,2 sata, dobiju opcu, lokalnu ili bar neki koktel lijekova za omamljivanje..ovi ovdje kazu da nista ne daju i da mogu ici radit poslje. Pojma nemam sta me ceka, saznat cu sutra. Jedina mi je utjeha da svi kazu da ne traje dugo a ovo za briseve necu vise ni komentirati. Ne znam da li im je uredan papa iz 7.mjeseca zamjena za briseve. Jedino sam vadila krv u pon.,a rezultate ce mi valjda sutra reci. Katastrofa! Sad me i to brine..samo treba da imam neku bakteriju ili sta ja znam sta i da mi to uguraju dublje.
U kojoj ste vi sad fazi? Kod vas oboje je zapravo sve ok, jel tako?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure moje, barbara i nena pa daj da se više i mi stare maknemo sa te teme želim bebu, hehe. Još smo mi ostale, ako me pamćenje dobro služi.
Jako mi je drago zbog svih novih plusića, baš lijepe vijesti.Čestitke svima!!!
Nadam se da će se i nama sreća osmjehnuti do kraja godine. Sretno sutra barbara, ništa ne brini sve bude dobro!! Pusa i javi kak je prošlo
Noa 💙
Cure moje, barbara i nena pa daj da se više i mi stare maknemo sa te teme želim bebu, hehe. Još smo mi ostale, ako me pamćenje dobro služi.
Jako mi je drago zbog svih novih plusića, baš lijepe vijesti.Čestitke svima!!!
Nadam se da će se i nama sreća osmjehnuti do kraja godine. Sretno sutra barbara, ništa ne brini sve bude dobro!! Pusa i javi kak je prošlo
Taman razmisljam nena, ti, mozda babyloading (ili je i ona u ovom valu plusica, nesto sam se pogubila ) i ja smo nekako vazdan
ovdje! I ja nam sluzbeno dajem rok do kraja godine, a onda ima da nas nema ovdje vise!! Jeste cule?!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jana pa ako ti je O bila kasnije, onda i je T manjacestitaaaaaam
mina ti si na redu, vjerujem da se kod tebe nesto desava. neka se druge cure ne naljute, ali tvom se plusicu bas nadam i jako mu se veselim
Hvala ti draga moja 😘❤ bas se svim srcem nadam.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jesse,
Gravignost mini 14 kn, Mullerov test 13kn..oni su medju jeftinijima !
Hvala mono!!
Vi cure koje ste duže ovdje, koliko vi pokušavate?
Nama se jucer pridruzila cura u proljetnim bebicama koja je pokušavala 8 i pol godina i sad saznala u 17.tj trudnoce da je trudna.
Nama se jucer pridruzila cura u proljetnim bebicama koja je pokušavala 8 i pol godina i sad saznala u 17.tj trudnoce da je trudna.
wow
meni jedna jako draga osoba je takodjer bila 18 tjedana trudna kad je saznala. s tim da oni nisu planirali jer je ona tad imala 43 godine i ona ima vec djete od 20 godina. a skuzila je jer se pocela debljat na mjestima na kojima se inace ne deblja tako brzo i napravila test, a test negativan. pa je otisla doktoru, kad ono pola puta vec prosla hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji