Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    31. Svibanj 2017. 12:40

Cure,
    Evo samo da javim da je potvrdjeno da idem na IVF ! Od iduceg ciklusa, ali je odmah rekla ako endo ne bude optimalan da nece vracati embrij nego ih zalediti i da ce vratiti tek kad bude optimalan.
    I to mi je ok, samo da ja krenem u ppstupak i da se kao nesto napokon dogadja !
    Mgirl, ima kakvih novosti ??

Svim curama drzim figeeeee !!!

Teddy Bear
    31. Svibanj 2017. 12:44

Današnja bhcg iznosi 820. Baš sam sretna, Bože podrži.

m.girl6
    31. Svibanj 2017. 13:03

Nena27, nemoj tako, samo budi pozitivna, vidiš da su plusići krenuli na veliko. :)))
    Mono, draga, jako sam sretna zbog tebe.  Daa, baš to. Samo da nismo na jednom mjestu, jer to baš izluđuje čovjeka. Super, a daj mi reci koliko je prošlo vremena od kad si krenula na humanu do postupka? Jer ja planiram isto uzeti uputnicu za humanu, nakon muževog spermiograma potkraj 6.mj. Ima još par tableta za popiti i onda kupujemo BioAstin i nek to pije uz folnu, l-arginin i macu. Ali bojim se da će nam ljeto proći, a da nećemo ništa obaviti zbog godišnjih. :( 
    U međuvremenu sam se čula sa Ullom Marton i kaže mi žena da nek dođem odma kod nje kad mogu da mi može potaknuti ovulaciju i da me uputi na terapijske mogućnosti i postupke. A bitno da je moja soc.gin. rekla da je to sve ok kaj se nalaza tiče... Na spermiogram mislim da MM ode kod Radončića, pričala je frendica da su oni jako profesionalni i genijalni. 
    I da, dobila sam M danas, 28. dan ciklusa. I to ti je to, draga moja. Opet čekanjeeeee... 

Noa 💙

mono1111
    31. Svibanj 2017. 13:56

Mgirl,
    Pa ja sam bas ciljano dosla kod teb dokt.prvo.priv.pa me ona poslala kod nje u Petrovu, kod nje sam od 10 mjeseca prosle godine.
    E sad, s obzirom na cijelu moji situaciju, i sve sto mi se.zakompliciralo. i te histero i Radoncic i sve, ona je predlozila taj IVF, makar moguce da sam negdje ovako dosla,.kako da se.izjasnim, necu reci regularnim putem nego ovako, prvi put, tko zna.koliko bi sve trajalo.
    Ali ako vas stvarno netko shvati ozbiljno,.ako napravis propuhivanje jajovoda i ostale pretrage koje se trebaju napraviti, mislim da nemas sto cekati vise od 2, 3 mjeseca.
    Pogotovo ako kazes da ste pokusavali vise od godinu dana, pratili O i sve.i nista se.nije dogodilo.
    Selen, cink, vit E, l karnitin, vit C, vit D ti je isto dobro za spermiogram, moj ti jos uvijek to sve pije.
    Makar smo sad.ostali bez Bioastina i vit E, a sad kako idemo na postupak necu kupovati kad nije potrebno.
    Mozda bi ti Ulla dala Klomifene koji ce potaknuti O,.pa mozda da probate jedan ciklus otpratiti kod nje???

m.girl6
    31. Svibanj 2017. 14:09

Sory, al ako sam te dobro shvatila i ti si bila kod Ulle? Da, znam da ona radi i to propuhivanje jajovoda. Ma napravit ćemo sve kaj god bude potrebno. I ja mislim da više nemamo kaj čekati, evo još malo i godina dana je prošla. Da, čak sam i mislila da probam i tako, ali samo ako se poboljša nalaz od muža.. Trenutno je oligoteratozospermija. Nisam pametna jel da čekam kraj 6. mj pa sa svim nalazima odem kod nje ili da odem odmah sad poslije menge? 

Noa 💙

m.girl6
    31. Svibanj 2017. 14:11

E hvala ti za ove sve vitamine kaj si nabrojila. :)

Noa 💙

Jana78
    31. Svibanj 2017. 14:27

Teddy Bear

Jeeeeeei!!

Teddy Bear
    31. Svibanj 2017. 14:28

Jana78

Teddy Bear

Jeeeeeei!!

Jesi ti vadila?

Jana78
    31. Svibanj 2017. 14:32

m.girl6

Jana 78, pa čestitam i tebi od srca. Pa ovo su sve divne vijesti. :)))) Odlično.
    Baš su se plusići počeli redati. Nena27, ti si sad sljedeća na redu.
    Meni je M danas stigla, i to 28. dan ciklusa. Pa nakon nje ponovno u nove pobjede, nadam se uspješnije. :)
    Svim curama, novima i pogotovo starima koje se već dugo tipkamo želim puno sreće i držim najveće fige u ostvarenju naših želja. Sunčeko sija i ljeto se bliži, tako da nek odradi svoje na pitanju bebača. Hehe
    Pusaaa

Hvala!! I ja držim fige za iduce plusice!! 🍀

• danijela93
    31. Svibanj 2017. 14:53

Evo ja sam danas dobilaaa... :((( 
    A ovaj put sam se bas nadala da sam trudna jer nikada do sada mi nije kasnila a pogotovo ne toliko... 
    Bas sam sva jadna... :((
    Ali svakako vam svima hvala na savjetima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.