Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    31. Kolovoz 2017. 10:06

http://6ajka.com/uncategorized/nevjerovatna-prica-zene-koja-je-rodila-nakon-cak-tri-pobacaja-majke-nikad-nemojte-odustati/2/

Nikad ne smijemo odustati 👼💗

All of God’s grace in one tiny face 💟

mimica9113
    31. Kolovoz 2017. 10:38

Zdravo zene ,kako ste?Nije me dugo bilo,jer nema nikakvih novosti,sto se tice trudnoce :( Uglavnom papa test mi je uredan,pocela sam da pijem macinu travu,pa sam htjela vas da pitam mora li biti bas gorka jer u mene je ova pitka i bez secera odlicna ,ovu pijem 

...pa se nadam da ce biti nesto.....:*

• Semyzg31
    31. Kolovoz 2017. 11:49

Pozdrav trudilice evo mene nakon teme spontani pobacaj tu,naime jutros sam dobila zeleno svijetlo od doktora za ponovnu trudnocu nikakvih upala vise nema 😀 sad s Bozjom pomocu dalje☺☺sretno svima😚😚

• babyloading
    31. Kolovoz 2017. 14:42

Dobrodosla Semy..drago mi je da si bolje..i da su nove akcije na pomolu..padaju lagano vrucine..tako da..da seee..😉 

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 20:15

Mimica,
    Da li je to vrkuta ili marulja?meni je vrkuta imala super okus, bas sam ju voljela piti, marulja je nesto prestrasno.
    Semy, odg cu ti na drugoj temi !
    Evo da se javim i ovdje. Bila sam dns na uzv jer sam izgubila mucnine bila, panika me stalno hvatala, jednostavno dani su mi kao godine bile....i odlucila sam se dns uputiti i traziti uzv, sve je ok, srce kuca, plod odgovara velicinom tjednu i danu, 8 + 2, malo sam mirnija iako nikako se ne mogu opustiti nakon svega...ali mirnija jesam !
    Sretno cureeeeee

Tinchy_07
    31. Kolovoz 2017. 20:57

mono1111

Mimica,
    Da li je to vrkuta ili marulja?meni je vrkuta imala super okus, bas sam ju voljela piti, marulja je nesto prestrasno.
    Semy, odg cu ti na drugoj temi !
    Evo da se javim i ovdje. Bila sam dns na uzv jer sam izgubila mucnine bila, panika me stalno hvatala, jednostavno dani su mi kao godine bile….i odlucila sam se dns uputiti i traziti uzv, sve je ok, srce kuca, plod odgovara velicinom tjednu i danu, 8 + 2, malo sam mirnija iako nikako se ne mogu opustiti nakon svega…ali mirnija jesam !
    Sretno cureeeeee

I meni vrkuta odlicna! 
    Evo konacno lijepih vijesti, da se i tebi posloze. Znam da se neces moc opustit dok ti beba ne bude ziva i zdrava u narucju, ali ovo je tvoj trenutak, sve beba osjeti. Sad budi opustena, sretna i uzivaj s muzem

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 21:50

Lotus, tnx !
    Tebi i ostalim curama zelim svu srecu !

mimica9113
    01. Rujan 2017. 00:33

Ovo je bas macina trava.ocajnica(marubi herba) i pitka je bas.Pila sam ja i vrkutu dobra je :-)

Lunaa
    01. Rujan 2017. 07:00

Cure kako se pije ta macina trava odmah poslije M pa par dana pauze ili kako? Vrkutu sam pila već ali nisam pratila po ciklusu, pila sam je kad sam se sjetila.. neznam dal i to treba piti prema nekom pravilu ?? 

Jane_Doe
    01. Rujan 2017. 10:42

mono suuuper vijesti  bas mi je drago da je sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI