Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    01. Prosinac 2014. 21:04

moj dragi odlazi na teren sutra 7 dana pa sam sad izgubila volju i za raditi test dok ga nema, jedino da pričekam još tjedan dana dok se ne vrati, možda i dođe do tada M kažu da je normalno da zbog antibiotika kasni a ja sam pila jaki antibiotik i to dva tjedna i sad više ne znam što mi je činiti.. temperatura mi je lagano povišena, trbuh me boli onako s probadanjem lagano na momente, cijeli dan me svrbe grudi, trbuh, pa čak i lice pa se samo bojim da mi osip neki ne izbije ajmeee ne znam šta da radimmm...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mitakc02
    01. Prosinac 2014. 21:13

Sretno curke, i samo pozitiva!!!!! :-* i meni uskoro dolaze PD pa se bacamo na posao... mogli bi mi imat lijepe poklone za ovaj Božić :)

mitakc02

nika9
    02. Prosinac 2014. 07:02

curkeeeeeee.....pozitivan.....nemogu još virovat van sebe sam........čudooo

Pepita2109
    02. Prosinac 2014. 07:45

nika

curkeeeeeee…..pozitivan…..nemogu još virovat van sebe sam……..čudooo
    Weeeee 😊 čestitke od srca 💕😘😊 ja sam odustala od testa jer mi je dragi na terenu od danas

🙏👸👸🙏❤️

mitakc02
    02. Prosinac 2014. 11:50

Baš mi je drago!! čestitam :)

mitakc02

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

nika9
    02. Prosinac 2014. 07:20

nika9
    02. Prosinac 2014. 07:53

kako možeš izdržaaat ja sam jedva do jutros izdržala.....

Pepita2109
    02. Prosinac 2014. 11:00

nika

kako možeš izdržaaat ja sam jedva do jutros izdržala…..

iskreno neznam kako ću izdržati ni otkud mi snaga, ali pokušati ću.. Eto počeo je onaj osjećaj kaobda imam a neman još pa možda i dobijem, prošli put sam puno žurila kad sam radila test i onda dok sam ga ponovila odu pare i živci a sada sam si rekla polako pa šta bude

🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    02. Prosinac 2014. 08:40

Nika čestitam od   ...jedva čekam taj osjećaj... vidit + na testu, divotica 

nika9
    02. Prosinac 2014. 08:55

Lela

Nika čestitam od   …jedva čekam taj osjećaj… vidit + na testu, divotica 

hvalaaa... Lela vidjet ćeš ga sigurno....
    samo bih vam par stvari rekla,možda vam bude značilo i pomoglo...dakleee,po kalendarima sam se vodila,plodni dani ovulacija.....prošli misec sam bila uvjerena da sam trudna i dođe mi M 4 dana ranije,znači 26. dc(23.11.)inače mi je ciklus 28-30 dana ....po kalendarima ovulacija mi je bila 4.11. (taj dan sam i imala prozirni iscjedak s  sukrvicom 'OVULACIJA')međutim radila sam test 26. i 27. 11.znaci kasnila mi 4-5 dana i oba testa bila negativna...JA MISLIM DA MI JE IPAK OVULACIJA BILA KASNIJE jer smo muž i ja bili i aktivniji poslije "plodni dana" jer sam za vrime tzv plodni bila malo prehlađena i nije mi se dalo...kad sam vidila ta dva negativna testa a simptomi kao da ću svaki sekund procuriti,stvarno sam mislila to je to,dobit ći i idemo dalje...potrošila sam 3 paka uložaka misleći da ću dobit...kad jutros...ŠOOOK... dvi crte i to lijepo vidljive....MOJ SAVJET :NE RAVNAJTE SE ISKLJUČIVO PREMA KALENDARIMA I KALKULATORIMA…OPUSTITE SE I UŽIVAJTE BAR SVAKO DRUGI DAN….vidjet ću sta će mi gin. reć al mislim da sam imala kasnu ovulaciju i da sam manje od 6 tj trudna jer bi mi bez problema testovi pokazali pozitivno...

renata6
    02. Prosinac 2014. 09:42

Nika čestitam, je divan je osjećaj!!!

nika9
    02. Prosinac 2014. 10:01

renata

Nika čestitam, je divan je osjećaj!!!

HVALA DRAGAAA

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI