Hej di ste zenske?kako ste? Ima novosti? Jel koja odbrojava? Ja bi/ne bi trebala dobit za tjedan dana..😧
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hej di ste zenske?kako ste? Ima novosti? Jel koja odbrojava? Ja bi/ne bi trebala dobit za tjedan dana..😧
Ima nas jooos..evo ja cekam jos 4 dana..petak je dan D Iako od simptoma pmsa ili T apsolutno niti jedan jedini jos uvijek a inace barem 10ak dana prije pocnu grudi i stomak brljavit tako da mislim da + nece ovaj mjesec al ajde jos se nadam da nema simptoma zbog vrkute
Ima nas jooos..evo ja cekam jos 4 dana..petak je dan DIako od simptoma pmsa ili T apsolutno niti jedan jedini jos uvijek a inace barem 10ak dana prije pocnu grudi i stomak brljavit tako da mislim da + nece ovaj mjesec al ajde jos se nadam da nema simptoma zbog vrkute
Mozda to sto jos nema nikakvih simptoma zapravo dobar znak..daj Boze. Svu srecu ti zelim 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
I kod mene je petak dan D..a simptomi..ma znate sto ovaj put cu se do kraja suzdrzati..javim vam daljnji tijek..😉
Mina04 hvala ti!!!
Babyloading i Mina04 držim fige da nam krenu pljustat plusici u narednim danima!!!
Panda102 ma jos je rano, ja ti imam cikluse od 25-26 dana i mislila sam da mi je ovulacija tu negdje oko 10-11dan kad ono O tek 14-15dan
Babyloading, mina i petraa meni je O bila juce sve me nesto grci nadam se da se primilo. S obzirom da vibram da je , od danas i ja odbrojavam (neznam dal se to vec moze sluzbeno odbrojavat al eto ja si precrtavam dane na kalendaru)😊😍. Panda meni su O stalno bile 13-14 dc evo ovaj ciklus tek 17dc nikad mi nije bilo tako kasno. Tako da prati i dalje. Mono kako tvoja bebica? Lotus ima sto novog?
Pozdrav drage moje,
Treba mi vasa pomoc, tj. vase misljenje. Evo ovako, redovito pratim svoje cikluse i uvijek mi jednako kratko traje menstruacija (3-4) dana...prosli mjesec mi je pocela 17. a zavrsila 20...i plodni dani su mi poceli 26-og.. (koristila sam kalkulator za brojane plodnih dana) a i tad mi se pojavio prozirni iscjedak kao bjelanjak..ja i moj dragi smo se bacili na posao 27. i 28. I onda 30. Na sami dan planirane ovulacije.. sad znam da takvo racunanje plodnih dana nije 100% tocno ali me zanima da li je moguce i da li se kojoj od vas dogodilo da ste nakon dana ovulacije osjetile lagano probadanje u lijevom jajniku koje je trajalo cijeli dan? I da me od toga dana nenormalno tjera na mokrenje, sto prije nije bio obicaj? Eto ako mi koja od vas moze dat koristan savijet puno biste pomogle ili bar mali tračak nade jer pokusavamo vec godinu dana nista 🙃
Pozdrav drage moje,
Treba mi vasa pomoc, tj. vase misljenje. Evo ovako, redovito pratim svoje cikluse i uvijek mi jednako kratko traje menstruacija (3-4) dana…prosli mjesec mi je pocela 17. a zavrsila 20…i plodni dani su mi poceli 26-og.. (koristila sam kalkulator za brojane plodnih dana) a i tad mi se pojavio prozirni iscjedak kao bjelanjak..ja i moj dragi smo se bacili na posao 27. i 28. I onda 30. Na sami dan planirane ovulacije.. sad znam da takvo racunanje plodnih dana nije 100% tocno ali me zanima da li je moguce i da li se kojoj od vas dogodilo da ste nakon dana ovulacije osjetile lagano probadanje u lijevom jajniku koje je trajalo cijeli dan? I da me od toga dana nenormalno tjera na mokrenje, sto prije nije bio obicaj? Eto ako mi koja od vas moze dat koristan savijet puno biste pomogle ili bar mali tračak nade jer pokusavamo vec godinu dana nista 🙃
Pikaboo meni se to isto dešava trenutno što si opisala ti, a sad "što" je razlog tome 😉😁 ćemo tek vidjet. Možda dr.cure znaju bolje. Mene isto zanima, sretno pikaboo
Sortiraj odgovore
Najstariji