Mono111, hvala draga! :)
Jana, cestitaaaam, sad uzivaj!
Danijela, znam taj osjecaj, ali nemoj se prepustiti tugovanju (ok, mozda malo danas), bit ce, dat ce i nama Bog, sigurna sam...
Ja nemam pojma vise sta da mislim, jos uvijek imam suncani, toga je svega jako malo, a inace mislim da u trudnoci bude dosta iscjetka tako da nemam pojma. jucer me jako na mahove zigalo (kao da je nesto uzareno, tocno sam mogla napipati tocku) dolje s lijeve strane, nije jajnik jer je skroz ispod tako da nemam blage veze sta bi to bilo, a nakon toga mi je bilo uzasno lose, muka i povracanje. inace sama sebe lako uvjerim da mi je mucno tako da bih to mogla pribrojati simptomima trudnoce koja uopce ne postoji, ali ovaj put definitivno nije umisljeno. vec danima me trbuh boli kao da cu dobiti, a danas mi je 13 DPO i do vjestice imam jos 4 dana. stalno skicam grudi ne bi li tamo nasla neke promjene pa da znam da sam na pravom putu jer ovo sve do sada moze biti i ne mora zbog toliko zeljene trudnoce. jucer navecer su mi i desni krvarile sto mi se nikad ne desava, a da vam ne govorim o tom nekom cudnom osjecaju u trbuhu kao da sam pojela frizider pun pokvarene hrane, a dragi i ja jedemo sve isto (sad bi svekrva rekla da je to sve od mog kuhanja hahaha). nemam pojma, ovo je prvi ciklus da smo pokusali na dan kad sam imala egg white, inace nikako nismo uspjeli potrefiti taj dan nego uvijek dan ranije ili kasnije, mozda je u tome bio problem, a ako nije, onda stvarno ne znam vise... ja ove god punim 30, on 40 i zbilja me sve to deprimira sve vise, jednostavno nisam ocekivala da ce to sve biti tako kad sam cijeli zivot pazila da ne bih slucajno ostala trudna od same pomisli na sex, a vidi sada... uf... isprike na dugom tekstu, ali jednostavno moram to izbaciti iz sebe, a tko me bolje razumije od vas ovdje kojima zelim taj plusic i drzim fige jer me jako obraduje svaki plus tu i daje mi nadu!
Teddy nisam isla vadit, vec me samo naručila na pregled..12.06.
Bubi tocno te kužim, tako sam ja prošli mj, sve simptome sam imala, to si čovjek valjda toliko zeli da si ih nekad mozda i sam izmisli, ja tebi držim fige da je suprotno! Odi u ljekarnu i kupi clear blue koji mozes raditi 5 dana prije očekivane M ili gravignost ultra Taj je jako osjetljiv pa ako vise ne mozes čekati napravi ih za 2 dana, ako si trudna trebali bi pokazati bar sjenu..
meni je ovaj mj recimo totalno bez simptoma, a trudna sam, jedino su me grudi kao pekle, ali koliko sam skuzila to je sve individualno..
Mono111, hvala draga! :)
Jana, cestitaaaam, sad uzivaj!
Danijela, znam taj osjecaj, ali nemoj se prepustiti tugovanju (ok, mozda malo danas), bit ce, dat ce i nama Bog, sigurna sam…
Ja nemam pojma vise sta da mislim, jos uvijek imam suncani, toga je svega jako malo, a inace mislim da u trudnoci bude dosta iscjetka tako da nemam pojma. jucer me jako na mahove zigalo (kao da je nesto uzareno, tocno sam mogla napipati tocku) dolje s lijeve strane, nije jajnik jer je skroz ispod tako da nemam blage veze sta bi to bilo, a nakon toga mi je bilo uzasno lose, muka i povracanje. inace sama sebe lako uvjerim da mi je mucno tako da bih to mogla pribrojati simptomima trudnoce koja uopce ne postoji, ali ovaj put definitivno nije umisljeno. vec danima me trbuh boli kao da cu dobiti, a danas mi je 13 DPO i do vjestice imam jos 4 dana. stalno skicam grudi ne bi li tamo nasla neke promjene pa da znam da sam na pravom putu jer ovo sve do sada moze biti i ne mora zbog toliko zeljene trudnoce. jucer navecer su mi i desni krvarile sto mi se nikad ne desava, a da vam ne govorim o tom nekom cudnom osjecaju u trbuhu kao da sam pojela frizider pun pokvarene hrane, a dragi i ja jedemo sve isto (sad bi svekrva rekla da je to sve od mog kuhanja hahaha). nemam pojma, ovo je prvi ciklus da smo pokusali na dan kad sam imala egg white, inace nikako nismo uspjeli potrefiti taj dan nego uvijek dan ranije ili kasnije, mozda je u tome bio problem, a ako nije, onda stvarno ne znam vise… ja ove god punim 30, on 40 i zbilja me sve to deprimira sve vise, jednostavno nisam ocekivala da ce to sve biti tako kad sam cijeli zivot pazila da ne bih slucajno ostala trudna od same pomisli na sex, a vidi sada… uf… isprike na dugom tekstu, ali jednostavno moram to izbaciti iz sebe, a tko me bolje razumije od vas ovdje kojima zelim taj plusic i drzim fige jer me jako obraduje svaki plus tu i daje mi nadu!
Daaa dat ce nama Bog nadam se uskoro...
Bit ce sve kako treba..
Netko tko nece njemu se odma primi a netko tko zeli treba mu dugo.. ali bit ce nadamo se uskoro i mi cemo se veseliti nasem plusicuuu
Mgirl,
Nikad nisam bila kod Ulle, ali sam dobila preporuke i za nju kad sam trazila gin.koji zelim da me vodi.
Koliko spermija je u spermiogramu nadjeno?? To je premala kolicina spermija, oligo?
Samo da napisem da vece doze svih vitamina, cink pise cak do 60 mg,vit E od 400, selen moze i od 50 mg ili 1 g, vit C od 500, folna 400, moze jesti sjemeske suncokreta - 60 g dnevno, med i cimet pomijesan, moze i b12 - citala sam da velike kolicine od cak 1000 mg dnevno znatno povecava kolicinu spermija.
I sve to moze piti, moj pije saku tih vitamina svaki dan,.osim toga sto nemamo vise.
Danijela,
Zao mi.je radi M !
Bubi, i ostale cure, drzim figee da.je T u pitanju !
Mgirl,
Nikad nisam bila kod Ulle, ali sam dobila preporuke i za nju kad sam trazila gin.koji zelim da me vodi.
Koliko spermija je u spermiogramu nadjeno?? To je premala kolicina spermija, oligo?
Samo da napisem da vece doze svih vitamina, cink pise cak do 60 mg,vit E od 400, selen moze i od 50 mg ili 1 g, vit C od 500, folna 400, moze jesti sjemeske suncokreta - 60 g dnevno, med i cimet pomijesan, moze i b12 - citala sam da velike kolicine od cak 1000 mg dnevno znatno povecava kolicinu spermija.
I sve to moze piti, moj pije saku tih vitamina svaki dan,.osim toga sto nemamo vise.
Danijela,
Zao mi.je radi M !
Bubi, i ostale cure, drzim figee da.je T u pitanju !
Treba dignuti glavu gore i razmisljati doci ce jednom kada bude sudenoo!!! Nadam se :)
Imam gravignost onaj obični i neki crotest :), svako jutro se svađam sa sobom da ne radim test prije vremena jer me ubijaju ti minusi... Sutra mi je 14 DPO i u nedjelju bi trebala dobiti. Ne znam je li rano sutra, ali stvarno se bojim razočarenja, a s druge strane bih se mogla riješiti te muke i znati da će doći i nadati se idućem ciklusu...
Hvala vam puno na podršci, zbilja mi je sve to lakše uz vas i nažalost ili na sreću se sve tu jako dobro razumijemo! :* svima
Mono,
9 spermija je nađeno. 5,7 progesivnih. Da,oligo znaci premali broj. Ove sve vitamine kaj si nabrojila su u tim solgarovim kapsulama, folnu pije moju i l-arginin. Jos cemo sutra uzeti i taj b12. Ja sam se pak samo bojala da ga ne šopam bez veze s toliko tableta,ali ocito ne može štetiti. Med inace obozava jesti. ;))
I jos na to sve cu i bioastin uzeti od 12mg. Pa cemo vidjeti jel ce se kaj promijeniti. A koliko dugo tvoj dragi to pije? Osobno mislim da su 72 dana premalo da bi se ista promijenilo,ali ko zna. Znam jednog poznanika koji je pio 2 godine tablete, a zena mu je imala M par puta godisnje. Evo sada imaju dvoje prekrasne djece od 3 i godinu dana. :)
Noa 💙
Mgirl,
Moj to pije od kad je radio spermiogram, u 10 mjesecu, tj.pije od cca 11 mj.
Znas sto cu ti reci?? S obzirom da je tako malo spermija pronadjeno, mislim da je najbolje da se odmah uputite na neku humanu, jako je tesko mislim popraviti nekima spermiogram, nekome se nikad ne popravi, pio netko vitamine ili ne.
Mislim da je najlakse krenuti s postupkom !
Jesi razmisljala uopce gdje bi isla?? Osim to kod Ulle??
Bubi,
Mozes napraviti sutra test ujutro ! S obzirom da ti je O bila prije 14 dana ( jesi sigurna da je tada ?? ), M bi cak trebala ( tj.ne trebala ) dobiti sutra, jer vise manje ta luteinska faza traje uvijek 14 dana.
Ako si T, test ce pokazati, nije prerano !!
Sretnooo
Mgirl,
Moj to pije od kad je radio spermiogram, u 10 mjesecu, tj.pije od cca 11 mj.
Znas sto cu ti reci?? S obzirom da je tako malo spermija pronadjeno, mislim da je najbolje da se odmah uputite na neku humanu, jako je tesko mislim popraviti nekima spermiogram, nekome se nikad ne popravi, pio netko vitamine ili ne.
Mislim da je najlakse krenuti s postupkom !
Jesi razmisljala uopce gdje bi isla?? Osim to kod Ulle??
Bubi,
Mozes napraviti sutra test ujutro ! S obzirom da ti je O bila prije 14 dana ( jesi sigurna da je tada ?? ), M bi cak trebala ( tj.ne trebala ) dobiti sutra, jer vise manje ta luteinska faza traje uvijek 14 dana.
Ako si T, test ce pokazati, nije prerano !!
Sretnooo
A meni O sece čak od 6, 7 dana do 13, 14 DPO i kad je bas rano onda mi M dođe 26, 27 DC, a sad je sigurno bila 11 DC pa je očekujem 27 predvečer ili 28 ujutro. Bit će da mi ta luteinska faza traje duže od 14 dana... Iscjedak mi je jako oskudan pa ću se ne znam ni ja kako još suzdržati, ali ako ovaj put dođe, svakako idem kod ginekologa i tražim pretrage jer je ovo već neizdrzivo. Inače imam osjećaj da će doći svaki tren, a trebala bi u nedjelju...
Mono,
i ja se bojim jer će se opće popraviti sp ili neće. Da, kužim sve, nekome se popravi, a nekome ne. Ne znam ti ni sama. Frendica mi ide kod Radončića (privatno) u Repromed, postupak je oko 15000 s lijekovima. Ja sam mislila na humanu u Petrovu da krenemo. Daj mi reci di si ti i kak si zadovoljna? Ne znam jel da kupujemo onda uopće sad te vitamine još do novog sp ili ne. Ajme... baš sam zbunjena :(
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji