Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijetaa
    01. Listopad 2017. 20:37

Cefalaksin taman jucer zavrsila

ikyri
    01. Listopad 2017. 20:41

Super! Sve je to ok. Ajde sretno držim fige da ne dođe sutra.

• Marijetaa
    01. Listopad 2017. 20:44

Imamo samo jos jedno pitanje pisu da je ko zelj za trudnocom potrebno nakon odnosa ostat lezat ja nisam ostala lezat ni minute

ikyri
    01. Listopad 2017. 20:50

Marijetaa

Imamo samo jos jedno pitanje pisu da je ko zelj za trudnocom potrebno nakon odnosa ostat lezat ja nisam ostala lezat ni minute

Ja sam se išla otuširat instant. 

ikyri
    01. Listopad 2017. 20:53

ikyri

Marijetaa

Ja sam se išla otuširat instant.

Ja vjerujem da ako je sex dobar da netreba ništa  😁

• Marijetaa
    01. Listopad 2017. 20:57

Jesi li ti lezala oba puta kad si zatrudnila

ikyri
    01. Listopad 2017. 21:01

Nisam nikad ležala. Išla sam na wc i otuširat se vecinom.

• Marijetaa
    01. Listopad 2017. 21:03

Ok hvala

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2017. 10:07

Bok svima, vidim da se smanjujemo brojčano, što je ohrabrujuće :)
    Ja sam sinoć kasno radila test ovulacije i testna crta je bila za nijansu svjetlija od kontrolne, a jutros oko 9 je baš bila jako tamna. Mislite da još stignemo danas nešto napraviti s obzirom da se cca 5 nećemo vidjeti?

Petraaa
    02. Listopad 2017. 10:46

Curke jedno pitanjce za vas koje ste koristile maca prah, zanima me gdje ga je najbolje kupiti odnosno od kojeg proizvodaca je najkvalitetniji, jer citam po netu da treba pazit kod kupnje da bude organski? Trebala bih ga danas kupiti pa da vidim koji je najbolje kupiti..😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.