I meni je temp trenutno 37, 2 da napomenem nisam preaktivna samo se izležavam jer sam iscrpljena umorna.. I povraća mi se a to je možda jer sam pojela 3 kuhana jaja pa jednu jabuku odmah iza :P
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ja mislim da si uhvatila zekuuu...
Žene mene brine probadajuča bol u preponama i lijevo i desno od pupka..kad ležim ok je al kad hosam i nesto radim reže me...jel to normalno s obzirom da sam cca6tjedana trudna
HEEEEEEEELP :-(
Pepita ja mislim da si uhvatila zekuuu…
Žene mene brine probadajuča bol u preponama i lijevo i desno od pupka..kad ležim ok je al kad hosam i nesto radim reže me…jel to normalno s obzirom da sam cca6tjedana trudna
HEEEEEEEELP :-(
i mene je tako bolilo i jos u desnom jajniku i pocela cak lagano krvarit otisla na hitnu sve dobro. 2 dana mirovala krvarenje stalo, za 10 dana pregled sve u redu srce kuca i ginekologica na tu bol rekla da je to sve dio trudnoce

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Cure svima vam želim da čim prije dočekate željene pluseve,a vama koje vecjeste,zelim lijepu i mirnu trudnocu :-)
Tko zna,mozda za koji mjesec i ja poželim doci ovdje u isčekivanje pluseva ;-)
Ili virozu
mislim da neću čekati tjedan dana heheh čim odem do grada pravac ljekarna a za pve bolove nažalost ne znam ponoći
Ili virozu
mislim da neću čekati tjedan dana heheh čim odem do grada pravac ljekarnaa za pve bolove nažalost ne znam ponoći
Negoooo kakooo i to odmah sutra i javi seee.
Ima li itkooooo tko zna jel to ok,ja se nesjecam u priasnjim trudnocama jel mi to bilo
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma tako je mene na pocetku negdje znalo probadati pa mi je gin.rekao da se to zametak "gnijezdi tj.učahuruje".Ovo sad jako laicki zvuci,nadam se da nije glupo.Al pitaj gin.ako te brine,kad ti je pregled?Ne znam jel vec znas za nju,al ima jedna zgodna amer.stranica koja ti svaki tj.trudnoce javi sto ti se dogadja u tijelu i kako se beba razvija.
www.babycentar.com
Nika čestitam od ! Baš mi je drago zbog tebe jer znam koliko sam ja proplakala nad sto negativnih testova! A za stomak je normalno da boli, nama je danas punih 9 tjedana i mene i danas dan probada! Ginekolog kaže da je to normalno jer se maternica širi i priprema za djete i porod! Ti imaš još djece?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji