Lunaa i pikaboo nadam se da je to znak t i da cete nas razveseliti s lijepim vijestima
Mene je pred koji ciklus znalo tako bolit nakon o i pritisak neki tako da sam bila ostala razocarana i rekla nema testica, umisljanja simptoma, nista. U svoj toj zelji luda budem i dajem sebi i muzu nade pa ostanemo razocarani. Ali svatko je slucaj za sebe i dok ima nade ja vjerujem u vase simptome.
Kod mene nista, u iscekivanju m sam, kad je tocno o bila neznam posto nisam trakicama pratila, ali doc ce kroz tjedan dana jer mi lice grozno kao da se hranim samo s nutellom.
Glava me strasno boli ove dane i za nista nemam volje, totalno sam ukomirana. Neznsm sto mi doslo..
Mono tebe ni u t ta krvarenja ne ostavljaju na miru, ali vjerujem da ce bit sve u redu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure ja sam danas dobila..2 dana ranije..jer sam sinoc shvatila da nisam trudna jer je temperatura pocela padati..pa sam vec tad krenula u plac..jutros nastavljam..pitam se dokad vise i hocu li ikad ugledat taj plus..oprostite na mojoj depresivnosti ali danas mi je tako..komu drugom da se pojadam..jos mi sinoc salju slike novorođene bebe..od rodice..nekako svima uspjeva nama ne..tesko bas tesko..😢😢😢
Ugl nisam vam nista pisala o simptomima ali razlog koji me drzao u uvjerenju da se nesto događa je prvi puta sam imala tamno smeđi iscjedak u velicini kovanice 5kn..to bi bilo za cijeli dan..pa sam se bila ponadala implatancijskom..to je trajalo 5 dana..s tim da je na nakon 2 dana stalo..MM i ja smo imali odnos..a onda od sutradan se nastavilo jos 3 dana..istom kolicinom..citajuci sada razne clanke..pise da se ne bi smio imati odnos ako uslijedi implatancijsko..jesmo li tu napravili gresku? Bas me to sad brine..pa ako tko zna ili nesto slicno neka mi javi..pliz..pozdrav cure
babyloading stvarno mi je zao, nemam iskustva sa smedjim iscjedkom. Naravno da te razumijem kako svima uspjeva, i to prvu bracnu noc, a mi evo ne mozemo nikako ni kad ciljamo ni kad ne ciljamo, nije da sam ljubomorna na druge, daleko od toga, jer ja nisam nista prosla kad procitam sta ste vi sve dozivjele. I iskreno bojim se kad pomislim da bi me to sve moglo cekati.... Mozda je i bolje da se sad u tim danima malo isplaces i smiris, da budes motiviranija u plodnim danima. Šaljem malo pozitivnih misli da prezivis ovaj period sto smirenije

Babyloading zao mi je. Ja sam plakala citajuci, pms me zesce pere, a kako tek neces ti kad si vjerovala da je to to.
Ja takodjer sve teze podnosim neuspjeh jer svi oko mene trudni i to prakticki iz prve
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Babyloading i cure,
Stvarno sumnjam da vam je taj odnos koji ste imali omeo implantaciju ili sl.pa.koliko cura ni je zna da je T, pa ima odnose i svaki dan.
A za taj smedji iscjedak, stvarno ne znam....ja sam ga imala bezbroj puta, i uvijek je predstavljao nesto drugo.
Ako do T nije doslo, onda je mozda manjak progesterona...
Vec sam napisala, ali opet cu ! Nemojte gubitu vrijeme ako planirate vec neko vrijeme....idu mjeseci i godine i same znate...e sad ne sjecam se tko koliko planira ali ako ne ide odite na konz.na humanu reprodukciju !!!! Kod nekoga jednostavno ne ide prirodno, makar je i sve ok kod parova...zato kazem, nemojte gubiti vrijeme....jer jos cete cekati sa svim pretragama koje morate napraviti prije postupka i sl....
Po meni sto prije to bolje !
Zelim vam svima svu srecuuu !!!!!

Luna i Pikaboo meni se dešavalo isto :) imali smo samo jedan ciljani odnos 2 dana prije O i nakon par dana od O (ne znam točno koliko je prošlo jer nisam pratila to zbog toga što smo sumnjali da će nam uspjeti i z prve) počeli su bolovi na desnoj strani.. onako žigalo me svako toliko pa me čak znalo i jako zaboliti.... i na kraju je stvarno bio plus.. tako da je stvarno moguce da vam se hvata i iskreno se nadam da je tako :)

Jane_Doe ja se stvarno nadam da bi to moglo bit to, iako me već danas lagano bole jajnici i tučem po čokoladi cijeli dan kao luda tako da me sve strah da ni ovog mjeseca od moga plusa neće bit ništa. A više ni sama ne znam kaj da mislim, stalno čitam kako se treba opustit i ne mislit, al kod mene je to teži slučaj jer stvarno jako želimo tu bebu a nikako nam ne uspijeva. I to još svi oko mene trudni i još postavljaju pitanja da kad mislim ja , da što više čekam, uhhh...ne ide mi u glavu kako neko uopce ima obraza konstatno ti postavljat takva OSOBNA pitanja ... :(
Cure ja sam danas dobila..2 dana ranije..jer sam sinoc shvatila da nisam trudna jer je temperatura pocela padati..pa sam vec tad krenula u plac..jutros nastavljam..pitam se dokad vise i hocu li ikad ugledat taj plus..oprostite na mojoj depresivnosti ali danas mi je tako..komu drugom da se pojadam..jos mi sinoc salju slike novorođene bebe..od rodice..nekako svima uspjeva nama ne..tesko bas tesko..😢😢😢
Ugl nisam vam nista pisala o simptomima ali razlog koji me drzao u uvjerenju da se nesto događa je prvi puta sam imala tamno smeđi iscjedak u velicini kovanice 5kn..to bi bilo za cijeli dan..pa sam se bila ponadala implatancijskom..to je trajalo 5 dana..s tim da je na nakon 2 dana stalo..MM i ja smo imali odnos..a onda od sutradan se nastavilo jos 3 dana..istom kolicinom..citajuci sada razne clanke..pise da se ne bi smio imati odnos ako uslijedi implatancijsko..jesmo li tu napravili gresku? Bas me to sad brine..pa ako tko zna ili nesto slicno neka mi javi..pliz..pozdrav cure
Babyloading bas mi je zao ovo cuti, nekako sam odmah i ja izgubila nadu, koliko dugo pokusavate? Ista stvar se meni dogodila prosli mjesec (samo sto tada nisam znala da mi plodni dani nisu tada kada sam ja mislila da jesu) par dana pred menstruaciju pojavio mi se bjeljanjak iscjedak prozet zilicama ali samo na papiru i to vecer jedna smeda flekica i ja uvjerena bila to je to..kad ono menga dosla i to uranila na 23dc..nakon toga sad ovaj mjesec odma bez cekanja se zaputila doktorici i ona mi rekla kada stvarno imam ovulaciju pa smo tad udarno odradili i evo danas 24dc zasad je nema ali eto nazalost nema ni simptoma trudnoce, jedino temp jos stoji... oboje mladi, zdravi..je da pokusavamo tek dva mjeseca ali to sto kazes svi okolo "slucajno" ostanu a mi ne mozemo ni namjerno...ali dobro sljedeci mjesec ispocetka, odbrojavat cemo opet zajedno, nema druge ostalim curkama cekalicama koje odbrojavaju svu srecu zelim da nas bar koja plusicem rezveseli i da nam nadu
Hvala cure na odgovorima..imam danas dosta obaveza i jednu posjetu tako da cu se morati malo zaokupiti drugim temama..i treba mi to..posljednjih 2 tjedna samo mislim jel je..jel nije..i tako ..pa ce mi dobro doci malo se opustiti..
Ubise me i svi clanci koje citam..a opet citas trazis..sto se tice bazalne..odsada cu je pratiti tek od 21 dana..jer ionako od toga dana padne a sljedeci ili poraste(trudnoca) ili pocne padati..jer ovako pratim cijeli ciklus pa se samo nadam uzaludno..
Boze samo mi daj snage da izdrzim sve ovo i svima nama..😇❤
pikaboo a gle, sve je moguce. ja ti drzim fige da bude plus 😘
a sto se tice pitanja sta cekate, sve znam. ja sam prosli mj imala kiretazu, ne zna nitko osim onih kojima sam.morala rec a to su mozda 4 osobe.. i evo neki dan mi zena mrtva ozbiljna kaze pa sta vi cekate za drugo? mala ce vam narast i ruzno je imati veliku razliku izmedju djece. ajmo na posao.. okrenula sam se i otisla, bezobrazno.. i da je sve ok i da.nisam prosla sta sam prosla sta te boli neka stvar kad cu i sta cekam.. sta ti znas dal ja uopce zelim jos jedno.. mislim to se ne pita, kratko i jasno. to me.moze pitat samo netko tko mi je jako blizak i gotovo. a te babuskare.koje nemaju zivot i sve zele znat nek odleprsaju od mene.
u zadnje vrijeme sam jaaako bezobrazna prema takvima i preporucam ti isti pristup..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji