Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    02. Prosinac 2014. 07:02

curkeeeeeee.....pozitivan.....nemogu još virovat van sebe sam........čudooo

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

nika9
    02. Prosinac 2014. 07:20

nika9
    02. Prosinac 2014. 07:53

kako možeš izdržaaat ja sam jedva do jutros izdržala.....

Lela29
    02. Prosinac 2014. 08:40

Nika čestitam od   ...jedva čekam taj osjećaj... vidit + na testu, divotica 

renata6
    02. Prosinac 2014. 09:42

Nika čestitam, je divan je osjećaj!!!

LittleG
    02. Prosinac 2014. 09:59

Moje čestitke Nika...i najbolje želje svima ostalima koje čekaju +
    Meni vještica danas došla, a iskreno nisam ni očekivala da neće, jer vjerujem da mi je samo psiha htjela da budem trudna...ali tijelo se baš usprotivilo i ne da se :P
    Ali,ovo mi je tek prvi mjesec pokušaja i ne mogu reći da smo se baš naradili...a ja inače vjerujem u čuda, pa pomislih...i da je samo jednom, za čudo je dovoljno. Eh, sada vidjeti ćemo šta će nam čarobni prosinac donijeti! Jedino, toliko sam zabrijala na otkucavanje biološkog sata, da sam pomalo u frasu. 35 mi je godina, nikada trudna bila, ali ok nisam ni radila na tom. Pila kontracepciju do unazad 6 mjeseci. Ajd mi recite...pa nije da sam baš ultra stara za prvorotku ha????
    Ne želim brojati dane ni ovulacije ni mjeriti temperaturu, ciklus mi ionako nije jako redovit mada vuče na 25 dana...želim da LittleG dođe kao posljedica veeelikeeee ljubavi i užitka, sa što manje matematike i da BigG pogodi "u sridu" što prije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.