Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    05. Listopad 2017. 10:48

Jana

Ispada da je do oplodnje došlo 18.9.prema kalendaru na internetušto je moguće, u te dane smo baš puno radilidoduše moj kalendar koji mi prati ciklus kaže da mi je ovulacija trebala biti ranije ali po sluzi i drugim simptomima ovulacija mi je ovaj mjesec bila malo kasnije.. I mene brine to 1-2 tjedna

nema te to kaj brinuti, on ti to pokazuje koliko je od začeća prošlo. kad ti je bila zadnja m? to si koristila onaj clearblue?

kathryn
    05. Listopad 2017. 10:52

Wuuuuhuuuuu...Cestitam Jana!! 

• Jana
    05. Listopad 2017. 11:01

Honey zadnja m je bila 04.09. Ja sam nekako uzela da je to to i baš sam si happy.. Mužiću će to biti iznenađenje kad se vrati s puta  
    eee da i hvala puno svima na čestitkama 

Honey
    05. Listopad 2017. 11:16

Jana

Honey zadnja m je bila 04.09. Ja sam nekako uzela da je to to i baš sam si happy.. Mužiću će to biti iznenađenje kad se vrati s puta
    eee da i hvala puno svima na čestitkama

Eto, moja je bila 1.9., ovulacija 15.9., znači da smo skoro isto t. Meni je 4+6 a tebi je 4+3, tako se računa, od prvog dana zadnje M, iako tad nismo trudne al eto. Dođi nam na proljetne bebe Jana

nena27
    05. Listopad 2017. 11:19

Ajme opet me nema 2 dana opet 10 str i čini mi se 2,3 + pa čestitam cure.
    Barbara ja sam išla na HSG i da morala sam imati uredne briseve radila sam ih praktički ciklus prije. Išla sam na rendgensko i ono više boli ne znam kako je ultrazvučno vjerovatno ugodnije, ovo svoje ne bih poželila nikome jer baš jako boli i komentari od drugih doktora je bilo šta to još uvijek postoji pa eto postoji i bolno je jako ne bih to više ponavljala. Čitala sam komentare da to ultrazvučno ne boli  u svakom slučaju sretno. Išla sam u 2 mj ove godine i nalaz je uredan tj prohodni su ali rezultata još uvijek nema 

bella1234
    05. Listopad 2017. 11:19

Curke gdje je najbolje uzet lh trakice....koliko kom i koja je cijena 

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Jane_Doe
    05. Listopad 2017. 11:24

Jana pa ako ti je O bila kasnije, onda i je T manja  cestitaaaaaam 
    mina ti si na redu, vjerujem da se kod tebe nesto desava. neka se druge cure ne naljute, ali tvom se plusicu bas nadam i jako mu se veselim 

baarbaraa29
    05. Listopad 2017. 11:32

bella1234 najisplativije ti je kupiti ih preko ebaya. Imas pakete od po 5 komada ili i 50, cak s nekima u kombinaciji idu i testovi za trudnocu. Evo ti nabrzake jedan link (ti rozni su po meni najbolji) a ti kopaj dalje:
    http://www.ebay.de/itm/20Stk-Ovulation-LH-Teststreifen-Schwangerschaft-Predictor-Test-Ultra-Sensitive-/112479629724?hash=item1a304ef19c:g:FXgAAOSwxxdZZezO
    Joj neno, blizancice moja mi se nikako maknut s mjesta!
    Ma i ja sam svasta citala i na kraju zakljucila da i tako nista ne mogu previdjeti! Vidim neki ostaju i noc u bolnici ili bar leze 1,2 sata, dobiju opcu, lokalnu ili bar neki koktel lijekova za omamljivanje..ovi ovdje kazu da nista ne daju i da mogu ici radit poslje. Pojma nemam sta me ceka, saznat cu sutra. Jedina mi je utjeha da svi kazu da ne traje dugo  a ovo za briseve necu vise ni komentirati. Ne znam da li im je uredan papa iz 7.mjeseca zamjena za briseve. Jedino sam vadila krv u pon.,a rezultate ce mi valjda sutra reci. Katastrofa! Sad me i to brine..samo treba da imam neku bakteriju ili sta ja znam sta i da mi to uguraju dublje.
    U kojoj ste vi sad fazi? Kod vas oboje je zapravo sve ok, jel tako?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

m.girl6
    05. Listopad 2017. 11:53

Cure moje, barbara i nena pa daj da se više i mi stare maknemo sa te teme želim bebu, hehe. Još smo mi ostale, ako me pamćenje dobro služi.
    Jako mi je drago zbog svih novih plusića, baš lijepe vijesti.Čestitke svima!!! 
    Nadam se da će se i nama sreća osmjehnuti do kraja godine. Sretno sutra barbara, ništa ne brini sve bude dobro!! Pusa i javi kak je prošlo 

Noa 💙

baarbaraa29
    05. Listopad 2017. 12:00

m.girl6

Cure moje, barbara i nena pa daj da se više i mi stare maknemo sa te teme želim bebu, hehe. Još smo mi ostale, ako me pamćenje dobro služi.
    Jako mi je drago zbog svih novih plusića, baš lijepe vijesti.Čestitke svima!!!
    Nadam se da će se i nama sreća osmjehnuti do kraja godine. Sretno sutra barbara, ništa ne brini sve bude dobro!! Pusa i javi kak je prošlo

Taman razmisljam nena, ti, mozda babyloading (ili je i ona u ovom valu plusica, nesto sam se pogubila ) i ja smo nekako vazdan  ovdje! I ja nam sluzbeno dajem rok do kraja godine, a onda ima da nas nema ovdje vise!! Jeste cule?!! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani