Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikaboo
    06. Rujan 2017. 12:30

Jane_Doe  ja se stvarno nadam da bi to moglo bit to, iako me već danas lagano bole jajnici i tučem po čokoladi cijeli dan kao luda tako da me sve strah da ni ovog mjeseca od moga plusa neće bit ništa. A više ni sama ne znam kaj da mislim, stalno čitam kako se treba opustit i ne mislit, al kod mene je to teži slučaj jer stvarno jako želimo tu bebu a nikako nam ne uspijeva. I to još svi oko mene trudni i još postavljaju pitanja da kad mislim ja , da što više čekam, uhhh...ne ide mi u glavu kako neko uopce ima obraza konstatno ti postavljat takva OSOBNA pitanja ... :(

Petraaa
    06. Rujan 2017. 12:55

babyloading

Cure ja sam danas dobila..2 dana ranije..jer sam sinoc shvatila da nisam trudna jer je temperatura pocela padati..pa sam vec tad krenula u plac..jutros nastavljam..pitam se dokad vise i hocu li ikad ugledat taj plus..oprostite na mojoj depresivnosti ali danas mi je tako..komu drugom da se pojadam..jos mi sinoc salju slike novorođene bebe..od rodice..nekako svima uspjeva nama ne..tesko bas tesko..😢😢😢

Ugl nisam vam nista pisala o simptomima ali razlog koji me drzao u uvjerenju da se nesto događa je prvi puta sam imala tamno smeđi iscjedak u velicini kovanice 5kn..to bi bilo za cijeli dan..pa sam se bila ponadala implatancijskom..to je trajalo 5 dana..s tim da je na nakon 2 dana stalo..MM i ja smo imali odnos..a onda od sutradan se nastavilo jos 3 dana..istom kolicinom..citajuci sada razne clanke..pise da se ne bi smio imati odnos ako uslijedi implatancijsko..jesmo li tu napravili gresku? Bas me to sad brine..pa ako tko zna ili nesto slicno neka mi javi..pliz..pozdrav cure

Babyloading bas mi je zao ovo cuti, nekako sam odmah i ja izgubila nadu, koliko dugo pokusavate? Ista stvar se meni dogodila prosli mjesec (samo sto tada nisam znala da mi plodni dani nisu tada kada sam ja mislila da jesu) par dana pred menstruaciju pojavio mi se bjeljanjak iscjedak prozet zilicama ali samo na papiru i to vecer jedna smeda flekica i ja uvjerena bila to je to..kad ono menga dosla i to uranila na 23dc..nakon toga sad ovaj mjesec odma bez cekanja se zaputila doktorici i ona mi rekla kada stvarno imam ovulaciju pa smo tad udarno odradili i evo danas 24dc zasad je nema ali eto nazalost nema ni simptoma trudnoce, jedino temp jos stoji... oboje mladi, zdravi..je da pokusavamo tek dva mjeseca ali to sto kazes svi okolo "slucajno" ostanu a mi ne mozemo ni namjerno...ali dobro sljedeci mjesec ispocetka, odbrojavat cemo opet zajedno, nema druge  ostalim curkama cekalicama koje odbrojavaju svu srecu zelim da nas bar koja plusicem rezveseli i da nam nadu 

• babyloading
    06. Rujan 2017. 12:59

Hvala cure na odgovorima..imam danas dosta obaveza i jednu posjetu tako da cu se morati malo zaokupiti drugim temama..i treba mi to..posljednjih 2 tjedna samo mislim jel je..jel nije..i tako ..pa ce mi dobro doci malo se opustiti..
    Ubise me i svi clanci koje citam..a opet citas trazis..sto se tice bazalne..odsada cu je pratiti tek od 21 dana..jer ionako od toga dana padne a sljedeci ili poraste(trudnoca) ili pocne padati..jer ovako pratim cijeli ciklus pa se samo nadam uzaludno..
    Boze samo mi daj snage da izdrzim sve ovo i svima nama..😇❤

Jane_Doe
    06. Rujan 2017. 13:04

pikaboo a gle, sve je moguce. ja ti drzim fige da bude plus 😘
    a sto se tice pitanja sta cekate, sve znam. ja sam prosli mj imala kiretazu, ne zna nitko osim onih kojima sam.morala rec a to su mozda 4 osobe.. i evo neki dan mi zena mrtva ozbiljna kaze pa sta vi cekate za drugo? mala ce vam narast i ruzno je imati veliku razliku izmedju djece. ajmo na posao.. okrenula sam se i otisla, bezobrazno.. i da je sve ok i da.nisam prosla sta sam prosla sta te boli neka stvar kad cu i sta cekam.. sta ti znas dal ja uopce zelim jos jedno.. mislim to se ne pita, kratko i jasno. to me.moze pitat samo netko tko mi je jako blizak i gotovo. a te babuskare.koje nemaju zivot i sve zele znat nek odleprsaju od mene.
    u zadnje vrijeme sam jaaako bezobrazna prema takvima i preporucam ti isti pristup.. 

• Pikaboo
    06. Rujan 2017. 13:31

Jane_Doe joooj baš mi je žao :(... na ovom forumu sam se stvarno svega načitala, i neke cure su svašta prošle i dalje ne gube nadu i ja im se stvarno divim. Ja na svu sreću do sad ništa od toga nisam proživila i nadam se da neću ali mi nikada takvi ljudi neće biti jasni, i zašto imaju toliku potrebu zabadati nos u tuđa posla. I pitam se da li ikad malo promisle prije nego postave to pitanje da li taj netko uopće može imat djecu i kroz što je do sada sve prošao...

Jane_Doe
    06. Rujan 2017. 14:00

bas tako, cure prolaze kroz sve i svasta da bi jednog dana mogle drzati svoje dijete u rukama. nitko ne razmislja o psihickim posljedicama.. ja sam imala tu srecu pa sam oba puta ostala trudna iz prve, ali eto druga trudnoca se nije razvijala kako je trebalo pa se desilo sta se desilo.. jednostavno znam da ce sljedeca proci savrseno kao i prva, iako se jos nisam pomirila s tim..
    a bas u vrijeme kada sam saznala da sam ponovo trudna sam razgovarala sam jednom curom..ona ima 40 godina a muz 35 i vec 9 godina pokusavaju ostati trudni..bili su na 6 postupaka MPO i tek sad su promjenili kliniku i bas sad cekam da mi javi kad ima sljedeci postupak.. kad sam s njom pricala meni su suze samo lijevale, oboje su tako divne osobe i obozavaju djecu i jednostavno zivot nije fer.. 
    a kad su mi rekli da idem na kiretazu, sjetila sam se nje i znam da je sad red na nju..
    ja sam ovdje svasta procitala i cure su stvarno hrabre i svaka im cast na strpljenju.. od srca vam svima zelim taj famozni plus i da napokon drzite svoje bebice u rukama 

mina04
    06. Rujan 2017. 15:01

babyloading jako mi je zao 😯 znam kako je kad mislis da je to to i onda dobijes. Ko da ti netko cupka dusu malo po malo. Joj curke, meni muz jucer otisao u Austriju i sad smo neko vrijeme razdvojeni. Ne znam uopce ako ovaj mj ne bude plusic kako cemo uspjeti dalje pokusavati. I sad vec tri dana samo hodam i placem. Sva sreca selila sam se pa sam se tako malo zaokupirala. Oprostite mi, al moram se nekom malo pojadati. Svim srcem se molim da sto prije SVE konacno ugledamo taj plusic i preselimo se na novu temu 😄😙😙😙

All of God’s grace in one tiny face 💟

Lunaa
    06. Rujan 2017. 15:14

Pikaboo meni ti je tocno isto tako sve 😂😂😂 da si vidjela samo koliko čokolada sam se nakupovala ko neki čoko manijak😉 i još istovremeno tamanim čips i sladoled😁ja se nadam da si Jane upravu i da sva za probadanja znače da se primilo. Jer baš me probada ali onako pošteno. Lotus ja bi najrađe evo da odbrojavaš sa ostatkom cura, ili ako već i nećeš s nama odbrojavat da ostaneš prirodno T i obraduješ nas onako iz vedra neba. Mono ~~~~~~ da bebica i dalje raste i da bude sve ok.

Lunaa
    06. Rujan 2017. 15:19

Ostale cure ~~~~~~ na najjače da ostanete T. Mina znam kako ti je. Dobro je što si se bar malo zaokupila selidbom ali vidjet ces brzo ce to proći i doći će dragi doma. Znaš kako kažu strpljen spašen. Samo je teško izdurat to. 😙

mina04
    06. Rujan 2017. 20:00

Lunaa

Ostale cure ~~~~~~ na najjače da ostanete T. Mina znam kako ti je. Dobro je što si se bar malo zaokupila selidbom ali vidjet ces brzo ce to proći i doći će dragi doma. Znaš kako kažu strpljen spašen. Samo je teško izdurat to. 😙

Hvala ti 😙 jako teskooo 💔

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.