Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    01. Lipanj 2017. 09:35

Mono draga, sad mi frendica tek pročitala nalaz kak treba.. koja sam ja tuka, hehe. 
    Imamo spermija 9*10 na 6-tu. I kaže mi da je to super nalaz. Ajmee kako me oraspoložila. :)))) Odmah sad šaljem Ulli mail da se dogovorimo za termin, čak bi išla i prije muževog sp, nek me stavi na uzv i nek mi pregleda sve nalaze i da mi terapiju koju god treba. A on u međuvremenu nek pije sve ovo kao i do sada. :))

Noa 💙

mono1111
    01. Lipanj 2017. 12:09

Mgirl,

Cujem se s Bornastrom.
    Nalaz sto se tice pokretljivosti je super ! Pazi, vi imate oko 60 posto progresivno pokretljivih, a mi samo 20 posto, gledas ono A + B.
    E sad, ne znam kolika vam je koncentracija spermija, jer oligo znaci premali broj.
    Daj slikaj nalaz, ili prepisi, da vidim sto pise kod te koncentracije.
    E sad, i kod te smanjene konc.spermija zene ostanu T jer kao sto se zna, potreban je samo jedan spermij koji ce oploditi !!
    Medjutim, i slazem se s Bornastrom da vjerovazno kod tebe izostanu O i zato ti je i nizak progesteron bio onda, moguce da ti je to onda cesto.
    Zato, recimo, ako ides kod Ulle, probaj ju zamoliti da li ti moze potaknuti O kLomifenima,.i da taj jedan ciklus probate pratiti O i imate tempirani odnos.
    Znas sto, ako zelis, neka ti Bornastra da moj broj telefona, pa se mozemo cuti i sve cu ti objasniti za Petrovu ako zelis !
    Mozda je najbolje tako !

m.girl6
    01. Lipanj 2017. 12:29

Mono,
    i ja sam se čula sa Bornastrom. :) Može, tražila sam ju broj pa ću ti preko vibera ili whatsapp poslati sliku, kao što sam i njoj pa mi je to rekla. Ja sam svjesna da nalaz od muža nije super super, jer da je bila bi već trudna. Da, problem je i u tim mojim ovulacijama koje nekad imam, a nekad ne. Poslala sam Ulli mail da bi ipak došla odmah sad poslije M, da neću ni čekati sljedeći mužev sp. Ona mi je odmah u prvom mailu kad sam joj se javila rekla da nek dođem kod nje da mi potakne O  jer imam anovulacijske cikluse, tako da će mi vjerovatno odmah dati terapiju. Tako je, moramo probati i tako. Kad se počinje klomifen piti? To sa početkom menge ili?
    Rekla mi je bornastra da sa sljedećom M i ti ideš na postupak. Jako sam sretna i zbog tebe i nje. Baš njoj kažem da nam se lagano sve poslagiva. Pa napokonn  :))))))) 
    Pošaljem ti slikicu nalaza kad dobijem broj, pa ako ne uspije ovako, odmah uzimam uputnicu za dalje! 
    Sretna sam zbog svega ko malo dijete. 

Noa 💙

mono1111
    01. Lipanj 2017. 12:48

m.girl6

Mono,
    i ja sam se čula sa Bornastrom. :) Može, tražila sam ju broj pa ću ti preko vibera ili whatsapp poslati sliku, kao što sam i njoj pa mi je to rekla. Ja sam svjesna da nalaz od muža nije super super, jer da je bila bi već trudna. Da, problem je i u tim mojim ovulacijama koje nekad imam, a nekad ne. Poslala sam Ulli mail da bi ipak došla odmah sad poslije M, da neću ni čekati sljedeći mužev sp. Ona mi je odmah u prvom mailu kad sam joj se javila rekla da nek dođem kod nje da mi potakne O jer imam anovulacijske cikluse, tako da će mi vjerovatno odmah dati terapiju. Tako je, moramo probati i tako. Kad se počinje klomifen piti? To sa početkom menge ili?
    Rekla mi je bornastra da sa sljedećom M i ti ideš na postupak. Jako sam sretna i zbog tebe i nje. Baš njoj kažem da nam se lagano sve poslagiva. Pa napokonn :)))))))
    Pošaljem ti slikicu nalaza kad dobijem broj, pa ako ne uspije ovako, odmah uzimam uputnicu za dalje!
    Sretna sam zbog svega ko malo dijete.

Samo se javi na mob :)
    S Klomifenima se pocinje mislim 3 dc, svakako odi prije M kod nje !
    Daaa, bila sam dns u Repromedu, i pitala R.kad mogu raditi histero, tu zadnju na koju moram ici, i ugl.mogu taj isti ciklus kad idem u postupak !! Tako da, nadam se da je iduci ciklus dobitan !! I da je to to !
    Samo, sad jedva cekam, ali kad dodje sve to, i prvi tjedni T i sve,.toliki stres i strah..da ne znam kako cu moci psihicki sama sa sobom !
    Stvarno se nadam da ces i ti uskoro krenuti, bilo.Klomifenima, bilo na neki postupak,.prirodno, kako god ! Samo da uspije !
    Cujemo se preko moba :)

mimica9113
    01. Lipanj 2017. 16:18

Kao prvo cestitam na lijepim vijestima,mamicama koje su + ugledale.A meni dajte savjet,ako ste imale slicne situacije ili iste.Sad u maju mi je 5 dana kasnilo a meni inace redovne menstruacije u dan ni prije ni poslije.....bila sam se ponadala al nazalost ;/ de mi dajte savjet dalki da pratim sve to sto treba ili da zanemarim sve samo da se pustim i ne mislim ni na sta....

light
    01. Lipanj 2017. 17:20

Meni je danas 10dpo. Imali smo odnos na dan ovulacije i dan nakon i dva dana prije tako da samo sve pokrili. Nisam mogla izdrzat i napravila sam test sad kad sam dosla s posla i nema nista :( da li to znaci da se nemam vise cemu nadati? Ne znam vise jel imam simptome ili ne jer kad god mislim da ih imam razocaram se

Bubi555
    01. Lipanj 2017. 17:41

Draga light, meni se čini da je to još jako rano da ti test pokaže... Znam da se teško strpiti jer i sama svaki mjesec vodim tu bitku, ali sacekaj barem do 14 DPO mada neke rade i 12 DPO, a sve ovisi kad je bila implantacija. Navijam da bude plus :)

bejb23
    01. Lipanj 2017. 17:46

Cure navijam za vase plusice. 
    Mono bas mi je drago. Zelim ti svu srecu :*  i sto manje stresa :) 
    A ja cekam sto ce biti ovaj mjesec. Ne vjerujem da ce biti plus jer me pms vec sad pere 😥

💗Baby E💗

• danijela93
    01. Lipanj 2017. 19:23

mimica9113

Kao prvo cestitam na lijepim vijestima,mamicama koje su + ugledale.A meni dajte savjet,ako ste imale slicne situacije ili iste.Sad u maju mi je 5 dana kasnilo a meni inace redovne menstruacije u dan ni prije ni poslije…..bila sam se ponadala al nazalost ;/ de mi dajte savjet dalki da pratim sve to sto treba ili da zanemarim sve samo da se pustim i ne mislim ni na sta….

Pozdravvv

I meni je ovaj mjesec vise od 5 dana kasnila i taman se ponadam kad ono dosla je... 

Ali nebrini se nista znam da je tesko i meni je isto svaki mjesec se nadam i nista. Svi mi kazu opusti se bit ce.. a lako je njima reci...

Ali svejedno moramo biti pozitivne i tako ce i nama jedan dan doci plusic :))) 

mimica9113
    01. Lipanj 2017. 20:20

Iskreno od svih najvise sam se razocarala sad  u ovom mjesecu maju....ipak 5 dana nije malo..ali eto nije se desilo nista...opet ostaje da se ne predajemo i borimo dalje...zelim nam aBd + ubrzo   :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.