moj dragi odlazi na teren sutra 7 dana pa sam sad izgubila volju i za raditi test dok ga nema, jedino da pričekam još tjedan dana dok se ne vrati, možda i dođe do tada M kažu da je normalno da zbog antibiotika kasni a ja sam pila jaki antibiotik i to dva tjedna i sad više ne znam što mi je činiti.. temperatura mi je lagano povišena, trbuh me boli onako s probadanjem lagano na momente, cijeli dan me svrbe grudi, trbuh, pa čak i lice pa se samo bojim da mi osip neki ne izbije ajmeee ne znam šta da radimmm...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sretno curke, i samo pozitiva!!!!! :-* i meni uskoro dolaze PD pa se bacamo na posao... mogli bi mi imat lijepe poklone za ovaj Božić :)
mitakc02
curkeeeeeee.....pozitivan.....nemogu još virovat van sebe sam........čudooo
curkeeeeeee…..pozitivan…..nemogu još virovat van sebe sam……..čudooo
Weeeee 😊 čestitke od srca 💕😘😊 ja sam odustala od testa jer mi je dragi na terenu od danas
🙏👸👸🙏❤️
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
kako možeš izdržaaat ja sam jedva do jutros izdržala.....
kako možeš izdržaaat ja sam jedva do jutros izdržala…..
iskreno neznam kako ću izdržati ni otkud mi snaga, ali pokušati ću.. Eto počeo je onaj osjećaj kaobda imam a neman još pa možda i dobijem, prošli put sam puno žurila kad sam radila test i onda dok sam ga ponovila odu pare i živci a sada sam si rekla polako pa šta bude
🙏👸👸🙏❤️
Nika čestitam od ...jedva čekam taj osjećaj... vidit + na testu, divotica
Nika čestitam od …jedva čekam taj osjećaj… vidit + na testu, divotica
hvalaaa... Lela vidjet ćeš ga sigurno....
samo bih vam par stvari rekla,možda vam bude značilo i pomoglo...dakleee,po kalendarima sam se vodila,plodni dani ovulacija.....prošli misec sam bila uvjerena da sam trudna i dođe mi M 4 dana ranije,znači 26. dc(23.11.)inače mi je ciklus 28-30 dana ....po kalendarima ovulacija mi je bila 4.11. (taj dan sam i imala prozirni iscjedak s sukrvicom 'OVULACIJA')međutim radila sam test 26. i 27. 11.znaci kasnila mi 4-5 dana i oba testa bila negativna...JA MISLIM DA MI JE IPAK OVULACIJA BILA KASNIJE jer smo muž i ja bili i aktivniji poslije "plodni dana" jer sam za vrime tzv plodni bila malo prehlađena i nije mi se dalo...kad sam vidila ta dva negativna testa a simptomi kao da ću svaki sekund procuriti,stvarno sam mislila to je to,dobit ći i idemo dalje...potrošila sam 3 paka uložaka misleći da ću dobit...kad jutros...ŠOOOK... dvi crte i to lijepo vidljive....MOJ SAVJET :NE RAVNAJTE SE ISKLJUČIVO PREMA KALENDARIMA I KALKULATORIMA…OPUSTITE SE I UŽIVAJTE BAR SVAKO DRUGI DAN….vidjet ću sta će mi gin. reć al mislim da sam imala kasnu ovulaciju i da sam manje od 6 tj trudna jer bi mi bez problema testovi pokazali pozitivno...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji