Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica9113
    01. Lipanj 2017. 16:18

Kao prvo cestitam na lijepim vijestima,mamicama koje su + ugledale.A meni dajte savjet,ako ste imale slicne situacije ili iste.Sad u maju mi je 5 dana kasnilo a meni inace redovne menstruacije u dan ni prije ni poslije.....bila sam se ponadala al nazalost ;/ de mi dajte savjet dalki da pratim sve to sto treba ili da zanemarim sve samo da se pustim i ne mislim ni na sta....

light
    01. Lipanj 2017. 17:20

Meni je danas 10dpo. Imali smo odnos na dan ovulacije i dan nakon i dva dana prije tako da samo sve pokrili. Nisam mogla izdrzat i napravila sam test sad kad sam dosla s posla i nema nista :( da li to znaci da se nemam vise cemu nadati? Ne znam vise jel imam simptome ili ne jer kad god mislim da ih imam razocaram se

Bubi555
    01. Lipanj 2017. 17:41

Draga light, meni se čini da je to još jako rano da ti test pokaže... Znam da se teško strpiti jer i sama svaki mjesec vodim tu bitku, ali sacekaj barem do 14 DPO mada neke rade i 12 DPO, a sve ovisi kad je bila implantacija. Navijam da bude plus :)

bejb23
    01. Lipanj 2017. 17:46

Cure navijam za vase plusice. 
    Mono bas mi je drago. Zelim ti svu srecu :*  i sto manje stresa :) 
    A ja cekam sto ce biti ovaj mjesec. Ne vjerujem da ce biti plus jer me pms vec sad pere 😥

💗Baby E💗

• danijela93
    01. Lipanj 2017. 19:23

mimica9113

Kao prvo cestitam na lijepim vijestima,mamicama koje su + ugledale.A meni dajte savjet,ako ste imale slicne situacije ili iste.Sad u maju mi je 5 dana kasnilo a meni inace redovne menstruacije u dan ni prije ni poslije…..bila sam se ponadala al nazalost ;/ de mi dajte savjet dalki da pratim sve to sto treba ili da zanemarim sve samo da se pustim i ne mislim ni na sta….

Pozdravvv

I meni je ovaj mjesec vise od 5 dana kasnila i taman se ponadam kad ono dosla je... 

Ali nebrini se nista znam da je tesko i meni je isto svaki mjesec se nadam i nista. Svi mi kazu opusti se bit ce.. a lako je njima reci...

Ali svejedno moramo biti pozitivne i tako ce i nama jedan dan doci plusic :))) 

mimica9113
    01. Lipanj 2017. 20:20

Iskreno od svih najvise sam se razocarala sad  u ovom mjesecu maju....ipak 5 dana nije malo..ali eto nije se desilo nista...opet ostaje da se ne predajemo i borimo dalje...zelim nam aBd + ubrzo   :) :)

Bubi555
    01. Lipanj 2017. 21:54

Mene danas pere onaj klasični psihički pms pa mi tonu sve nade, ali se upravo smijem jer sam zamislila da nam svima koje dobijemo i koje smo dobile ovaj ciklus, idući bude plus! Koje bi to opće slavlje bilo! :)

mono1111
    01. Lipanj 2017. 23:54

Mimica,
    Nesto ti se mozda poremetilo, mislim da stvarno nije strasno to sto ti je kasnila.5 dana, moze se dogodizi da je O bila kasnije taj ciklus,.ili mozds da.uopce nije bilo O.

Light,
    Prerano je za test ! Pricekaj jos dva dana, pa opet napravi !

Bejb, hvalaaa.

Drzim figeee svimaaa !!!

• atica
    02. Lipanj 2017. 06:02

Jutro djevojke :)
    Evo da vam se i ja prikljucim da ne mozgam vise sama a mozda je netko imao situaciju kao ja :)
    Naime, prvu M nakon poroda dobila sam 5.4. a drugu 13.5. E sad, odnos smo imali 30.5. I sad ne znam kolike su mi sanse da sam ostala trudna...tjelo ne sudjeluje i nisam imala nikakve znakove ovulacije. Neki kalendari mi kazu da mi je to bio najplodniji dan a neki da nije ni bila ovulacija...problem je sto mi se nakon trudnoce jos nisu sredili ciklusi pa ni ne znam  trajanje :( inace nismo planirali odmah drugu bebu ali sad kad mislim da postoji sansa za trudnocu svaka stanica u tjelu mi se nada plusicu :) sto mislite, kolike su mi sanse?

mono1111
    02. Lipanj 2017. 09:04

Atica,
    Tesko je reci. Neke cure uopce nemaju O nakon poroda, a nemaju niti M.
    Ako nisi osjetila simptome O, a inace ih osjecas mozds ni nisi imala O.
    Najbolje pricekaj sveukupno 12 dana nakon tog odnosa pa napravi test.
    Makar, mislim da su male sanse, pogotovo ako dojis, makar, svatko je drukciji i nemma pravila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI