Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Rujan 2017. 16:01

Babyloading,
    Progesteron je uvijek oko 1 meni na pocetku tj.u prvoj fazi ciklusa, da li ces vaditi progesteron 7 dana nakon O?? Ako ti O nije tocno 14 dc nema smisla vaditi p4 21 dc jer nalaz nece biti vjerodostojan.
    P4 se vadi 7 dana nakon O.
    Ako O pratis trakicama, onda ces znati i najbolje tada vaditi.

• babyloading
    07. Rujan 2017. 16:38

mono1111 pa zasto mi to ginek nije rekla..hvala ti puno..upravo narucila trakice stici ce za dan/dva. Tako da cu biti spremna. E pa bome hocu..pratiti cu pa cu 7 dana iza otici izvaditi. Aha znaci tek se tada moze vidjeti dali je u toj fazi manjak ili ok progesteron? Kakav je tebi bio? Sto u slucaju ako je manjak sto ti daju za povecanje?
    A sto se tice trakica sad me morate malo pouciti😂 

mono1111
    07. Rujan 2017. 17:02

babyloading

mono1111 pa zasto mi to ginek nije rekla..hvala ti puno..upravo narucila trakice stici ce za dan/dva. Tako da cu biti spremna. E pa bome hocu..pratiti cu pa cu 7 dana iza otici izvaditi. Aha znaci tek se tada moze vidjeti dali je u toj fazi manjak ili ok progesteron? Kakav je tebi bio? Sto u slucaju ako je manjak sto ti daju za povecanje?
    A sto se tice trakica sad me morate malo pouciti😂

Ne znam zasto to ginekolozi ne kazu. Kao da ih bas boli briga..ne kuzim stvarno.
    Znaci p4 vadi 7 do 9 dana nakon lh poz.trakice, to bi ti bilo cca 7 dana nakon O.
    Pa iskreno, po p4 se moze vidjeti kakva je O bila, ako je p4 oko cca 20 i nesto, O nije dobra bas bila, tj.nekvalitetna j.s.je proizasla a ako je veci onda je ok...
    U slucaju da je stvarno nizak progesteron, O se mozda ni nije dogodila.
    Kad izvadis nalaze, javi pa cu ti reci sto mislim o tim vrijednostima.
    Meni je jednom p4 bio 24 samo, s tako niskim nije ni T moguca, mislim da mora biti preko 35 da bi doslo do oplodnje...

Tinchy_07
    07. Rujan 2017. 17:18

mono1111

lotus

Ponedjeljak idem vadit tsh ili utorak..
    Iskreno ja sam se nadala da ce bit problem u ovim nalazima, sad se bojim da je nesto gore.
    Po nalazima imam ja policisticne jajnike ili ne?

Pa ja ne bi rekla da su to pcos…
    Da li.imas dokazane O i koliko ti ciklusi traju??

Ciklusi mi traju od 28-35 dana ali o mi nisu uvijek na isti dan ciklusa. A pratim ih trakicama (izuzetak ovaj mjesec), osjetim bolove i iscjedak imam. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mina04
    07. Rujan 2017. 17:37

babyloading

Eto ovo su vam bili moji rezultati..ginek je rekla da su ok svi..progesteron je cak sitno povisen..
    Doduse nisam ga vadila 21 dan ciklusa..ovo su izvađeni svi 3 dan ciklusa.
    mina04 jao mogu misliti kako ti je tesko..a na koliko dugo ide? Planiras li i ti za njim ili? Mene isto zovu prijatelji dođi vamo tamo..a muz dosta radi pa on ne moze..a ja ne zelim odlaziti nikuda jer i ovako mi dugo cekati a ne da me nema koji ciklus..tako da te razumijem kako ti je tesko. Mogu ti jedino reci da cemo mi sigurno biti ovdje uz tebe i tjesiti te i izmjenjivati inform..tako da neces biti sama..pa ce brzo MM nazad.

Zasad je za stalno..dobio je dobru ponudu za posao pa je otisao. Trebala bi i ja za njim naravno, al sam onako 50/50 za ici. Nazalost, moja firma se zatvara s 1.1. pa mi je to jos jedan razlog mozda vise. Nekako se svim srcem nadam da nece doci M pa da onda na miru mogu i otici k njemu. Moze on doci svaki vikend al pitanje je kad ce biti O 😳 bas sam onak, bijedno i jadno 

All of God’s grace in one tiny face 💟

Tinchy_07
    07. Rujan 2017. 20:49

Mina od srca ti zelim da ne dobijes da se sve poslozi kako treba 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mina04
    07. Rujan 2017. 21:48

lotus

Mina od srca ti zelim da ne dobijes da se sve poslozi kako treba

Hvala draga 💜

All of God’s grace in one tiny face 💟

• babyloading
    07. Rujan 2017. 23:31

mono  hvala na detaljnom objasnjenju. Hocu javim ovdje rezultate. 
    Nego moze jedno pitanje..da ne bi zazvucala sada kao ljudi koji nas resetaju sa pitanjima..cure koje su radile kiretazu..frendici mi se to dogodilo..sto reci i kako postupiti u takvoj situaciji? Kud sam sama izgubljena pomalo radi svoje situacije..ne znam ni sama kako da pristupim. Ako bi mi dale koji savjet sto je vama bilo ok a sto ne kada su vam bliznji dosli..puno bi mi pomogle.

mono1111
    08. Rujan 2017. 01:07

babyloading

mono hvala na detaljnom objasnjenju. Hocu javim ovdje rezultate.
    Nego moze jedno pitanje..da ne bi zazvucala sada kao ljudi koji nas resetaju sa pitanjima..cure koje su radile kiretazu..frendici mi se to dogodilo..sto reci i kako postupiti u takvoj situaciji? Kud sam sama izgubljena pomalo radi svoje situacije..ne znam ni sama kako da pristupim. Ako bi mi dale koji savjet sto je vama bilo ok a sto ne kada su vam bliznji dosli..puno bi mi pomogle.

Lotus,
    Pa ne bi rekla da imas pcos, svakako i uzv se mora ustanoviti to. Tj.mislim da pcos nemas, kao sindrom. Ali policisticne jajnike ako su ti uzv vidjeli jedino...nije isto pcos i policisticni jajnici...
    Babyloading, pa mislim da se nema tu sto puno recii i napraviti...mislim vidjeti ces po njoj da li ona zeli pricati o tome ili ne. 
    Moj prvi spontani je bio uzasno traumatican za mene, danima iz kreveta nisam izlazila, jednostavno nisam htjela uopce medju ljude i nisam htjela uopce pricati o tome jer bi uvijek plakala...i dalje mi je to nesto sto nikad necu preboljeti....moje prijateljice nisu tada znale apsolutno nista o tome, ni opcenito nisu planirale T ili sl.tako da nisam ni pricala s njima o tome....svatko drukcije dozivi i prozivi situacije...na tebi je da ju poslusas ako zeli pricati, da joj kazes da se nadas da ce iduci put biti sve ok, da je vjerovatno to prirodna selekcija - kako bar kazu i da uopce ne znaci da ce se ponoviti....
    Uostalom, samo da si tu....cak i rijeci su ponekad suvisne !

Jane_Doe
    08. Rujan 2017. 09:57

babyloading meni je bilo glupo (i jos mi je) slusati kako me netko tjesi time da se to desava i da ce sljedeca trudnoca bit ok..jednostavno sam imala potreebu s nekime to podjeliti, ali isto tako nisam htjela da me se zali ili da me se tjesi a u isto vrijeme sam i htjela..nisam ni sama znala sta zelim i bila sam u 100 razlicitih emocija..ali to zapravo ne kuzi nitko tko nije prosao, tako da sam najvecu utjehu nasla tu gdje zapravo ni ne poznajem nikoga..ja mislim da sam zapravo trazila razumijevanje od muza a nisam to dobila jer se on u svemu tome brinuo samo za mene i kad je skuzio da je sve gotovo i da sam dobro, laknulo mu je kao da nista nije bilo..a meni je to smetalo..
    ali savjetujem ti da ju svakako poslusas i da joj ne vjerujes kad ti kaze da je sad dobro i da je sve ok jer nije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.