Moje čestitke Nika...i najbolje želje svima ostalima koje čekaju +
Meni vještica danas došla, a iskreno nisam ni očekivala da neće, jer vjerujem da mi je samo psiha htjela da budem trudna...ali tijelo se baš usprotivilo i ne da se :P
Ali,ovo mi je tek prvi mjesec pokušaja i ne mogu reći da smo se baš naradili...a ja inače vjerujem u čuda, pa pomislih...i da je samo jednom, za čudo je dovoljno. Eh, sada vidjeti ćemo šta će nam čarobni prosinac donijeti! Jedino, toliko sam zabrijala na otkucavanje biološkog sata, da sam pomalo u frasu. 35 mi je godina, nikada trudna bila, ali ok nisam ni radila na tom. Pila kontracepciju do unazad 6 mjeseci. Ajd mi recite...pa nije da sam baš ultra stara za prvorotku ha????
Ne želim brojati dane ni ovulacije ni mjeriti temperaturu, ciklus mi ionako nije jako redovit mada vuče na 25 dana...želim da LittleG dođe kao posljedica veeelikeeee ljubavi i užitka, sa što manje matematike i da BigG pogodi "u sridu" što prije :)
Moje čestitke Nika…i najbolje želje svima ostalima koje čekaju +
Meni vještica danas došla, a iskreno nisam ni očekivala da neće, jer vjerujem da mi je samo psiha htjela da budem trudna…ali tijelo se baš usprotivilo i ne da se :P
Ali,ovo mi je tek prvi mjesec pokušaja i ne mogu reći da smo se baš naradili…a ja inače vjerujem u čuda, pa pomislih…i da je samo jednom, za čudo je dovoljno. Eh, sada vidjeti ćemo šta će nam čarobni prosinac donijeti!Jedino, toliko sam zabrijala na otkucavanje biološkog sata, da sam pomalo u frasu. 35 mi je godina, nikada trudna bila, ali ok nisam ni radila na tom. Pila kontracepciju do unazad 6 mjeseci. Ajd mi recite…pa nije da sam baš ultra stara za prvorotku ha????
Ne želim brojati dane ni ovulacije ni mjeriti temperaturu, ciklus mi ionako nije jako redovit mada vuče na 25 dana…želim da LittleG dođe kao posljedica veeelikeeee ljubavi i užitka, sa što manje matematike i da BigG pogodi "u sridu" što prije :)
DRAGA SAMO SE OPUSTIIII I SVAKO DRUGI DAN HOPA-CUPA I BIT ĆE...NE BROJI NIŠTA,KAD SE NAJMANJE BUDEŠ NADALA BIT ĆE...EVO JA U DRUGOM POKUSAJU USPILA...
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Moje čestitke Nika…i najbolje želje svima ostalima koje čekaju +
Meni vještica danas došla, a iskreno nisam ni očekivala da neće, jer vjerujem da mi je samo psiha htjela da budem trudna…ali tijelo se baš usprotivilo i ne da se :P
Ali,ovo mi je tek prvi mjesec pokušaja i ne mogu reći da smo se baš naradili…a ja inače vjerujem u čuda, pa pomislih…i da je samo jednom, za čudo je dovoljno. Eh, sada vidjeti ćemo šta će nam čarobni prosinac donijeti!Jedino, toliko sam zabrijala na otkucavanje biološkog sata, da sam pomalo u frasu. 35 mi je godina, nikada trudna bila, ali ok nisam ni radila na tom. Pila kontracepciju do unazad 6 mjeseci. Ajd mi recite…pa nije da sam baš ultra stara za prvorotku ha????
Ne želim brojati dane ni ovulacije ni mjeriti temperaturu, ciklus mi ionako nije jako redovit mada vuče na 25 dana…želim da LittleG dođe kao posljedica veeelikeeee ljubavi i užitka, sa što manje matematike i da BigG pogodi "u sridu" što prije :)
Ma daj šta ti je,kakvi stara :-)ja zatrudnila prvi put u 35oj,skoro pa od prve.rodila živo i zdravo dijete sa napunjenih 36.trudnoca bila ti top.samo hrabro generacijo :-)30 te su i tako nove 20te ;-)

Nikaaaaa, cestitam duso od srca! Divno, divno... bas sam sretna zbog tebe, uljepsala si mi dan..
:* :*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
hvala svimaaa :* valjda se ne radujem prerano,samo da sve bude u redu....imam žućkasti iscjedak jel to normalno...sad ću ja za sve umirat od straha...
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji