Panda102, Nena27 kakva je sičuejšn kod vas, obzirom da je sutra 27?
Ja nisam dugo odbrojavala, trebam 1.dobit, ali pocele su glavobolje, promjene raspolozenja ajme..i svasta nesta sto upucuje na M.
Ja sam se nekako u zadnje vrijeme bas dosta smirila oko svega pa se i ne javljam, ali pratim.
Kako smo se nadale plusevima u ljetu zbog opustenosti, godisnjih..tako cemo sada biti pozitivni obzirom da dolaze hladni, kratki dani..znate ono mrak u 17 sati, dosadno..🙊🙈😉
Jane Doe tebi onda cekamo DA dodje, a ti s nama da ne! 🙃
😙 svim Hrabricama ovdje!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Panda102, Nena27 kakva je sičuejšn kod vas, obzirom da je sutra 27?
Ja nisam dugo odbrojavala, trebam 1.dobit, ali pocele su glavobolje, promjene raspolozenja ajme..i svasta nesta sto upucuje na M.
Ja sam se nekako u zadnje vrijeme bas dosta smirila oko svega pa se i ne javljam, ali pratim.
Kako smo se nadale plusevima u ljetu zbog opustenosti, godisnjih..tako cemo sada biti pozitivni obzirom da dolaze hladni, kratki dani..znate ono mrak u 17 sati, dosadno..🙊🙈😉
Jane Doe tebi onda cekamo DA dodje, a ti s nama da ne! 🙃
😙 svim Hrabricama ovdje!
Hvala draga i tebi 😚 nadam se da ce nekako ipak varas i da bas ne dode 😉
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ah..😆 bilo bi lijepo, ali koliko mjeseci je vec bilo tako da sam si sama pravila cirkus u glavi pa je bilo nesta u ovom smislu (sama sa sobom, naravno 😂) "E vidis do sada te nikad nije bas tako bolio stomak..uh, i nisam se ni nadala, ali evo izgleda da je.." I onda to tako ide, ide.. i dobijem. I sto je najsmjesnije od svega cak ni ne budem u bedu.
Valjda sam se totalno izautomatizirala. Ako je to uopce rijec 😄
😙😙
Napisala sam vec jedan post ali ga nema. Kako ne znam 😫 Uglavnom, bili smo jucer na jednom djecijem rodjendanu. I samo sam osjetila to je to, dolazi. Na wc trkom i naravno dobila. Muza sam pogledala kad sam dosla i sve mu je bilo jasno. Stvarno sam se sad zabrinula jer ovaj mjesec smo pokrili sve dane i bili i opusteni i sretni i sve. Upalu sam izlijecila koju sam imala. U sept se moram opet javiti na bris jer mi onaj u junu nije bio dobar zbog upale. Sta sad i kako ne znam. Bas mi je zao. Kao sto kaze baarbaara29 vec sam si umislila simptome. Nema bubuljice muka mi bla bla. Hahahahh zalosno ali eto. Vama zelim mnogo srece. Ja cu da si kupim one trakice da pratim ovulaciju. Pa cu da vam se javim da mi tacno kazete od kad da ih krenem koristiti.
Zao mi je! Ali samo hrabro dalje i dobro dosla u klub umisljenih simptomaticarki 😄 Hoce to tako kad nesto jako zelis❣
Vecina nas ovdje ti je ekspert za piš stapice, ali evo kako sam ih ja koristila po uputi gine.
2x dnevno, u 9h (da namjerno nije prva jutarnja) i u 18h. Ja sam ih koristila otprilike od 10dc iako sam znala da je rano, al ono..nedaj Boze da fulam 🙃. Ako znas da ti je O otprilike sredinom ciklusa mislim da nema potrebe da ranije pocnes, ali ako ne znas kad je mozes i ranije.
Neke cure su pisale da prije pis pis ne piju tekucine, ne idu na wc par sati prije.. Ja to nista nisam pazila i uvijek sam uhvatila pozitivnu, cak i po dva dana za redom, ali nismo uspjeli!
Nadam se da ce vama ako ne od prve bar od..ma ne! Nek uspije od prve! Skromno, ha?😊
Moj savjet ti je da testice cuvas. Ne ono, za spomenar ili mozda razmjenu za duplice sa frendicom 😉 nego da lakse pratis porast, tamnjnje.
Ja sam ih ljepila jednu ispod druge sa naznakom koji je dc i u koliko sati.
Netko je nedavno stavio sliku svojih. Mislim Nena.
Sretno!
evo jos umisljenih simptomicarke, pisala sam kak nisam nikad imala grceve, smedi iscjedak i mislila mozda se nesto dogada, al evo moja vjestica dosla! Ja sam nedavno objavila sliku svojih trakica i ispada da su bile tocne, ovulacija mi je bila 14/15dc a pokrili smo tek od 16dc na dalje je mi inace nikad nije tak rano ovulacija i evo..s tim da su mi ciklusi inace od 33-38 dana, sad je dosla nakon 29! Imam jos trakica, jedva cekam da prode, ovaj mjesec cu vjerovat trakicama!
Pozdrav...evo i ja krecem odbrohacati..upravo smo pokrili ovaj tjedan ..mada jedan dan nismo morala sam na put..valjda taj nije bio presudni..😯
Ugl nadam se da je ovaj put to TO..i da nam dolazi bebica..umisljenih simptoma nemam jos jer kazem taman sad krecemo odbrojavanje..8.9. (Ne)treba doci..ugl ako vas budem opet maltretila sa simptomima..da znate😂
Babyloading To ono - nemojte reci da vas nisam upozorila? 😁
Ja sam skuzila da sam ovaj pms baaas zivcana!
Znaci bila sam nesto tipa Ally McBeal kad u onim svojim flesevima konta kak bi nekog onak pristojno zadavila ili lupala mu glavom od zid (muzu) samo zato sto jadnicak dise dok jede i zamislite pusta vodu dok oere zube! E al TAKO glasno! Hahah!
Luda! Nema deuge dijagnoze! Tocno bi mu rekla da si ovih dana unajmi nekog privatnog zastitara! 😂
Nego, evo pripremam za ubijacinu 🐷 placinke s nutellom, hoce se neko pridruzit?
Baarbaraa29 potpuno te razumijem..tako mi je i samoj..jaooo rado bi ti se pridruzila..iako sam se posteno opskrbila pa mi ne fali "materijala" za ubijacinu..😂😂😂
Ma da..kontam bolje da vam javim na vrijeme prije nego krenem umisljati stosta..😂
Sortiraj odgovore
Najstariji