hahaha mene moja kujica izbjegava u vrijeme PMS.. tocno zna sta ju ceka

Pozdrav cure, evo da se i ja javim :)
Čitam vas i baš sam se nasmijala ovim simptomima pms-a.. Mene mm nervira jer presporo hoda, jer diše, jer mu dugo treba da opere zube, jer mi nije pročitao misli da se meni jede pizza ili da bih baš u ovom trenutku popila malo vode Jadničci naši..
Uglavnom, nakon biokemijske trudnoće početkom mjeseca krećemo u nove pobjede.. Skupa s vama se nadam što skorijem +
Jane,
Ma mislim da cu ici za dva tjedna kad su mi i rekli da dodjem...osim ako se opet u medjuvremenu nesto ne dogodi...

Nena bas mi je zao! Tebi i moni ne znam sta bi pametno napisala! Ne kazem da je drugima lakse, ali nekako ste mi vas dvije stalne.. Pokusavat, nadat se..ah, sto drugo? Mozda kad se umorimo od svega i dignemo ruke budemo bas one kojima se tada jednostavno sve poslozi. Ja vjerujem da sve ima svoje vrijeme i razlog zasto je sve bas tako. Nije to neka utjeha, ali na kraju kruga uvijek se nekako vratis na to.
Jane Doe i babyL. vi ste znaci svoju klijentelu prosirile i na zivotinje?! Trebali bi izmislit neki naziv i za one koji s nama dozivljavaju stres! Hahaha! Mi smo u PMS-u, a oni?
Jana dobro dosla! Ja stvarno ne znam sta je njima i s tim disanjem! K`o da moraju bas svaki dan disat! Probecarilo se to, nema sta!
Mono

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
A vidi moji dvojcica u brojalici! 2 godine,2 mj..... Zvuci kao broj hot linea: 060 22 22... Boze bas me puca ludilo!
Necu vise, obecajem!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pozdrav cure, evo da se i ja javim :)
Čitam vas i baš sam se nasmijala ovim simptomima pms-a.. Mene mm nervira jer presporo hoda, jer diše, jer mu dugo treba da opere zube, jer mi nije pročitao misli da se meni jede pizza ili da bih baš u ovom trenutku popila malo vodeJadničci naši..
Uglavnom, nakon biokemijske trudnoće početkom mjeseca krećemo u novepobjede.. Skupa s vama se nadam što skorijem +
Jana dobro došla 😊. Onda možemo zajedno odbrojavat za + 😊😍. Lotus ima što novog kod tebe?

Jana dobrodosla i jos brze otisla na trudnice :)
Lunaa kod mene nista, ovaj mjesec ne koristim trakice ni nista, samo laganini i to je to. Mada mislim da sam vec nekidan imala o jer me malo bolio jedan jajnik, ali sad kad sam pila vrkutu mislim da zbog nje ne osjetim simptome jer bas smanji sve bolove. Tako da i od vrkute odustala dok ne dobijem nalaze hormona.
Sad na g.o pa sam malo opustenija po tom pitanju.
Kod tebe ima naznaka o? Ste bili vrijedni?
E da, za ono kapanje ulja u pupak - 3 puta tjedno kokosovo i maslinovo. Kao pupak jer je to nas prvi doticaj sa hranom jos u maternici i slicne filozofije. Djeluje ili ne (vise ne nego da), ali opet lezat mirno dok to upije je taman dobra izlika za pogledat sapunicu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jana dobrodosla i jos brze otisla na trudnice :)
Lunaa kod mene nista, ovaj mjesec ne koristim trakice ni nista, samo laganini i to je to. Mada mislim da sam vec nekidan imala o jer me malo bolio jedan jajnik, ali sad kad sam pila vrkutu mislim da zbog nje ne osjetim simptome jer bas smanji sve bolove. Tako da i od vrkute odustala dok ne dobijem nalaze hormona.
Sad na g.o pa sam malo opustenija po tom pitanju.
Kod tebe ima naznaka o? Ste bili vrijedni?
E da, za ono kapanje ulja u pupak - 3 puta tjedno kokosovo i maslinovo. Kao pupak jer je to nas prvi doticaj sa hranom jos u maternici i slicne filozofije. Djeluje ili ne (vise ne nego da), ali opet lezat mirno dok to upije je taman dobra izlika za pogledat sapunicu
Koliko se sjećam naše M su bile na skoro isti dan, misliš da bi ti već bila O? Mene su isto nešto boljeli jajnici al ja sam pratila trakicama i ništa. Tako da mislim da me bol prevarila. Sada tek kako se kalendarski bližim 14/15dc se prikazuje crtica druga ali nije još to to. Pokrivamo od zadnjeg dana M. Nadam se da ćemo moći i slijedećih dana 😊. Ja dugo ne pratim trakicama al da je zamarajuće je. Tako da te razumijem da se želiš opustiti. Možda je tako i najbolje. Hahhahaha pa istina pokapaš malo uljića i odgledaš koju serijicu taman. A gle škoditi nemože pa ako ništa drugo jedan placebo efekt nije na odmet 😊😊😊. Lotus budite mi vrijedni i molim te da razgovor ubuduće preselimo na proljetnice tamo krajem rujna 😍..eh to bi bilo predivno za sve nas 😍 šaljem puse.

Joj da bar, bas volim proljeće tako da bi bilo taman pogodjen period
Ma i bilo koje godisnje doba samo da vec bude!
Da isti dan smo. Ciklusi uskladjeni
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Daaa..mi ako nema tko drugi onda i zivotinje podnose PMS ..to su morale prihvatiti ako zele uzivati u blagodatima zivota s nama😅
Mislim da necu ni pokusavati to ulje u pupak ali ti nam javljaj kako je tebi.
Ja pijem jedino folnu jer je u biti jos imam..hocu li kupiti ponovno kad se potrosi..ne znam..kako da znam..ne znam nista..ne pitajte me..😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji