Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana78
    30. Svibanj 2017. 14:03

Elviramagistic

Janaa cestitam od srca..eto..jesam rekla da je krenulo :)))

Hehehe hvala!  Ja svima zelim da se nastavi tako!!! 

Jana78
    30. Svibanj 2017. 14:07

Hrabrica

Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)

Heheheh tako svi krenu... Tako smo i mi kad bude bit ce al onda su krenuli plodni dani, mjerenje bazalne, praćenje iscjedka,  forumi..  Ponese te! 

baarbaraa29
    30. Svibanj 2017. 14:29

Jana78

Zenskeeee imam i ja svoj plusic! ☺️☺️☺️
    Jucer mi je pala bazalna na 36,7 sa 36,9 i ja reko ma to je gotovo dobit cu M sutra ili prekosutra, jer mi je inače tako, kad ono danas mjerim bazalnu i ona 37! Wow koji sok, nikad mi nije bila tako visoka! I ujutro napravila test, kad ono ➕! Pocela sam plakat od srece! Sutra cu Napravit ujutro jos jedan za svaki slucaj, al mislim da je to to

CEEEESTITKE 
    E bas je krenulo, a i neka je vec jednom!!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Hrabrica
    30. Svibanj 2017. 15:22

Jana78

Hrabrica

Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)

Heheheh tako svi krenu… Tako smo i mi kad bude bit ce al onda su krenuli plodni dani, mjerenje bazalne, praćenje iscjedka, forumi.. Ponese te!

Tocno to 😂😂😂😂, vjerujem 😂😂😂 mene bome je 😁 a nis sad cekat i mantrat da m ne dode :)) 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• danijela93
    30. Svibanj 2017. 15:36

Pozdrav svima...

Zovem se Danijela i nova sam ovdje. :) 
    Moj suprug i ja pokusavamo vec 10mj bebu i nikako da se primi...
    Imam uredne cikluse i menstruacija mi je uredna. Ciklus 28.dana

Prosli mjesec sam imala 29.4 i sada sam trebala dobiti 26.5 ali jos nije dosla radila sam test i bio je negativan.

Dali ima netko kakva iskustva imam sve simptome kao da trebam dobiti.. 

Eto nadam se da ce me netko usreciti i reci da postoji mogucnost da sam trudna i da je jos prerano za test. 
    Hehe...

Lijep pozdrav

light
    30. Svibanj 2017. 15:38

Jana cestitam od srca! Veselimo se svakom plusicu!

light
    30. Svibanj 2017. 15:47

Jana čestitam od srca. Veselimo se svakom plusicu 💕

bejb23
    30. Svibanj 2017. 18:57

Jana cestitaaaaam!!!! Zelim ti urednu trudnocu :*
    Ajme neka je napokon krenulo :)) 
    Ajmo, koja je iduca? 

💗Baby E💗

Teddy Bear
    30. Svibanj 2017. 21:21

Jana cestitke i od mene. Bas se radujem svakom novom +. Sada se mozemo pratiti kroz trudnocu. Dat ce Bog da bude sve uredu.
    Uglavnom,ja sam vadila bhcg u subotu iznosila 80,1 a jucer na dan ocekivane menstruacije 316. Otisla sam se konzultirati samo sa svojom doktoricom,nismo o pregledu ni pricale jer je jos jako rano. Vec sam prije rekla kako se radi o kasnijoj ovulaciji,pa nema potrebe da zurim sa pregledom. Ako bude sve teklo po planu i ne bude potrebe za ranijim pregledima,tek za tri tjedna da dodjem na kontrolu. Sutra cu opet otici izvaditi bhcg,samo da vidim dupla li se pravilno. Dala mi je da pijem duphaston tablete (za svaki slucaj,jer sam imala jedan missed ab,pa i u prosloj trudnoci sam ga pila) i folacin koji vec svakako uzimam vec par mjeseci. Trebala bih izvaditi i krvne pretrage kao i nalaz stitnjace prije sljedeceg pregleda. Od simptoma za sada imam samo ogromne grudi i jako mi se spava. 
    Saljem vam svima mnogo poljubaca😘😘😘

Jana78
    30. Svibanj 2017. 21:30

Hvala vam cure!! ☺️
    Teddy pratimo se! Ja cu sutra zvat za vadit betu, a za pregled isto pričekati jer sumnjam da se nesto vidi s obzirom da mi je prije 2 dana test bio negativan. Simptome bas i ne osjetim, osim grudi da, velike su i vruće! 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI