Janaaaa, cestitam !!!!! Bas mi jr drago !!!
Zelim ti urednu i skolsku T !!!!
Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Janaaaa, cestitam !!!!! Bas mi jr drago !!!
Zelim ti urednu i skolsku T !!!!
Hvala tiiii! Bas sam sretna!
Janaa cestitam od srca..eto..jesam rekla da je krenulo :)))
Hehehe hvala! Ja svima zelim da se nastavi tako!!!
Pozdrav svima! :) Evo nakon 5 godina veze i 1 godine braka muz i ja smo se odlucili na bebaca :) Sve je pocelo u stilu, prestat cemo pazit pa kad bude bude :) Odmah je pala i slavljenicka akcija nakon koje sam iz znatizelje pogledala u kalendar i vidim da su plodni dani, i dva dana do ovulacije tak da smo i to iskoristili :))) kak ovulacije osjetim kalendar je tocan, valjda :D Tak da sam sad od onog kad bude-bude dosla do takve znatizelje i nestrpljivosti :)) i vise nego ikad nadamo se plusicu :)
Heheheh tako svi krenu... Tako smo i mi kad bude bit ce al onda su krenuli plodni dani, mjerenje bazalne, praćenje iscjedka, forumi.. Ponese te!
Zenskeeee imam i ja svoj plusic! ☺️☺️☺️
Jucer mi je pala bazalna na 36,7 sa 36,9 i ja reko ma to je gotovo dobit cu M sutra ili prekosutra, jer mi je inače tako, kad ono danas mjerim bazalnu i ona 37! Wow koji sok, nikad mi nije bila tako visoka! I ujutro napravila test, kad ono ➕! Pocela sam plakat od srece! Sutra cu Napravit ujutro jos jedan za svaki slucaj, al mislim da je to to
CEEEESTITKE
E bas je krenulo, a i neka je vec jednom!!!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Heheheh tako svi krenu… Tako smo i mi kad bude bit ce al onda su krenuli plodni dani, mjerenje bazalne, praćenje iscjedka, forumi.. Ponese te!
Tocno to 😂😂😂😂, vjerujem 😂😂😂 mene bome je 😁 a nis sad cekat i mantrat da m ne dode :))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pozdrav svima...
Zovem se Danijela i nova sam ovdje. :)
Moj suprug i ja pokusavamo vec 10mj bebu i nikako da se primi...
Imam uredne cikluse i menstruacija mi je uredna. Ciklus 28.dana
Prosli mjesec sam imala 29.4 i sada sam trebala dobiti 26.5 ali jos nije dosla radila sam test i bio je negativan.
Dali ima netko kakva iskustva imam sve simptome kao da trebam dobiti..
Eto nadam se da ce me netko usreciti i reci da postoji mogucnost da sam trudna i da je jos prerano za test.
Hehe...
Lijep pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji