Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyloading
    01. Listopad 2017. 15:26

Cure ja sam startala sa maca prahom..samo koliko ste ga vi kolicinski pili na dan? Zlicu /pola zlice?

• njaknjak
    01. Listopad 2017. 15:33

Mono, spermio sam radila u općoj bolnici. 
    Babyloading, ja ti macu pijem po zlicicu malu ali ne uzvrsnu.

• njaknjak
    01. Listopad 2017. 15:36

I Mono, nisam uopce  ni znala da profertil mogu kupiti tako za 3 mj. Uopce mi to nisu ni ponudili. Vec samo pakovanje od 60 tableta a to je za mjesec dana :( bas preko Iherba gledam imaju tako isto proizvod, citam sastojke isto ko profertil samo sto kosta 120 kn 

mono1111
    01. Listopad 2017. 15:55

njaknjak

I Mono, nisam uopce ni znala da profertil mogu kupiti tako za 3 mj. Uopce mi to nisu ni ponudili. Vec samo pakovanje od 60 tableta a to je za mjesec dana :( bas preko Iherba gledam imaju tako isto proizvod, citam sastojke isto ko profertil samo sto kosta 120 kn

Meni je rekla prijateljica da nude u paketima, odredjene ljekarne...ajde googlaj maloo...nisam sto posto sigurna ali znam da kad uzmes za 3 mjeseca u paketu odjednom je jeftinije nego da uzimas zasebno...
    E da, pogledaj i preko iherba, samo pazi. Ako proizvod koji narucujes kosta vise od cca 22-24 dolara mogu ti carinu naplatiti...carina ti je cca 33 posto i jos neke njihove dodatne opcije otvaranja paketa i sl...dodjr cak 46 posto vise od cijene....pa u tom slucaju ti se mozda vise isplati uzeti u hr...a ako je bas isti sastav. Tj.ista kolicina ili bar slicna kolicina odredjenih vit kao i u Profertilu, slobodno uzmi i te druge...
    Mi nismo uzimali profertil jer mi se i dalje cinilo da ima premalo svega...pa sam sve vitamine posebno kupovala. I to neke preko iherba....jer je potrebno uzimati sve u vecim kolicinama...pisala sam Lotus na predhodnim stranicama od.koliko smo mi uzimali sve !!
    Profertil cak ima manje jedinica.

mono1111
    01. Listopad 2017. 15:56

Maca prah sam ja uzimala jednu cajnu zlicicu pomijesanu sa sokom ili vodom ujutro nataste.

• njaknjak
    01. Listopad 2017. 15:59

Da, bas sam vidjela da je profertil dosta slab i da doze koje on ima ne zadovoljavaju. Sad se grizem jer nisam sve vec otkad preko iherba narucila

mimica9113
    01. Listopad 2017. 17:38

Zdravo zene,kako ste? Nisam se dugo javljala ,hajde reko da malo odmorim i prestanem razmisljati o svemu sto se tice trudnoce,ali eto reko malo da se javim.Drago mi je za + ;).....ja evo pijem macinu travu vec drugi mjesec pa ne znam sta ce i kako biti,,24 sam imala menst.trajala je intezivno 2 dana ali vise kao smedji iscjedak...niej bila bas cista krv.3 dan haman nista a traje mi menstr.5 dana uvijek....pitala sam za vaj caj sta vi mislite....pitka je nije gorka....ako moze da ki neko kaze iskustvo bar slicno hehhehe

ikyri
    01. Listopad 2017. 19:47

Si napravila test za trudnoću možda?

• Marijetaa
    01. Listopad 2017. 19:58

Da li je itko imao slucaj trudnoce bez simptoma

ikyri
    01. Listopad 2017. 20:02

Marijetaa

Da li je itko imao slucaj trudnoce bez simptoma

Da ja ... oba puta. Čak nisam imala ni pms. Drugi put sam skužila da mi smeta miris koji mi je smetao u prvoj trudnoci. Prvi simptomi tek 7-10 dana nakon. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.