Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    27. Rujan 2017. 17:19

Njaknjak a sta si procurila? Drz se, bit ce drugi mj ako ne ovaj! Sad je bilo puno plusica, treba ih i u 10mj ;) 

Ninnach
    27. Rujan 2017. 17:33

Još se oporavljam od šoka! Zato se evo tek sad javljam. Naime, bila sam u ordinaciji manje od minute, toliko dugo eto, i u toj minuti mi je moja dr izgovorila:"Ne možemo znati šta je ovo po ovom nalazu! Ovo nije... Nije dobro, nezna se šta je. Vaditi betu ponovno u petak da vidimo da li se dupla. Zasad ništa neznamo." Meni je želudac stisnut, kamen mi stoji na srcu. Ne mogu vjerovati. Do petka treba preživjeti i onda se nadati da će se beta poduplati. Eto to bi bilo to. 

Tajchi2
    27. Rujan 2017. 17:41

Honey

Aspirin vjerojatno zbog cirkulacije?! A to se onda bolje pokrenuti!!! Ako grijesim sorry, ali nikad cula a izbjegavam tbl dok mogu.
    Tajchi, ti vec imas andela, pa ce sigurno i drugi brzo, drzim fige! Malo je mozda rano za takve simptome pms-a, al nije rano za implantaciju!!!! Drzim fige svima nama sretno! I svaka cast na iskrenosti!
    Ninochka, kaj je dr rekla za betu?

Uf moj PMS uvijek pocinje tjedan dana ranije i odma krene gadno. 😂😂😂  to nakon poroda jos i gore nego prije i tako vec 4 godine a prije trudnoce sam se zalila na PMS da je grozan sad kad vidim bio je mila majka 😂😂😂  budemo vidjeli sljedeci tjedan sta ce se dogoditi ili ne dogodit. 

• Elviramagistic
    27. Rujan 2017. 17:45

Nina u petak ce biti i vise nego dupla..nista se ne brini

• njaknjak
    27. Rujan 2017. 18:00

Ninochka drzim nam fige objema za petak  nisam jos procurila ali bas me na trenutke gadno boli. Ne znam...najela sam se optimizma za doručak hahahhah!! To nije aspirin za bolju cirkulaciju npr.znas ono kad nam stopala budu ledena pa kazemo da nam je cirkulacija losa ne, hahahha! Nego bas evo djelic necega sto sam procitala nakon sto sam se i ja zacudila: 

"Aspirin i začeće
    Pojedini lekari preporučuju ženama koje dugo ne ostaju trudne da počnu da svakodnevno uzimaju apsirin u malog dozi, do 100 mg (takozvani "baby aspirin").
    Smatra se da doza od 100 mg ne škodi jetri niti da stiže do ploda. Takođe, tablete su obložene filmom, pa štite želudac.
    Aspirin podstiče cirkulaciju tako što "razređuje" krv i usporava koagulaciju (zgrušavanje) pa materica postaje prokrvljenija i zadebljanija, i implantacija se događa lakše.
    Takođe, aspirin može pozitivno da utiče na jajnike tako što stimuliše proizvodnju kvalitetnijih folikula, pa se čak često dešava da tokom meseca sazri i oslobodi se više od jedne jajne ćelije.
    Kada dođe do trudnoće, smatra se da aspirin na isti način pomaže u sprečavanju pobačaja tako što zbog dobre prokrvljenosti ne dolazi do zaostatka u razvoju ploda.

Zato neke žene uzimaju aspirin pre trudnoće, ali nastave i tokom trudnoće do 12 nedelje ili kasnije. Veoma često se pripisuje tokom procesa vantelesne oplodnje."

• njaknjak
    27. Rujan 2017. 18:01

http://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/senzacionalno-otkrice-obican-aspirin-pokazao-se-kao-kljucan-lijek-za-sprecavanje-spontanih-pobacaja/815584/

panda102
    27. Rujan 2017. 18:06

Curama koje cekaju plusice zelim mnogo srece. Izdrzite jos malo do testa. Nina no sikiriki. Vidis kako to kod nas nema nista. Mene narucila 2.11.i kao nakon pregleda vadit krv sutradan. Kakve bete nista to hhhahaha tako sa necu da panicim. Ne mogu da uticem. Ja sam svoje obavila. Sad samo mogu da se zdravije hranim, izbacim alkohol i uzivam u zivotu. Ako ce se nesto dogoditi ne mogu to promjeniti. Rekla je ako slucajno prokrvarim da idem na hitnu i to je to. Prijavljujem mucninu oko 2 na poslu. Ajmeeee koja losoca pa zar nije rano u petoj sedmici da mi bude muka....

Honey
    27. Rujan 2017. 18:21

Panda, tvoje razmisljanje je stvarno zrelo, svaka cast! Uzivaj i cuvaj se, i hvala sto svracas da nas malo nasmijes slatkim mukama hehe 
    Ninochka, zgrozena sam reakcijom tvoje dr. Za tvoje i bebacevo dobro, smiri se, sigurno bu sve ok! Bit ce beta trodupla! 
    Njaknjak oprosti, ima tu nesto, al ja sam i dalje protiv :D 
    Tajchi, onda cekamo skupa i nadamo se najboljem :D 
    Mene evo sise opet bole, sad bi przene lignje, i tako , inace nemam zelje bas u pmsu, a sad neznam sta da mislim, heh 

• njaknjak
    27. Rujan 2017. 18:28

Honey draga ma nemas se sta ispricavati. U pravu si za tablete, i ja sam uvijek protiv i stvarno ih pijem samo kad me zub zaboli. Tu bol nikako ne mogu podnijeti. Al eto...pala sam na aspirin :) ako ne pomogne, nadam se bar da nece skoditi.

Ninnach
    27. Rujan 2017. 19:33

Elviramagistic

Nina u petak ce biti i vise nego dupla..nista se ne brini

Daj bože da bude tako, a onda ću lijepo potražiti drugu doktoricu jer čak i da je nešto najgore na svijetu, želim nekog ko će mi to lijepo reći i objasniti, a ne me u šoku otpremiti doma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.