Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    31. Kolovoz 2017. 21:50

Lotus, tnx !
    Tebi i ostalim curama zelim svu srecu !

mimica9113
    01. Rujan 2017. 00:33

Ovo je bas macina trava.ocajnica(marubi herba) i pitka je bas.Pila sam ja i vrkutu dobra je :-)

Lunaa
    01. Rujan 2017. 07:00

Cure kako se pije ta macina trava odmah poslije M pa par dana pauze ili kako? Vrkutu sam pila već ali nisam pratila po ciklusu, pila sam je kad sam se sjetila.. neznam dal i to treba piti prema nekom pravilu ?? 

Jane_Doe
    01. Rujan 2017. 10:42

mono suuuper vijesti  bas mi je drago da je sve ok 

nena27
    01. Rujan 2017. 11:09

Jeeee Mono baš sam sretna zbog tebe, možeš se bar malo opustiti 

mina04
    01. Rujan 2017. 11:27

Super vijesti Mono..zelim ti Bozji blagoslov i dalje 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

• babyloading
    01. Rujan 2017. 13:48

Mono bas mi je neopisivo dragooo to cuti..Bogu hvala..a kad pogledas koju drugu opciju imamo nego li zivjeti dan za danom i prihvacati sto dolazi..ono sto je nemoguce sprjeciti nemoguce je..razmisljaj pozitivno, meditiraj,moli..trazi mir malo van ovog ludog svijeta..i sigurna sam da ce ti biti znatno bolje! Misli i na svoju bebicu ..zelis joj dati najsigurniji i najmirniji doma..zato..keep calm! 
    Mono kada si ti rekla okolini za bebu..i jesi li? Ili jos cekas?

mono1111
    01. Rujan 2017. 17:56

Tnx cure,
    Ali moj mir traje jedan dan 😲
    Opet sam prokrvarila dns ! Tj.malopriie ! Ne znam sto bi rekla !
    Babyloading, rekla sam bliskim prijateljicama, mami i njegovima...da sam mogla, ne bi rekla nikome do 12 tt sigurno jer sam bila prosle pute uvijek pogrijesila, rekla bi odmah i onda bi morala objasnjavati.....to mi je najgore bilo !

mimica9113
    01. Rujan 2017. 21:53

Ja sam citala da se kao prestane piti do ovulacije i u toku mens.da se ne pije.Ja je pijem od 5dc pa cu je piti do sl.menstr.jer ja ne znam kad mi je ovulacija...valjda ce biti nesto :)

mimica9113
    01. Rujan 2017. 22:18

ako ista mozete procitati ja ovu pijem ....i ukusna je 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.