Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    02. Prosinac 2014. 17:45

Pepita ja mislim da si uhvatila zekuuu...
    Žene mene brine probadajuča bol u preponama i lijevo i desno od pupka..kad ležim ok je al kad hosam i nesto radim reže me...jel to normalno s obzirom da sam cca6tjedana trudna
    HEEEEEEEELP :-(

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Madrugada
    02. Prosinac 2014. 17:49

Cure svima vam želim da čim prije dočekate željene pluseve,a vama koje vecjeste,zelim lijepu i mirnu trudnocu :-)

Tko zna,mozda za koji mjesec i ja poželim doci ovdje u isčekivanje pluseva ;-)

Pepita2109
    02. Prosinac 2014. 17:49

Ili virozu
    mislim da neću čekati tjedan dana heheh čim odem do grada pravac ljekarna a za pve bolove nažalost ne znam ponoći

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Madrugada
    02. Prosinac 2014. 18:33

Ma tako je mene na pocetku negdje znalo probadati pa mi je gin.rekao da se to zametak "gnijezdi tj.učahuruje".Ovo sad jako laicki zvuci,nadam se da nije glupo.Al pitaj gin.ako te brine,kad ti je pregled?Ne znam jel vec znas za nju,al ima jedna zgodna amer.stranica koja ti svaki tj.trudnoce javi sto ti se dogadja u tijelu i kako se beba razvija.

www.babycentar.com

Arria
    02. Prosinac 2014. 19:04

Nika čestitam od  ! Baš mi je drago zbog tebe jer znam koliko sam ja proplakala nad sto negativnih testova! A za stomak je normalno da boli, nama je danas punih 9 tjedana i mene i danas dan probada! Ginekolog kaže da je to normalno jer se maternica širi i priprema za djete i porod! Ti imaš još djece?

nika9
    02. Prosinac 2014. 23:08

Hvala vam zene divne steee..da imam curicu 8 god i sina 5 al sam valjda sve to nekako zaboravila,mada stvarno mislim da mi nije bilo ovako...svaka trudnoca druga priča,na svoj način drugačija i posebna...a u prirodi mi je da se bribem,bas sam osjetljiva i strasljiva...da sunce malo bude dobro...

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

almS
    02. Prosinac 2014. 23:30

Hej curke, evo mene sa izvještajem od doktorice. Hvala Bogu, sve je ok, doktorica mi je rekla da mi jajnici i  maternice savršeno rade i da se sprema ovulacija.
    Ono sto zelim podijeliti sa vama su savjeti koje je ona meni dala, mozda nekome bude od koristi. 
    1. Savjetovala mi je folnu kiselinu, 400mg dnevno
    2. Dala mi je preparat koji pijem ujutru i navecer a  koji poboljšava rad jajnika i rekla mi je da je 9/10 njenih pacijentica nakon 5/6 mjeseci koristenja ovog preparata ostalo trudno. Prirodni je preparat, kupuje se u opoteci. Ja sam u It, pa ne znam ima li ga u Hrvatskoj,  Bosni,  Srbiji ali ako nekoga zanima napisat ću ime. Ja ga jos nisam kupila, uglavnom isto je ime, samo sto se ujutru uzima u kesici (razmuti se u vodi) a navecer u kapsuli. 
    3. Rekla mi je da je savrsen raspored odnosa svaki drugi dan, jer sperma nije dovnoljno koncentrisana ukoliko se izbacuje često a ni dovoljno aktivna ukoliko se nakuplja.
    4. Ona tvrdi da nikakve poze, visenje u zraku, jastuk ispod guze, svijeca i sl. nema ucinak na vecu mogućnost začeća,  tj. to nije naucno dokazano.
    5. Ko npr. kao ja ne osjeća simptome ovulacije, svakako je za trakice. Kaze samo da se ne  treba opteretiti i raditi 5 trakica dnevno, vec da treba poceti otprilike kada mislite da bi mogla poceti ovulacija ili ukoliko eventualno osjetite neki simptom iste. Test se radi uvijek u isto vrijeme,  par dana za redom. Rezultat je 95% tacan, ukoliko ste zadrzavale mokracu bar 4h ili ste ga radili sa jutarnjom mokacom. Ukoliko ste primali terapiju za izazivanje ovulacije ili je mokraca razrijedjena zbog cestog mokrenja,  tada je rezultat nepouzdan. 
    Mislim da je to to, ukoliko se sjetim kos necega, pisat cu vam..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.