Jana čestitaaaaaaaam!! Bome je fino krenulo :DDD nek se ovak nastavi!! :))))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ispada da je do oplodnje došlo 18.9.prema kalendaru na internetu što je moguće, u te dane smo baš puno radili
doduše moj kalendar koji mi prati ciklus kaže da mi je ovulacija trebala biti ranije ali po sluzi i drugim simptomima ovulacija mi je ovaj mjesec bila malo kasnije.. I mene brine to 1-2 tjedna
Jana, čestitam! Naravno da je to to! Baš sam ujutro odmah išla gledati jel ima vijesti od tebe.. Želim ti urednu trudnoću
Ispada da je do oplodnje došlo 18.9.prema kalendaru na internetušto je moguće, u te dane smo baš puno radili
doduše moj kalendar koji mi prati ciklus kaže da mi je ovulacija trebala biti ranije ali po sluzi i drugim simptomima ovulacija mi je ovaj mjesec bila malo kasnije.. I mene brine to 1-2 tjedna
nema te to kaj brinuti, on ti to pokazuje koliko je od začeća prošlo. kad ti je bila zadnja m? to si koristila onaj clearblue?
Honey zadnja m je bila 04.09. Ja sam nekako uzela da je to to i baš sam si happy.. Mužiću će to biti iznenađenje kad se vrati s puta
eee da i hvala puno svima na čestitkama
Honey zadnja m je bila 04.09. Ja sam nekako uzela da je to to i baš sam si happy.. Mužiću će to biti iznenađenje kad se vrati s puta
eee da i hvala puno svima na čestitkama
Eto, moja je bila 1.9., ovulacija 15.9., znači da smo skoro isto t. Meni je 4+6 a tebi je 4+3, tako se računa, od prvog dana zadnje M, iako tad nismo trudne al eto. Dođi nam na proljetne bebe Jana
Ajme opet me nema 2 dana opet 10 str i čini mi se 2,3 + pa čestitam cure.
Barbara ja sam išla na HSG i da morala sam imati uredne briseve radila sam ih praktički ciklus prije. Išla sam na rendgensko i ono više boli ne znam kako je ultrazvučno vjerovatno ugodnije, ovo svoje ne bih poželila nikome jer baš jako boli i komentari od drugih doktora je bilo šta to još uvijek postoji pa eto postoji i bolno je jako ne bih to više ponavljala. Čitala sam komentare da to ultrazvučno ne boli u svakom slučaju sretno. Išla sam u 2 mj ove godine i nalaz je uredan tj prohodni su ali rezultata još uvijek nema
Curke gdje je najbolje uzet lh trakice....koliko kom i koja je cijena
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji