Joj petra tacno tako. Kad je muz trazio pauzi onda stvarno znas koliko je sati. Oboje radimo jos on u smjenama. Dodje navecer u 11 sati iz druge smjene a ja vec spavam. I onda se ja budim da bi to sve stimalo i obavilo se hahahaha jao bas kao sto kazes nije jednostavno. Ali uspjet cemo sve ako Bogda uskoro. Kad krenem s trakicama slikam ako mi ne bude nesto jasno.
Petraa weeeee..napokon samnom netko odbrojava..neka tebe ima jos do tada..pricekat cemo i uvjeriti se..😉
Panda102 bit ce muz sretniji zbog trakica 😉 slobodno ti salji slikice i najbolje ti ih je raditi iza 12h pa do najkasnije 20h, ja sam oko 14-15h radila uvijek iako kazu da je najbolje izmedu 17h i 18h ali nikako na prvi jutarnji urin...
Babyloading nadat se uvijek mogu..svakako je lakse udvoje, onda nam nema druge nego cekamoooo (ako izdrzim da ga ne napravim ranije)... drzim nam fige!!!
Lotus, nisam bas najbolje. Opet je neki smedji iscjedak dosao…mislim da cu ipak sutra ici na uzv
Jane, mozda cak moue biti O, meni se odmah nakon kiretaze, drugi put spremala O. Ako te bude jace boljelo odi radje na hitnu ili.kod ginekologa.
Imas krvarenje?
Daj Boze da prestane i bude sve ok do kraja trudnoće. Javi obavezno kako prodje
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
http://6ajka.com/uncategorized/nevjerovatna-prica-zene-koja-je-rodila-nakon-cak-tri-pobacaja-majke-nikad-nemojte-odustati/2/
Nikad ne smijemo odustati 👼💗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Zdravo zene ,kako ste?Nije me dugo bilo,jer nema nikakvih novosti,sto se tice trudnoce :( Uglavnom papa test mi je uredan,pocela sam da pijem macinu travu,pa sam htjela vas da pitam mora li biti bas gorka jer u mene je ova pitka i bez secera odlicna ,ovu pijem
...pa se nadam da ce biti nesto.....:*
Pozdrav trudilice evo mene nakon teme spontani pobacaj tu,naime jutros sam dobila zeleno svijetlo od doktora za ponovnu trudnocu nikakvih upala vise nema 😀 sad s Bozjom pomocu dalje☺☺sretno svima😚😚
Dobrodosla Semy..drago mi je da si bolje..i da su nove akcije na pomolu..padaju lagano vrucine..tako da..da seee..😉
Mimica,
Da li je to vrkuta ili marulja?meni je vrkuta imala super okus, bas sam ju voljela piti, marulja je nesto prestrasno.
Semy, odg cu ti na drugoj temi !
Evo da se javim i ovdje. Bila sam dns na uzv jer sam izgubila mucnine bila, panika me stalno hvatala, jednostavno dani su mi kao godine bile....i odlucila sam se dns uputiti i traziti uzv, sve je ok, srce kuca, plod odgovara velicinom tjednu i danu, 8 + 2, malo sam mirnija iako nikako se ne mogu opustiti nakon svega...ali mirnija jesam !
Sretno cureeeeee
Mimica,
Da li je to vrkuta ili marulja?meni je vrkuta imala super okus, bas sam ju voljela piti, marulja je nesto prestrasno.
Semy, odg cu ti na drugoj temi !
Evo da se javim i ovdje. Bila sam dns na uzv jer sam izgubila mucnine bila, panika me stalno hvatala, jednostavno dani su mi kao godine bile….i odlucila sam se dns uputiti i traziti uzv, sve je ok, srce kuca, plod odgovara velicinom tjednu i danu, 8 + 2, malo sam mirnija iako nikako se ne mogu opustiti nakon svega…ali mirnija jesam !
Sretno cureeeeee
I meni vrkuta odlicna!
Evo konacno lijepih vijesti, da se i tebi posloze. Znam da se neces moc opustit dok ti beba ne bude ziva i zdrava u narucju, ali ovo je tvoj trenutak, sve beba osjeti. Sad budi opustena, sretna i uzivaj s muzem
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji