mina mozda si se nahladila? bas i nemam takvog iskustva..
Moguce da..😔 inace me tako boli kad imam O. Pa zato mi je sad cudno.
Moguce znak trudnoce. Držim fige.
Što danas nitko nije radio test ?
Meni su lh trakice pokazale pik u ponedjeljak (a i bio je 15. dan ciklusa pa se to poklapa), ali i jučer i danas sam primjetila onaj prozirni iscjedak kao kad su plodni dani pa mi sad ništa nije jasno... Jesam možda nešto fulala?

hrabrica ja sam imala iste bolove kao pred mengu, sve mi je bilo isto pa zato nisam ni posumnjala na T iako smo na tome radili.. a bol u sisama mi se javila kad sam vec znala da sam trudna
E ovakav odgovor daje nadu :D Koje je to negdje bilo lijepo iznenađenje :))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
e točno to! ovak je ni vrit ni mimo!Mene baš buni kad cura napiše da je imala iste simptome kao i pred M, jel se to odnosi i na bol kao pred mengu? kaj je i jačina bola ista samo u konačnici ne dođe M nego plus?
Evo ja ti mogu odg iz svog iskustva… Mene inače nije bolio trbuh prije nego sam trebala dobiti M, uvijek su bile bezbolne, eventualno 1.dan kad bi došla mi se javljala neka tupa bol u donjem dijelu trbuha nekako srednjeg intenziteta i ja ni tabletu za to nisam pila, prošlo za par sati. Ali kad sam ostala trudna, 10 dana prije očekivane M me počeo tupo boliti trbuh kao da sam taj dan dobila, a naravno nisam. I ta bol se nastavila idućih dana, plus jedno jutro probadanje lijevog jajnika, plus još nešto kasnije bol u leđima. I da, temperaturu sam imala stalno 37 i nije padala. Zbog tih bolova i temp sam mislila da sam se razbolila. Sise su me počele boliti tek nakon što sam već saznala da sam trudna.
Tak je i meni trenutno, temp cca 37,3 zadnjih dana al brijem da je kod mene to baš prehlada jer i šmrkavim za poludit
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Gle od viška sexa glava ne boli 😉😉
bome
mina mozda si se nahladila? bas i nemam takvog iskustva..
Moguce da..😔 inace me tako boli kad imam O. Pa zato mi je sad cudno.
Moguce znak trudnoce. Držim fige.
Što danas nitko nije radio test ?
Daj Boze da te tvoje fige upale 😙😙
I ja svima drzim 💛 da nastavimo ovaj sretan niz 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟
ajme koji baby boom! cestitke novim trudnicama!! ova tema je postala ono sto bi i trebala biti - samo kratka prijelazna faza do teme proljetne, ljetne...bebe! Valjda cemo i mi stare docekati to!
Cure koje ste isle na HSG jel ste obavezno prije morale napraviti briseve? Ja idem sutra i to mi nitko nije spomenuo! Da napomenem da zivim vani pa je ocito drugaciji poredak svega, ali nekako mi se cini da koliko sam dosada procitala po netu da svi to traze! Pricala sam s muzem jer je on glavni prevoditelj pa kaze Pa znas da ti je rekla da ako imas neku upalu...da postoji rizik da se to onda povuce unutra s tim dok budu radili? I cekaj sta sada?? Oni mene upozorili i ak nesta bude mogu reci "rekli smo ti" ili sta??
I jel znate koja je razlika i ima li je uopce izmedju rengenskog i ultrazvucnog HSGa? Ja idem na uzv!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
ajme koji baby boom! cestitke novim trudnicama!!ova tema je postala ono sto bi i trebala biti - samo kratka prijelazna faza do teme proljetne, ljetne…bebe! Valjda cemo i mi stare docekati to!
Cure koje ste isle na HSG jel ste obavezno prije morale napraviti briseve? Ja idem sutra i to mi nitko nije spomenuo! Da napomenem da zivim vani pa je ocito drugaciji poredak svega, ali nekako mi se cini da koliko sam dosada procitala po netu da svi to traze! Pricala sam s muzem jer je on glavni prevoditeljpa kaze Pa znas da ti je rekla da ako imas neku upalu…da postoji rizik da se to onda povuce unutra s tim dok budu radili? I cekaj sta sada?? Oni mene upozorili i ak nesta bude mogu reci "rekli smo ti" ili sta??
I jel znate koja je razlika i ima li je uopce izmedju rengenskog i ultrazvucnog HSGa? Ja idem na uzv!
Nisam tocno sigurna ali vecinom traze briseve stare do godinu dana....ovisi valjda od klinike do klinike...ali u Hr sigurno na vecini mjesta traze...

Jesse,
Pa nisam se susrela s ovakvom situacijom, ali da li si sigurna da ti je onda trakica bila poz?? Jer meni se desavalo da kad bi mi trakica bila poz, da bi even.mozda iduci dan imala plodne sluzi prisutne, makar, ja po tome nisam mogla pratiti O, mislim na tu plodnu sluz, nego sam iskljucivo pratila trakicama i trakice su mi pokazale tocnim....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji