Ovo je bas macina trava.ocajnica(marubi herba) i pitka je bas.Pila sam ja i vrkutu dobra je :-)
Cure kako se pije ta macina trava odmah poslije M pa par dana pauze ili kako? Vrkutu sam pila već ali nisam pratila po ciklusu, pila sam je kad sam se sjetila.. neznam dal i to treba piti prema nekom pravilu ??
Super vijesti Mono..zelim ti Bozji blagoslov i dalje 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mono bas mi je neopisivo dragooo to cuti..Bogu hvala..a kad pogledas koju drugu opciju imamo nego li zivjeti dan za danom i prihvacati sto dolazi..ono sto je nemoguce sprjeciti nemoguce je..razmisljaj pozitivno, meditiraj,moli..trazi mir malo van ovog ludog svijeta..i sigurna sam da ce ti biti znatno bolje! Misli i na svoju bebicu ..zelis joj dati najsigurniji i najmirniji doma..zato..keep calm!
Mono kada si ti rekla okolini za bebu..i jesi li? Ili jos cekas?
Tnx cure,
Ali moj mir traje jedan dan 😲
Opet sam prokrvarila dns ! Tj.malopriie ! Ne znam sto bi rekla !
Babyloading, rekla sam bliskim prijateljicama, mami i njegovima...da sam mogla, ne bi rekla nikome do 12 tt sigurno jer sam bila prosle pute uvijek pogrijesila, rekla bi odmah i onda bi morala objasnjavati.....to mi je najgore bilo !
Ja sam citala da se kao prestane piti do ovulacije i u toku mens.da se ne pije.Ja je pijem od 5dc pa cu je piti do sl.menstr.jer ja ne znam kad mi je ovulacija...valjda ce biti nesto :)
Sortiraj odgovore
Najstariji