Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    02. Prosinac 2014. 12:07

nika. čestitam ti od srca!

Pepita, tebi još uvijek držim najveće fige

Pepita2109
    02. Prosinac 2014. 12:12

kosee

nika. čestitam ti od srca!

Pepita, tebi još uvijek držim najveće fige

hvala kosee

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

nika9
    02. Prosinac 2014. 13:02

u koju ja sad grupu spadammm :D ili da ostanem tu s vama

almS
    02. Prosinac 2014. 14:30

nika

u koju ja sad grupu spadammm :D ili da ostanem tu s vama

Nika, tipkaj na temama na kojima pisu mame, ali nemoj zaboraviti na nas koje iscekujemo i nadamo se.. trebas nam da nas uputis s kojim savjetom o simptomima i sl.
    Little G, naravno da nisi stara, nemoj ni da mislis na to, u pravu je  Madrugada, 30-e su nove 20-e. Samo naprijed.
    a meni držite palčeve,  da mi veceras na  pregledu bude sve ok..
    Pepita, divim ti se na strpljenju,  ali shvatam te! Drzim palčeve... cmoka curke

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

• Mare117
    02. Prosinac 2014. 14:16

Čestitam Nika!! 
    Cure držim vam fige ja čekam vješticu da bi mogla dalje na UZV u Petrovu..
    Pijem i dalje čaj od vrkute i čekam da mi dođe ljek od gospođe Ramize... I dalje nikakvih novosti

mare27
    02. Prosinac 2014. 14:49

velike čestitke nika

dita0108
    02. Prosinac 2014. 15:36

Pozdrav svima :)
    nova sam na forumu pa eto da se i ja javim malo.dosta čitam vaše postove pa sam se odlučila javiti vam se.
    eto i ja planiram trudnoću ali sam još uvjek nova i "friška"u pokušavanju.eto pokušavamo muž i ja već dva mjeseca.Naime još nijednom nisam rodila.p.s.imam 31 g. :))Vještica mi je bila 1.11 i bili smo dosta aktivni u poldne dane.po kalendaru mi je trebala doći danas ili sutra.ali nemam nikakve simptome niti PMS ni ništa.a inaće me znaju u pms bolit grudi i biti jako razdražljiva.
    pa vas molim za pomoć:kad bi mogla uradit test i dali postoji ikakva mogućnost trudnoće ako nemam nikakve simtome
    OPROSTITE na ovako dugačkom postu :)

Gricko3
    02. Prosinac 2014. 16:45

evo ja sam sad u 9 tjednu i apsolutno nikakav simptom nemam i jako se brinem. prije dva tjedna san bila na pregledu i srce je kucalo pa me to tjesi da jednostavno ja neman simptome i jako me strah pa bi i ja voljela ako ima koja mama da me utjesi da se neman zasto brinit...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI