Sory, al ako sam te dobro shvatila i ti si bila kod Ulle? Da, znam da ona radi i to propuhivanje jajovoda. Ma napravit ćemo sve kaj god bude potrebno. I ja mislim da više nemamo kaj čekati, evo još malo i godina dana je prošla. Da, čak sam i mislila da probam i tako, ali samo ako se poboljša nalaz od muža.. Trenutno je oligoteratozospermija. Nisam pametna jel da čekam kraj 6. mj pa sa svim nalazima odem kod nje ili da odem odmah sad poslije menge?

Noa 💙
Današnja bhcg iznosi 820. Baš sam sretna, Bože podrži.
Jeeeeeei!!
Jesi ti vadila?
Jana 78, pa čestitam i tebi od srca. Pa ovo su sve divne vijesti. :)))) Odlično.
Baš su se plusići počeli redati. Nena27, ti si sad sljedeća na redu.
Meni je M danas stigla, i to 28. dan ciklusa. Pa nakon nje ponovno u nove pobjede, nadam se uspješnije. :)
Svim curama, novima i pogotovo starima koje se već dugo tipkamo želim puno sreće i držim najveće fige u ostvarenju naših želja. Sunčeko sija i ljeto se bliži, tako da nek odradi svoje na pitanju bebača. Hehe
Pusaaa
Hvala!! I ja držim fige za iduce plusice!! 🍀
Evo ja sam danas dobilaaa... :(((
A ovaj put sam se bas nadala da sam trudna jer nikada do sada mi nije kasnila a pogotovo ne toliko...
Bas sam sva jadna... :((
Ali svakako vam svima hvala na savjetima :)
Mono111, hvala draga! :)
Jana, cestitaaaam, sad uzivaj!
Danijela, znam taj osjecaj, ali nemoj se prepustiti tugovanju (ok, mozda malo danas), bit ce, dat ce i nama Bog, sigurna sam...
Ja nemam pojma vise sta da mislim, jos uvijek imam suncani, toga je svega jako malo, a inace mislim da u trudnoci bude dosta iscjetka tako da nemam pojma. jucer me jako na mahove zigalo (kao da je nesto uzareno, tocno sam mogla napipati tocku) dolje s lijeve strane, nije jajnik jer je skroz ispod tako da nemam blage veze sta bi to bilo, a nakon toga mi je bilo uzasno lose, muka i povracanje. inace sama sebe lako uvjerim da mi je mucno tako da bih to mogla pribrojati simptomima trudnoce koja uopce ne postoji, ali ovaj put definitivno nije umisljeno. vec danima me trbuh boli kao da cu dobiti, a danas mi je 13 DPO i do vjestice imam jos 4 dana. stalno skicam grudi ne bi li tamo nasla neke promjene pa da znam da sam na pravom putu jer ovo sve do sada moze biti i ne mora zbog toliko zeljene trudnoce. jucer navecer su mi i desni krvarile sto mi se nikad ne desava, a da vam ne govorim o tom nekom cudnom osjecaju u trbuhu kao da sam pojela frizider pun pokvarene hrane, a dragi i ja jedemo sve isto (sad bi svekrva rekla da je to sve od mog kuhanja hahaha). nemam pojma, ovo je prvi ciklus da smo pokusali na dan kad sam imala egg white, inace nikako nismo uspjeli potrefiti taj dan nego uvijek dan ranije ili kasnije, mozda je u tome bio problem, a ako nije, onda stvarno ne znam vise... ja ove god punim 30, on 40 i zbilja me sve to deprimira sve vise, jednostavno nisam ocekivala da ce to sve biti tako kad sam cijeli zivot pazila da ne bih slucajno ostala trudna od same pomisli na sex, a vidi sada... uf... isprike na dugom tekstu, ali jednostavno moram to izbaciti iz sebe, a tko me bolje razumije od vas ovdje kojima zelim taj plusic i drzim fige jer me jako obraduje svaki plus tu i daje mi nadu!
Teddy nisam isla vadit, vec me samo naručila na pregled..12.06.
Bubi tocno te kužim, tako sam ja prošli mj, sve simptome sam imala, to si čovjek valjda toliko zeli da si ih nekad mozda i sam izmisli, ja tebi držim fige da je suprotno! Odi u ljekarnu i kupi clear blue koji mozes raditi 5 dana prije očekivane M ili gravignost ultra Taj je jako osjetljiv pa ako vise ne mozes čekati napravi ih za 2 dana, ako si trudna trebali bi pokazati bar sjenu..
meni je ovaj mj recimo totalno bez simptoma, a trudna sam, jedino su me grudi kao pekle, ali koliko sam skuzila to je sve individualno..
Mono111, hvala draga! :)
Jana, cestitaaaam, sad uzivaj!
Danijela, znam taj osjecaj, ali nemoj se prepustiti tugovanju (ok, mozda malo danas), bit ce, dat ce i nama Bog, sigurna sam…
Ja nemam pojma vise sta da mislim, jos uvijek imam suncani, toga je svega jako malo, a inace mislim da u trudnoci bude dosta iscjetka tako da nemam pojma. jucer me jako na mahove zigalo (kao da je nesto uzareno, tocno sam mogla napipati tocku) dolje s lijeve strane, nije jajnik jer je skroz ispod tako da nemam blage veze sta bi to bilo, a nakon toga mi je bilo uzasno lose, muka i povracanje. inace sama sebe lako uvjerim da mi je mucno tako da bih to mogla pribrojati simptomima trudnoce koja uopce ne postoji, ali ovaj put definitivno nije umisljeno. vec danima me trbuh boli kao da cu dobiti, a danas mi je 13 DPO i do vjestice imam jos 4 dana. stalno skicam grudi ne bi li tamo nasla neke promjene pa da znam da sam na pravom putu jer ovo sve do sada moze biti i ne mora zbog toliko zeljene trudnoce. jucer navecer su mi i desni krvarile sto mi se nikad ne desava, a da vam ne govorim o tom nekom cudnom osjecaju u trbuhu kao da sam pojela frizider pun pokvarene hrane, a dragi i ja jedemo sve isto (sad bi svekrva rekla da je to sve od mog kuhanja hahaha). nemam pojma, ovo je prvi ciklus da smo pokusali na dan kad sam imala egg white, inace nikako nismo uspjeli potrefiti taj dan nego uvijek dan ranije ili kasnije, mozda je u tome bio problem, a ako nije, onda stvarno ne znam vise… ja ove god punim 30, on 40 i zbilja me sve to deprimira sve vise, jednostavno nisam ocekivala da ce to sve biti tako kad sam cijeli zivot pazila da ne bih slucajno ostala trudna od same pomisli na sex, a vidi sada… uf… isprike na dugom tekstu, ali jednostavno moram to izbaciti iz sebe, a tko me bolje razumije od vas ovdje kojima zelim taj plusic i drzim fige jer me jako obraduje svaki plus tu i daje mi nadu!
Daaa dat ce nama Bog nadam se uskoro...
Bit ce sve kako treba..
Netko tko nece njemu se odma primi a netko tko zeli treba mu dugo.. ali bit ce nadamo se uskoro i mi cemo se veseliti nasem plusicuuu
Mgirl,
Nikad nisam bila kod Ulle, ali sam dobila preporuke i za nju kad sam trazila gin.koji zelim da me vodi.
Koliko spermija je u spermiogramu nadjeno?? To je premala kolicina spermija, oligo?
Samo da napisem da vece doze svih vitamina, cink pise cak do 60 mg,vit E od 400, selen moze i od 50 mg ili 1 g, vit C od 500, folna 400, moze jesti sjemeske suncokreta - 60 g dnevno, med i cimet pomijesan, moze i b12 - citala sam da velike kolicine od cak 1000 mg dnevno znatno povecava kolicinu spermija.
I sve to moze piti, moj pije saku tih vitamina svaki dan,.osim toga sto nemamo vise.
Danijela,
Zao mi.je radi M !
Bubi, i ostale cure, drzim figee da.je T u pitanju !

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji