Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    27. Kolovoz 2017. 19:21

BabyL. mi sinoc dosli iz trgovine u koju smo ciljano isli kupit sladoled, ne sjecam se uopce po cijoj zelji 🤔🙃 da bi se tamo jos malo posvadjali jer je on uzeo cokoladni od sviiih drugih mogucnosti, al ajd oprostila sam mu! Haha! Nakon sto smo se kod kuce ucokoladirali nakon 10 min.mi dodje zelja za cipsom! Al ne bilo kakvim nego onaj ko od stiropora, znate? 😁 Sto se sve ljepi u ustima! Nisam ga jadna imala i onda on jos i dise i pusta vodu i svasta! Pa ko nebi poludio!!
    A nismo mi krive sto svaki mjesec imamo simtome! Ha da!
    Panda zamisli koliko je bezobziran! Stvarno je brak i u dobru i u zlu!😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nena27
    27. Kolovoz 2017. 21:42

Barbara dobila i ja jutros. Ovaj mj sam baš imala grozan pms i jedva sam cekala da završi. I ja sam danas bila na dječjem rođendanu a nije mi se išlo nigdje uglavnom preživjela sam. Nekako sve preživim  :-D a neznam više što reći o čemu misliti, možda ako se prije pomirim sa činjenicom da neću imat dijete ipak se nešto promjeni očito da je najveći problem u glavi

Jane_Doe
    27. Kolovoz 2017. 22:34

mono nadam se da je bolje.. ides na UTZ ovih dana opet ili cekas redovni?
    cure, sto se tice PMS-a.. ja sam jednom prilikom kada me muz poskakljao pocela nekontrolirano plakati, nije brizan znao sta da radi. bas se uspanicio, a samo me poskakljao.. i jos kad sam mu vidjela facu kako se uplasio bilo mi je jos gore pa sam pocela jos vise hahaha brizan moj

• babyloading
    28. Kolovoz 2017. 09:34

Hahaha..ajde bar nam ovo dobro dođe da se malo ismijemo..da nije sve tako crno..
    Ja jucer setam psa i kadgod je jadnicak htio ici tamo gdje ja nisam..svaki puta sam stala i rekla mu..paa stoooo je tebi???? Ne mozes ici tamo kad ti ja nisam rekla! Samo bi me pogledao i izignorirao..Bogu hvala pa nije nikog bilo oko mene..kasnije sam ga zagrlila i rekla da je najbolji pas na svijetu!😂(muza nije bilo pa ja pas podnijeo muku)..a jos nas 12 dana ceka😂

Jane_Doe
    28. Kolovoz 2017. 12:28

hahaha mene moja kujica izbjegava u vrijeme PMS.. tocno zna sta ju ceka 

• Jana
    28. Kolovoz 2017. 13:40

Pozdrav cure, evo da se i ja javim :)
    Čitam vas i baš sam se nasmijala ovim simptomima pms-a.. Mene mm nervira jer presporo hoda, jer diše, jer mu dugo treba da opere zube, jer mi nije pročitao misli da se meni jede pizza ili da bih baš u ovom trenutku popila malo vode  Jadničci naši..
    Uglavnom, nakon biokemijske trudnoće početkom mjeseca krećemo u nove pobjede.. Skupa s vama se nadam što skorijem +

mono1111
    28. Kolovoz 2017. 14:05

Jane,
    Ma mislim da cu ici za dva tjedna kad su mi i rekli da dodjem...osim ako se opet u medjuvremenu nesto ne dogodi...

baarbaraa29
    28. Kolovoz 2017. 14:40

Nena bas mi je zao! Tebi i moni ne znam sta bi pametno napisala! Ne kazem da je drugima lakse, ali nekako ste mi vas dvije stalne.. Pokusavat, nadat se..ah, sto drugo? Mozda kad se umorimo od svega i dignemo ruke budemo bas one kojima se tada jednostavno sve poslozi. Ja vjerujem da sve ima svoje vrijeme i razlog zasto je sve bas tako. Nije to neka utjeha, ali na kraju kruga uvijek se nekako vratis na to.
    Jane Doe i babyL. vi ste znaci svoju klijentelu prosirile i na zivotinje?!  Trebali bi izmislit neki naziv i za one koji s nama dozivljavaju stres! Hahaha! Mi smo u PMS-u, a oni?
    Jana dobro dosla! Ja stvarno ne znam sta je njima i s tim disanjem! K`o da moraju bas svaki dan disat! Probecarilo se to, nema sta! 
    Mono 

baarbaraa29
    28. Kolovoz 2017. 14:59

A vidi moji dvojcica u brojalici! 2 godine,2 mj..... Zvuci kao broj hot linea: 060 22 22...  Boze bas me puca ludilo!
    Necu vise, obecajem! 

Lunaa
    28. Kolovoz 2017. 16:40

Jana

Pozdrav cure, evo da se i ja javim :)
    Čitam vas i baš sam se nasmijala ovim simptomima pms-a.. Mene mm nervira jer presporo hoda, jer diše, jer mu dugo treba da opere zube, jer mi nije pročitao misli da se meni jede pizza ili da bih baš u ovom trenutku popila malo vode Jadničci naši..
    Uglavnom, nakon biokemijske trudnoće početkom mjeseca krećemo u novepobjede.. Skupa s vama se nadam što skorijem +

Jana dobro došla 😊. Onda možemo zajedno odbrojavat za + 😊😍. Lotus ima što novog kod tebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.