Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tajchi2
    27. Rujan 2017. 20:13

Nina stvarno ruzno ophodjenje i nacin. 
    Ja bi isto minjala doktora da sam na tvom mistu.ako nisi covjek djabe ti sva nauka ovoga svijeta.
    Drzim fige za petak da vrijednost bude kakva treba biti.

mono1111
    27. Rujan 2017. 20:43

Ajme cure koliko poruka !!
    Ne znam od kud da krenem..haha
    Frutikica,
    Ginekos ima super dokt.Kosa, ali po osobnom misljenju on je vrhunski dijagnosticar u T...za ovo prije T radje nekog drugog mozda potrazi.
    Ja sam noge u zraku drzala sigurno pola sata, ako ne i vise...znale bi mi utrnuti...
    Ja vec mjesecima pijem Andol od 100, em radi spontanih, em radi trombofilije....Andol bi se trebao uzinati 3 mjeseca prije Tcak...za bolju prokrvljenost sluzi...slobodno uzimajte, ali ne vide od 100 mg dnevno !
    Ninochka,
    Trebala bi sutra vaditi betu a ne u petak...vadila si ju uto?? E a ako si ju vadila popodne, onda ipak u petak izvadi....nemoj se sad brinuti, pricekaj da dodje beta...nista to ne mora znaciti...meni kad je beta bila visoka,.tad kad je bila 230 28dc je isto biobio spontani...tako da...nis to ne znaci..
    Tajci i nove cure dobrodosle.
    Inace, ja nisam imala nikakve simptome u prirodnim T prije testa...even.sam mozda cesce piskila...ali nisam to povezala s tim. Tako da, simptomi prije testa nista ne znaceee...mozete ni ne imati nikakve simptome...oni se tek kasnije pojave...
    Maca prah je super za spermio...zato ga je MM uzimao. A ja skup s.njim...nemojte piti nakon O Macu prah...
    Ne znam da li sam svima odg...
    Previse poruka !, haha
    Evo da i ja vama podijelim novosti...
    Bila sam dns na uzv, sve je ok, 12+1 sam, dokt misli da je cura :)

Hrabrica
    27. Rujan 2017. 21:33

Evo i mene malo na forum da ispričam jednu anegdotu :) Znači prije dva dana dođem s posla i reko ajde da vidim što lh trakica kaže iako je kalendarski ovulacija trebala biti tek za tri dana...i druga crtica VRIIIIŠTI :)) ja u čudu pa kak?!? šaljem mužu poruku većeras radiš treću smjenu, ne bit umoran :D Idući dan opet ja opletem po trakici..kad ono druga crtica slabija...po tome moooožda smo pogodili pik?? sreća da smo i dan prije te jake crtice imali akciju i bili baš opušteni pa se nekak nadam da će ovaj mjesec biti dobitan :D nastojim ostat realna da se ne razočaram al ovo mi je baš ulilo nadu jer prošle trakice nikako nisu pokazivale ovulaciju...druga crtica je uvijek bila slaba ali tu sam i ja kriva jer sam testirala po kalendaru a ovo je bilo baš slučajno..i eto veselja :D

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Honey
    27. Rujan 2017. 22:19

Mono, ti uvijek dobro dođeš, i još super vijesti! Bas mi je drago! I ja bi curicu  
    I hvala, kao i uvijek ulijes nadu i das super savjete! 

mono1111
    27. Rujan 2017. 22:21

Hrabrica,
    Sigurno ste lh pik ulovili !! Neka je sa srecom !!!
    Honey,
    Tnx :))

• njaknjak
    28. Rujan 2017. 07:29

procurila 

Hrabrica
    28. Rujan 2017. 08:28

Mono1111 , 

hvala! :)) Bome se nadam! Sad se samo opustit i ne zabrijavat simptome..prije vremena :D

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    28. Rujan 2017. 08:30

I Mono1111, sad sam tek vidjela da si pisala kako je vjerojatno curka! Čestitam!!! :))))

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Tajchi2
    28. Rujan 2017. 08:52

mono čestitke na uredno uzv i na curici

njak njak žao mi je  što je vještica došla 

Hrabrice i ja sam uspjela uhvatiti takav isti pik ovaj mjesec i sad čekanje

Honey
    28. Rujan 2017. 09:03

njaknjak žao mi je.. i ja ju očekujem svaki čas, sutra-prekosutra, iako se još nadam da neće doći ali se u isto vrijeme i pripremam da će doći. Jučer kad sam legla u krevet došla mi je neka mučnina, ali ne onako od hrane nego kao kad staviš dioptrijske naočale a ne nosiš ih inače, ili kao nakon vožnje na nekom rollercoasteru, vjerojatno je tlak, jedva sam zaspala..
    Sretno za slijedeći ciklus, i na kraju dobro da je došla na vrijeme, neke cure su morale piti duphston i sl. Glavu gore!!
    Cure koje ste ulovile pik, želim vam puno strpljenja i plusiće u 10.mj.! :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.