Mene danas pere onaj klasični psihički pms pa mi tonu sve nade, ali se upravo smijem jer sam zamislila da nam svima koje dobijemo i koje smo dobile ovaj ciklus, idući bude plus! Koje bi to opće slavlje bilo! :)
Mimica,
Nesto ti se mozda poremetilo, mislim da stvarno nije strasno to sto ti je kasnila.5 dana, moze se dogodizi da je O bila kasnije taj ciklus,.ili mozds da.uopce nije bilo O.
Light,
Prerano je za test ! Pricekaj jos dva dana, pa opet napravi !
Bejb, hvalaaa.
Drzim figeee svimaaa !!!
Jutro djevojke :)
Evo da vam se i ja prikljucim da ne mozgam vise sama a mozda je netko imao situaciju kao ja :)
Naime, prvu M nakon poroda dobila sam 5.4. a drugu 13.5. E sad, odnos smo imali 30.5. I sad ne znam kolike su mi sanse da sam ostala trudna...tjelo ne sudjeluje i nisam imala nikakve znakove ovulacije. Neki kalendari mi kazu da mi je to bio najplodniji dan a neki da nije ni bila ovulacija...problem je sto mi se nakon trudnoce jos nisu sredili ciklusi pa ni ne znam trajanje :( inace nismo planirali odmah drugu bebu ali sad kad mislim da postoji sansa za trudnocu svaka stanica u tjelu mi se nada plusicu :) sto mislite, kolike su mi sanse?
Atica,
Tesko je reci. Neke cure uopce nemaju O nakon poroda, a nemaju niti M.
Ako nisi osjetila simptome O, a inace ih osjecas mozds ni nisi imala O.
Najbolje pricekaj sveukupno 12 dana nakon tog odnosa pa napravi test.
Makar, mislim da su male sanse, pogotovo ako dojis, makar, svatko je drukciji i nemma pravila.
Curke moje nisam se javljala jer eto kod mene sve isto, m je dosla cak i ranije, al ovi puta sam.nekako znala da ce doci tako da se nisam nicemu ni nadala 😑 al sve u svemu eto pomogle su mi one kapi ovaj put m nisam ni osjetila inace sam svaki mjesec na hitnoj. Ugl nema predaje idemo dalje, ova tri mjeseca ako ne bude nista, ginicka mi je rekla da dodem pa cemo napraviti pretrage ( iskreno se nadam da nece trebati). I svima vama koje cekate, iscekujete zelim plusice 😗😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozdrav cure! Ne znam dal ima koja da me se sjeća, bila sam aktualna na forumu ovdje prije nekih godinu i pol. Uglavnom, moja priča još uvijek nije dobila sretan završetak. Nakon tri godine pokušavanja, svih mogućih nalaza koji su u redu, tri mpo postupka, dva aih i jedan ivf, niti jedanput nisam ugledala plus na testu. Izgubljena sam u svojoj glavi, jednostavno ne znam više kaj da napravim, kako ostat pozitivan nakon toliko razočaaranja. Ne da nemam više vjere nego sam uvjerena da na nikad neću postati majkom, nemoguće mi se čini da bi mi se mogla dogoditi trudnoća. Koje god pretrage smo radili molila sam boga da nekaj ne valja pa da znam u čemu je problem, da ga možemo riješiti, ali ne, nalaz za nalazom je dolazi i sve u redu. Jedino što su mi rekli nakon dvije godine da imam blagi pcos i da mi je maternica blago ulegnuta, ali da nema šanse da bi to utjecalo na začeće jer imam ovulacije svaki mjesec i tako dalje. Kad smo išli na insemiacije bila sam uvjerena to je to, sad ću ostati trudna, ali nisam. Prvi ivf,, nema šanse da ne uspijemo, još nam je embriologica rekla kako je predivan embrij, savršen i da su šanse za trudnoću ogromne, e i sad kad ni to nije uspjelo, sve lađe su nam potonule. Sve predispozicije su tu, ali trudnoće nema. U glavi mi je kaos, ne znam kud da se okrenem, kaj da napravim, jednostavno sto upitnika na koje mi nitko ne može dat odgovor. Uglavnom, budući da nisam u toku, čestitam svim trudnicama ovdje i vama koje se trudite želim da vam se to ostvari što prije!
...infinite dreams...
Vavica,
Jesmo si mi tipkale u grupi?? Nisam sigurna za nick tvoj na Klokanici, pa zato pitam??
jesmo jesmo! znači sjećaš me se hehe :)
Naravno !!!
Nazalost, nemam tvoj broj, a neki dan sam se cula s Tanijom i bas mi je rekla da ides na transfer ! Bas sam mislila da ce upaliti.
Bas mi je zao ! Stvarno ne znam sti bi ti pametno rekla, razumijem te !
Ajde posalji mi poruku, ako zelis naravno, pa se tamo mozemo cuti??
mijenjala sam mob pa više nemam ni jedan broj, pošalji mi poruku 0997762261
...infinite dreams...
Sortiraj odgovore
Najstariji