Pa jesam, prilično sam sigurna da je bila pozitivna jer je bila baš tamna testna linija, a već idući dan je bila svjetlija. Ali nekako mislim da čak i ako sam negdje pogriješila, s obzirom da smo to radili u ponedjeljak da sam pokrivena. Bar se nadam.
Bila sam prošli mjesec kod ginekologa i nemam upalu, jedino ako nisam dobila nešto u međuvremenu...

Dobro jutro curice.. Ujutro sam ponovila test s prvim urinom i kad ono + ko kuća.. Kaže 1-2 tjedna
Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca ).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
E i od simptoma - osim onih klasičnih pms simptoma od jučer me strahovito bole cicke, tvrde su ko kamen i bolneeeeeee
Dobro jutro curice.. Ujutro sam ponovila test s prvim urinom i kad ono + ko kuća.. Kaže 1-2 tjedna
Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
E i od simptoma - osim onih klasičnih pms simptoma od jučer me strahovito bole cicke, tvrde su ko kamen i bolneeeeeee
Wauuuu, cestitkeeeee !!!
Jesse,
Ma ja vjerujem ako je lh pokazala da je tad bila O.

Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
Čestitam! Malo ti je kasnila ovulacija moguce...ako ti kasni 5 dana pokazao bi test 2-3tj. Ako je jucer bio negativan znaci da beta ipak raste...Sretno!!!
Jana pa to je to znaci? mala je to trudnoca pa ti zato nije jucer pokazalo +
al ne kuzim, kasni ti 5 dana, a pokazalo to je 1-2 tjedna trudnocu?? znas kad si imala O, i koliko ti inace ciklusi traju?

Koji je to test koji koristite, a koji pokazuje točne tjedne? Je li skup?
Ima li negdje (osim na ebayu) za kupiti jeftinijih testova? Možda mi jednom i zatreba :/

Jana čestitaaaaaaaam!! Bome je fino krenulo :DDD nek se ovak nastavi!! :))))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ispada da je do oplodnje došlo 18.9.prema kalendaru na internetu što je moguće, u te dane smo baš puno radili
doduše moj kalendar koji mi prati ciklus kaže da mi je ovulacija trebala biti ranije ali po sluzi i drugim simptomima ovulacija mi je ovaj mjesec bila malo kasnije.. I mene brine to 1-2 tjedna
Jana, čestitam! Naravno da je to to! Baš sam ujutro odmah išla gledati jel ima vijesti od tebe.. Želim ti urednu trudnoću

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji