Moja zadnja M bila je 06.07. nakon toga smo MM i ja radili na bebici 3 dana kada su mi bili plodni dani... nakon toga sam pocela dobivati neke simptome da su mi drugi govorili da je to sve u psihi i da ne moze par dana nakon zaceca bit nekih simptoma, no ja sam osjecala nesto ali nakon svega toga i rijeci nemoj se previse nadat da se razocaras, nisam ni sama sebi vise vjerovala... napravila sam 3 testa od te sve ludosti i svi su pokazivali -... bila sam luda jer nisam mogla docekati dan ocekivane M... ali i to je proslo i dosao je 03.08. M nije bilo... mislila sam bude bude, 05.08. sam otisla kupiti test i napravila ga popodne, odma je pokazao +, otisla kod ginekologice 4+4... tako da, samo glavu gore i slusajte sebe i svoje tijelo i pripremite zivceke na cekanje!!!! Cini se dugo, ali zapravo prode jako jako brzo!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😃😃
mina04, bebica123.. Sad kad vidim postove jedan za drugim, izgleda kao da ce baby boom biti sljedece proljece! :) Bas lijepi znakovi, veselim se da je to dobar pocetak.. Jos kad nam i mono1111 ode na temu Proljetne bebe, sa mnom ce sobovi za Bozic biti u iscekivanju plusica.. :D Salu na stranu, samo nek je sto vise + i svijet ce biti ljepsi!
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Bebicaaaa, cestitkeeeeee!!!!!
Wauuuu !!
Sunny, ja sam s jednom nogom na Proljetnim ! Ne usudim se skroz uci !!
Drage cure! Može savjeti kako izdržati i prestati bit nestrpljiv do datuma predviđene M? hahah
pa poludit ću dok ne vidimo jesmo li uspjeli ili ne…
Draga Tea08 tak je i nama 😂😂 jedan dan se okupiram a vec drugi ludim 😂😂 jedan dan uvjerena da je to to, a drugi tulim jer mislim da nije..I u SVEMU trazim neki znak..reko na GO smo u gradu di me zaprosio, i jos sanjala da sam radila tri testa i sva tri testa bila pozitivna..izludit cu…Mi cekamo 13i da radimo test…ti??
Mi čekamo 15i dakle znači, zajedno ludimo
Hvala vam drage na savjetima i podrsci..budem pricekala onda hoce kasniti pa cu ponoviti test. Nadam se da je ipak to to..😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bebica123 ajme meniiii...stize vam beba..cestitke!!! Joj samo sto ja toliko cesto vjerujem da je to to..pa se onda razocaram..no to su borbe sa samom sobom..ja nikom ne govorim osim vama..al opet toliko sam se puta razocarala da bi se stvarno iznenadila da je to to..treba mi M (ne)doci za tjedan dana..nada je uvijek tu!
U vezi onog mog pitanja za ispijanje kave i casica alkohola..ja sam presla na beskofeinsku..lakse mi je u glavi..a meni osobno ne cini vele razliku..naglasila sam da sam jedan od sretnika koji nije ovisnik o kavi..sva sreca ne pusim i zdravo se hranim.
Hvala vam na vasim misljenjima..
Mono ne mislim da si luda..ipak covjek treba napraviti sve sto je u njegovoj moci..a ostalo ipak ..nije..
Mono hvala, budem javila cim ih izvadim i dobijem.
Bebica cestitke na plusicu, a mina nadam se da i tebi uskoro stize.
Babyloading kako su krenulr sa plusicima bilo bi lijepo da ti sljedeci tjedan javis dobru vijest :)
Cure, je pila koja od vas inofolic? Meni gin rekla da je dobar ali dosta skup pa neka odlucim sama. Ja kupila pa cu probat, ali sad se grizem da sam prvo kupila nego se raspitala dali valja
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Wauuuu !!
Monooo čestitam!Napokon!Ako je netko zaslužio da bude mama onda si to ti,nakon onolikog ohrabrenja,savjeta i podrske nama ostalima...Pozz od mene (i moje curice,sutra 20tt) :-)
Wauuuu !!
Monooo čestitam!Napokon!Ako je netko zaslužio da bude mama onda si to ti,nakon onolikog ohrabrenja,savjeta i podrske nama ostalima…Pozz od mene (i moje curice,sutra 20tt) :-)
Hvalaaaaaaa ! Nadam se da je to to !!!
Ajmeeee, vrijeme leti...boze, pa vec si na polovici.
Lotus, koji je sastav toga??
Inofolic - mioinozitol i folna
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji