Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Svibanj 2017. 12:59

Janaaaa, cestitam !!!!! Bas mi jr drago !!!
    Zelim ti urednu i skolsku T !!!!

Hrabrica
    30. Svibanj 2017. 13:45

Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim  kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Elviramagistic
    30. Svibanj 2017. 14:01

Janaa cestitam od srca..eto..jesam rekla da je krenulo :)))

Jana78
    30. Svibanj 2017. 14:02

mono1111

Janaaaa, cestitam !!!!! Bas mi jr drago !!!
    Zelim ti urednu i skolsku T !!!!

Hvala tiiii! Bas sam sretna! 

Jana78
    30. Svibanj 2017. 14:03

Elviramagistic

Janaa cestitam od srca..eto..jesam rekla da je krenulo :)))

Hehehe hvala!  Ja svima zelim da se nastavi tako!!! 

Jana78
    30. Svibanj 2017. 14:07

Hrabrica

Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)

Heheheh tako svi krenu... Tako smo i mi kad bude bit ce al onda su krenuli plodni dani, mjerenje bazalne, praćenje iscjedka,  forumi..  Ponese te! 

baarbaraa29
    30. Svibanj 2017. 14:29

Jana78

Zenskeeee imam i ja svoj plusic! ☺️☺️☺️
    Jucer mi je pala bazalna na 36,7 sa 36,9 i ja reko ma to je gotovo dobit cu M sutra ili prekosutra, jer mi je inače tako, kad ono danas mjerim bazalnu i ona 37! Wow koji sok, nikad mi nije bila tako visoka! I ujutro napravila test, kad ono ➕! Pocela sam plakat od srece! Sutra cu Napravit ujutro jos jedan za svaki slucaj, al mislim da je to to

CEEEESTITKE 
    E bas je krenulo, a i neka je vec jednom!!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Hrabrica
    30. Svibanj 2017. 15:22

Jana78

Hrabrica

Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)

Heheheh tako svi krenu… Tako smo i mi kad bude bit ce al onda su krenuli plodni dani, mjerenje bazalne, praćenje iscjedka, forumi.. Ponese te!

Tocno to 😂😂😂😂, vjerujem 😂😂😂 mene bome je 😁 a nis sad cekat i mantrat da m ne dode :)) 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• danijela93
    30. Svibanj 2017. 15:36

Pozdrav svima...

Zovem se Danijela i nova sam ovdje. :) 
    Moj suprug i ja pokusavamo vec 10mj bebu i nikako da se primi...
    Imam uredne cikluse i menstruacija mi je uredna. Ciklus 28.dana

Prosli mjesec sam imala 29.4 i sada sam trebala dobiti 26.5 ali jos nije dosla radila sam test i bio je negativan.

Dali ima netko kakva iskustva imam sve simptome kao da trebam dobiti.. 

Eto nadam se da ce me netko usreciti i reci da postoji mogucnost da sam trudna i da je jos prerano za test. 
    Hehe...

Lijep pozdrav

light
    30. Svibanj 2017. 15:38

Jana cestitam od srca! Veselimo se svakom plusicu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.