E i sljedecu menstruaciju trebam dobit 14.9 ! Pa sad neznam jel jos prerano za bilo sta osjecat
Pozdrav drage moje,
Treba mi vasa pomoc, tj. vase misljenje. Evo ovako, redovito pratim svoje cikluse i uvijek mi jednako kratko traje menstruacija (3-4) dana…prosli mjesec mi je pocela 17. a zavrsila 20…i plodni dani su mi poceli 26-og.. (koristila sam kalkulator za brojane plodnih dana) a i tad mi se pojavio prozirni iscjedak kao bjelanjak..ja i moj dragi smo se bacili na posao 27. i 28. I onda 30. Na sami dan planirane ovulacije.. sad znam da takvo racunanje plodnih dana nije 100% tocno ali me zanima da li je moguce i da li se kojoj od vas dogodilo da ste nakon dana ovulacije osjetile lagano probadanje u lijevom jajniku koje je trajalo cijeli dan? I da me od toga dana nenormalno tjera na mokrenje, sto prije nije bio obicaj? Eto ako mi koja od vas moze dat koristan savijet puno biste pomogle ili bar mali tračak nade jer pokusavamo vec godinu dana nista 🙃
Pikaboo meni se to isto dešava trenutno što si opisala ti, a sad "što" je razlog tome 😉😁 ćemo tek vidjet. Možda dr.cure znaju bolje. Mene isto zanima, sretno pikaboo
Lunaa joj drzim ti fige!! 🙇♀️ Ja se nadam samo da nisam opet pocela umisljat! I da cemo dobit neki koristan savjet od cura koje znaju vise 😃
Pikaboo,
Odg.sam ti na drugoj temi.
Sretno svim curamaaaa !!!
Pa ja sam valjda ok, svako malo krene neki iscjedak smedji.ili krv, ali sve je ok....idem na uzv za cca tjedan dana....
Mene je znalo oko O boliti tj probadati jajnik..e sad ne znam dali moze biti neki "baby" znak. Nazalost, zasad se bar nije tako pokazalo 😐
All of God’s grace in one tiny face 💟
Lunaa i pikaboo nadam se da je to znak t i da cete nas razveseliti s lijepim vijestima
Mene je pred koji ciklus znalo tako bolit nakon o i pritisak neki tako da sam bila ostala razocarana i rekla nema testica, umisljanja simptoma, nista. U svoj toj zelji luda budem i dajem sebi i muzu nade pa ostanemo razocarani. Ali svatko je slucaj za sebe i dok ima nade ja vjerujem u vase simptome.
Kod mene nista, u iscekivanju m sam, kad je tocno o bila neznam posto nisam trakicama pratila, ali doc ce kroz tjedan dana jer mi lice grozno kao da se hranim samo s nutellom.
Glava me strasno boli ove dane i za nista nemam volje, totalno sam ukomirana. Neznsm sto mi doslo..
Mono tebe ni u t ta krvarenja ne ostavljaju na miru, ali vjerujem da ce bit sve u redu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure ja sam danas dobila..2 dana ranije..jer sam sinoc shvatila da nisam trudna jer je temperatura pocela padati..pa sam vec tad krenula u plac..jutros nastavljam..pitam se dokad vise i hocu li ikad ugledat taj plus..oprostite na mojoj depresivnosti ali danas mi je tako..komu drugom da se pojadam..jos mi sinoc salju slike novorođene bebe..od rodice..nekako svima uspjeva nama ne..tesko bas tesko..😢😢😢
Ugl nisam vam nista pisala o simptomima ali razlog koji me drzao u uvjerenju da se nesto događa je prvi puta sam imala tamno smeđi iscjedak u velicini kovanice 5kn..to bi bilo za cijeli dan..pa sam se bila ponadala implatancijskom..to je trajalo 5 dana..s tim da je na nakon 2 dana stalo..MM i ja smo imali odnos..a onda od sutradan se nastavilo jos 3 dana..istom kolicinom..citajuci sada razne clanke..pise da se ne bi smio imati odnos ako uslijedi implatancijsko..jesmo li tu napravili gresku? Bas me to sad brine..pa ako tko zna ili nesto slicno neka mi javi..pliz..pozdrav cure
babyloading stvarno mi je zao, nemam iskustva sa smedjim iscjedkom. Naravno da te razumijem kako svima uspjeva, i to prvu bracnu noc, a mi evo ne mozemo nikako ni kad ciljamo ni kad ne ciljamo, nije da sam ljubomorna na druge, daleko od toga, jer ja nisam nista prosla kad procitam sta ste vi sve dozivjele. I iskreno bojim se kad pomislim da bi me to sve moglo cekati.... Mozda je i bolje da se sad u tim danima malo isplaces i smiris, da budes motiviranija u plodnim danima. Šaljem malo pozitivnih misli da prezivis ovaj period sto smirenije
Babyloading zao mi je. Ja sam plakala citajuci, pms me zesce pere, a kako tek neces ti kad si vjerovala da je to to.
Ja takodjer sve teze podnosim neuspjeh jer svi oko mene trudni i to prakticki iz prve
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Babyloading i cure,
Stvarno sumnjam da vam je taj odnos koji ste imali omeo implantaciju ili sl.pa.koliko cura ni je zna da je T, pa ima odnose i svaki dan.
A za taj smedji iscjedak, stvarno ne znam....ja sam ga imala bezbroj puta, i uvijek je predstavljao nesto drugo.
Ako do T nije doslo, onda je mozda manjak progesterona...
Vec sam napisala, ali opet cu ! Nemojte gubitu vrijeme ako planirate vec neko vrijeme....idu mjeseci i godine i same znate...e sad ne sjecam se tko koliko planira ali ako ne ide odite na konz.na humanu reprodukciju !!!! Kod nekoga jednostavno ne ide prirodno, makar je i sve ok kod parova...zato kazem, nemojte gubiti vrijeme....jer jos cete cekati sa svim pretragama koje morate napraviti prije postupka i sl....
Po meni sto prije to bolje !
Zelim vam svima svu srecuuu !!!!!
Luna i Pikaboo meni se dešavalo isto :) imali smo samo jedan ciljani odnos 2 dana prije O i nakon par dana od O (ne znam točno koliko je prošlo jer nisam pratila to zbog toga što smo sumnjali da će nam uspjeti i z prve) počeli su bolovi na desnoj strani.. onako žigalo me svako toliko pa me čak znalo i jako zaboliti.... i na kraju je stvarno bio plus.. tako da je stvarno moguce da vam se hvata i iskreno se nadam da je tako :)
Sortiraj odgovore
Najstariji