Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    05. Listopad 2017. 09:44

ikyri

mina04

Jane_Doe

mina mozda si se nahladila? bas i nemam takvog iskustva..

Moguce da..😔 inace me tako boli kad imam O. Pa zato mi je sad cudno.

Moguce znak trudnoce. Držim fige.
    Što danas nitko nije radio test ?

Daj Boze da te tvoje fige upale 😙😙
    I ja svima drzim 💛 da nastavimo ovaj sretan niz 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    05. Listopad 2017. 09:47

ajme koji baby boom! cestitke novim trudnicama!!  ova tema je postala ono sto bi i trebala biti - samo kratka prijelazna faza do teme proljetne, ljetne...bebe! Valjda cemo i mi stare docekati to!
    Cure koje ste isle na HSG jel ste obavezno prije morale napraviti briseve? Ja idem sutra i to mi nitko nije spomenuo! Da napomenem da zivim vani pa je ocito drugaciji poredak svega, ali nekako mi se cini da koliko sam dosada procitala po netu da svi to traze! Pricala sam s muzem jer je on glavni prevoditelj  pa kaze Pa znas da ti je rekla da ako imas neku upalu...da postoji rizik da se to onda povuce unutra s tim dok budu radili? I cekaj sta sada?? Oni mene upozorili i ak nesta bude mogu reci "rekli smo ti" ili sta??
    I jel znate koja je razlika i ima li je uopce izmedju rengenskog i ultrazvucnog HSGa? Ja idem na uzv!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    05. Listopad 2017. 09:58

baarbaraa29

ajme koji baby boom! cestitke novim trudnicama!!ova tema je postala ono sto bi i trebala biti - samo kratka prijelazna faza do teme proljetne, ljetne…bebe! Valjda cemo i mi stare docekati to!
    Cure koje ste isle na HSG jel ste obavezno prije morale napraviti briseve? Ja idem sutra i to mi nitko nije spomenuo! Da napomenem da zivim vani pa je ocito drugaciji poredak svega, ali nekako mi se cini da koliko sam dosada procitala po netu da svi to traze! Pricala sam s muzem jer je on glavni prevoditeljpa kaze Pa znas da ti je rekla da ako imas neku upalu…da postoji rizik da se to onda povuce unutra s tim dok budu radili? I cekaj sta sada?? Oni mene upozorili i ak nesta bude mogu reci "rekli smo ti" ili sta??
    I jel znate koja je razlika i ima li je uopce izmedju rengenskog i ultrazvucnog HSGa? Ja idem na uzv!

Nisam tocno sigurna ali vecinom traze briseve stare do godinu dana....ovisi valjda od klinike do klinike...ali u Hr sigurno na vecini mjesta traze...

mono1111
    05. Listopad 2017. 10:00

Jesse,
    Pa nisam se susrela s ovakvom situacijom, ali da li si sigurna da ti je onda trakica bila poz?? Jer meni se desavalo da kad bi mi trakica bila poz, da bi even.mozda iduci dan imala plodne sluzi prisutne, makar, ja po tome nisam mogla pratiti O, mislim na tu plodnu sluz, nego sam iskljucivo pratila trakicama i trakice su mi pokazale tocnim....

Ana_Marija_2019
    05. Listopad 2017. 10:06

Pa jesam, prilično sam sigurna da je bila pozitivna jer je bila baš tamna testna linija, a već idući dan je bila svjetlija. Ali nekako mislim da čak i ako sam negdje pogriješila, s obzirom da smo to radili u ponedjeljak da sam pokrivena. Bar se nadam.
    Bila sam prošli mjesec kod ginekologa i nemam upalu, jedino ako nisam dobila nešto u međuvremenu...

• Jana
    05. Listopad 2017. 10:15

Dobro jutro curice.. Ujutro sam ponovila test s prvim urinom i kad ono + ko kuća.. Kaže 1-2 tjedna
    Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca ).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
    E i od simptoma - osim onih klasičnih pms simptoma od jučer me strahovito bole cicke, tvrde su ko kamen i bolneeeeeee

mono1111
    05. Listopad 2017. 10:18

Jana

Dobro jutro curice.. Ujutro sam ponovila test s prvim urinom i kad ono + ko kuća.. Kaže 1-2 tjedna
    Iako ja i dalje imam sve simptome kao da ću dobiti vješticu (samo se nadam da mi se neće ponoviti situacija iz 8.mjeseca ).. Danas mi je 5 dan kako mi kasni i to mi je totalno čudno jer mi nikada nije toliko kasnila.. Ali mi je isto tako čudno kako mi onda jučer popodne test nije pokazao +.. ma uglavnom, da ne duljim.. Nadam se da je taj moj + od ujutro to
    E i od simptoma - osim onih klasičnih pms simptoma od jučer me strahovito bole cicke, tvrde su ko kamen i bolneeeeeee

Wauuuu, cestitkeeeee !!!
    Jesse,
    Ma ja vjerujem ako je lh pokazala da je tad bila O.

ikyri
    05. Listopad 2017. 10:18

Jana

Čestitam! Malo ti je kasnila ovulacija moguce...ako ti kasni 5 dana pokazao bi test 2-3tj. Ako je jucer bio negativan znaci da beta ipak raste...Sretno!!!

Jane_Doe
    05. Listopad 2017. 10:20

Jana pa to je to znaci? mala je to trudnoca pa ti zato nije jucer pokazalo +
    al ne kuzim, kasni ti 5 dana, a pokazalo to je 1-2 tjedna trudnocu?? znas kad si imala O, i koliko ti inace ciklusi traju?

Ana_Marija_2019
    05. Listopad 2017. 10:24

Koji je to test koji koristite, a koji pokazuje točne tjedne? Je li skup?
    Ima li negdje (osim na ebayu) za kupiti jeftinijih testova? Možda mi jednom i zatreba :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.