Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    28. Kolovoz 2017. 17:26

Jana dobrodosla i jos brze otisla na trudnice :) 
    Lunaa kod mene nista, ovaj mjesec ne koristim trakice ni nista, samo laganini i to je to. Mada mislim da sam vec nekidan imala o jer me malo bolio jedan jajnik, ali sad kad sam pila vrkutu mislim da zbog nje ne osjetim simptome jer bas smanji sve bolove. Tako da i od vrkute odustala dok ne dobijem nalaze hormona. 
    Sad na g.o pa sam malo opustenija po tom pitanju. 
    Kod tebe ima naznaka o? Ste bili vrijedni? 
    E da, za ono kapanje ulja u pupak - 3 puta tjedno kokosovo i maslinovo. Kao pupak jer je to nas prvi doticaj sa hranom jos u maternici i slicne filozofije. Djeluje ili ne (vise ne nego da), ali opet lezat mirno dok to upije je taman dobra izlika za pogledat sapunicu

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lunaa
    28. Kolovoz 2017. 17:40

lotus

Jana dobrodosla i jos brze otisla na trudnice :)
    Lunaa kod mene nista, ovaj mjesec ne koristim trakice ni nista, samo laganini i to je to. Mada mislim da sam vec nekidan imala o jer me malo bolio jedan jajnik, ali sad kad sam pila vrkutu mislim da zbog nje ne osjetim simptome jer bas smanji sve bolove. Tako da i od vrkute odustala dok ne dobijem nalaze hormona.
    Sad na g.o pa sam malo opustenija po tom pitanju.
    Kod tebe ima naznaka o? Ste bili vrijedni?
    E da, za ono kapanje ulja u pupak - 3 puta tjedno kokosovo i maslinovo. Kao pupak jer je to nas prvi doticaj sa hranom jos u maternici i slicne filozofije. Djeluje ili ne (vise ne nego da), ali opet lezat mirno dok to upije je taman dobra izlika za pogledat sapunicu

Koliko se sjećam naše M su bile na skoro isti dan, misliš da bi ti već bila O? Mene su isto nešto boljeli jajnici al ja sam pratila trakicama i ništa. Tako da mislim da me bol prevarila. Sada tek kako se kalendarski bližim 14/15dc se prikazuje crtica druga ali nije još to to. Pokrivamo od zadnjeg dana M. Nadam se da ćemo moći i slijedećih dana 😊. Ja dugo ne pratim trakicama al da je zamarajuće je. Tako da te razumijem da se želiš opustiti. Možda je tako i najbolje. Hahhahaha pa istina pokapaš malo uljića i odgledaš koju serijicu taman. A gle škoditi nemože pa ako ništa drugo jedan placebo efekt nije na odmet 😊😊😊. Lotus budite mi vrijedni i molim te da razgovor ubuduće preselimo na proljetnice tamo krajem rujna 😍..eh to bi bilo predivno za sve nas 😍 šaljem puse.

Tinchy_07
    28. Kolovoz 2017. 17:50

Joj da bar, bas volim proljeće tako da bi bilo taman pogodjen period
    Ma i bilo koje godisnje doba samo da vec bude! 
    Da isti dan smo. Ciklusi uskladjeni

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• babyloading
    28. Kolovoz 2017. 20:44

Daaa..mi ako nema tko drugi onda i zivotinje podnose PMS ..to su morale prihvatiti ako zele uzivati u blagodatima zivota s nama😅 
    Mislim da necu ni pokusavati to ulje u pupak ali ti nam javljaj kako je tebi.
    Ja pijem jedino folnu jer je u biti jos imam..hocu li kupiti ponovno kad se potrosi..ne znam..kako da znam..ne znam nista..ne pitajte me..😂😂😂

panda102
    29. Kolovoz 2017. 05:37

Jao cure hahahaha koji simptomi. Ja sam skontala da se mi umorimo do ovulacije. Skaci svaki dan i onda bas nekad u sredini prestanemo i rekoh mozda mi je bas tad ovulacija a mi prestanemo. Sad cu probati s trakicama samo zato da se uvjerim da je ima i kad je otprilike. Evo ja se spremam za posla. Zelim svima puno srece. 😘

Tinchy_07
    30. Kolovoz 2017. 09:45

Ja svaki dan provirim na forum da ce nas obradovat koji + ili kakva druga lijepa vijest, a tu skroz neko zatisje. 
    Nitko nista? Mono kako se osjecas?  jos dosta do kontrole ako se ne varam 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

Jane_Doe
    30. Kolovoz 2017. 10:32

cure, mene već 3 dana boli dole..kao neki menstrualni bolovi, al na trenutke zaboli i onda stane.
    jel se trebam brinut ili mozda veseliti da ce uskoro M? proslo je 16 dana od kiretaze.

mono1111
    30. Kolovoz 2017. 13:29

Lotus, nisam bas najbolje. Opet je neki smedji iscjedak dosao...mislim da cu ipak sutra ici na uzv
    Jane, mozda cak moue biti O, meni se odmah nakon kiretaze, drugi put spremala O. Ako te bude jace boljelo odi radje na hitnu ili.kod ginekologa. 
    Imas krvarenje?

Jane_Doe
    30. Kolovoz 2017. 13:31

ok, znam da sam dosadna  
    isla sam sad na wc jer sam osjetila kao da mi je icurilo puno necega  imam iscjedak isti kao u vrijeme ovulacije.. nisam povezivala te bolove s tim, tek mi je sad palo napamet da mozda ovuliram. je to moguce?
    pitam jer onda barem znam kad mogu ocekivati vjesticu napokon

Jane_Doe
    30. Kolovoz 2017. 13:33

pisale smo u isto vrijeme mono 
    ne krvarim, biti ce da je O ipak..iako inace za vrijeme O imam strasno jake bolove, a ovaj put su slabiji..
    sad bar znam da mogu za 2 tjedna ocekivat M :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.