Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    05. Listopad 2017. 10:06

Pa jesam, prilično sam sigurna da je bila pozitivna jer je bila baš tamna testna linija, a već idući dan je bila svjetlija. Ali nekako mislim da čak i ako sam negdje pogriješila, s obzirom da smo to radili u ponedjeljak da sam pokrivena. Bar se nadam.
    Bila sam prošli mjesec kod ginekologa i nemam upalu, jedino ako nisam dobila nešto u međuvremenu...

• Jana
    05. Listopad 2017. 10:15

Dobro jutro curice.. Ujutro sam ponovila test s prvim urinom i kad ono + ko kuća.. Kaže 1-2 tjedna
    Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca ).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
    E i od simptoma - osim onih klasičnih pms simptoma od jučer me strahovito bole cicke, tvrde su ko kamen i bolneeeeeee

mono1111
    05. Listopad 2017. 10:18

Jana

Dobro jutro curice.. Ujutro sam ponovila test s prvim urinom i kad ono + ko kuća.. Kaže 1-2 tjedna
    Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca ).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
    E i od simptoma - osim onih klasičnih pms simptoma od jučer me strahovito bole cicke, tvrde su ko kamen i bolneeeeeee

Wauuuu, cestitkeeeee !!!
    Jesse,
    Ma ja vjerujem ako je lh pokazala da je tad bila O.

ikyri
    05. Listopad 2017. 10:18

Jana

Čestitam! Malo ti je kasnila ovulacija moguce...ako ti kasni 5 dana pokazao bi test 2-3tj. Ako je jucer bio negativan znaci da beta ipak raste...Sretno!!!

Jane_Doe
    05. Listopad 2017. 10:20

Jana pa to je to znaci? mala je to trudnoca pa ti zato nije jucer pokazalo +
    al ne kuzim, kasni ti 5 dana, a pokazalo to je 1-2 tjedna trudnocu?? znas kad si imala O, i koliko ti inace ciklusi traju?

Ana_Marija_2019
    05. Listopad 2017. 10:24

Koji je to test koji koristite, a koji pokazuje točne tjedne? Je li skup?
    Ima li negdje (osim na ebayu) za kupiti jeftinijih testova? Možda mi jednom i zatreba :/

mina04
    05. Listopad 2017. 10:25

Cestitam Jana 😙😙😙

All of God’s grace in one tiny face 💟

Hrabrica
    05. Listopad 2017. 10:35

Jana čestitaaaaaaaam!! Bome je fino krenulo :DDD nek se ovak nastavi!! :))))))

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Jana
    05. Listopad 2017. 10:44

Ispada da je do oplodnje došlo 18.9.prema kalendaru na internetu  što je moguće, u te dane smo baš puno radili  doduše moj kalendar koji mi prati ciklus kaže da mi je ovulacija trebala biti ranije ali po sluzi i drugim simptomima ovulacija mi je ovaj mjesec bila malo kasnije.. I mene brine to 1-2 tjedna  

Honey
    05. Listopad 2017. 10:46

Jana, čestitam! Naravno da je to to! Baš sam ujutro odmah išla gledati jel ima vijesti od tebe.. Želim ti urednu trudnoću

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani