Mono draga, sad mi frendica tek pročitala nalaz kak treba.. koja sam ja tuka, hehe.
Imamo spermija 9*10 na 6-tu. I kaže mi da je to super nalaz. Ajmee kako me oraspoložila. :)))) Odmah sad šaljem Ulli mail da se dogovorimo za termin, čak bi išla i prije muževog sp, nek me stavi na uzv i nek mi pregleda sve nalaze i da mi terapiju koju god treba. A on u međuvremenu nek pije sve ovo kao i do sada. :))
Noa 💙
Mgirl,
Cujem se s Bornastrom.
Nalaz sto se tice pokretljivosti je super ! Pazi, vi imate oko 60 posto progresivno pokretljivih, a mi samo 20 posto, gledas ono A + B.
E sad, ne znam kolika vam je koncentracija spermija, jer oligo znaci premali broj.
Daj slikaj nalaz, ili prepisi, da vidim sto pise kod te koncentracije.
E sad, i kod te smanjene konc.spermija zene ostanu T jer kao sto se zna, potreban je samo jedan spermij koji ce oploditi !!
Medjutim, i slazem se s Bornastrom da vjerovazno kod tebe izostanu O i zato ti je i nizak progesteron bio onda, moguce da ti je to onda cesto.
Zato, recimo, ako ides kod Ulle, probaj ju zamoliti da li ti moze potaknuti O kLomifenima,.i da taj jedan ciklus probate pratiti O i imate tempirani odnos.
Znas sto, ako zelis, neka ti Bornastra da moj broj telefona, pa se mozemo cuti i sve cu ti objasniti za Petrovu ako zelis !
Mozda je najbolje tako !
Mono,
i ja sam se čula sa Bornastrom. :) Može, tražila sam ju broj pa ću ti preko vibera ili whatsapp poslati sliku, kao što sam i njoj pa mi je to rekla. Ja sam svjesna da nalaz od muža nije super super, jer da je bila bi već trudna. Da, problem je i u tim mojim ovulacijama koje nekad imam, a nekad ne. Poslala sam Ulli mail da bi ipak došla odmah sad poslije M, da neću ni čekati sljedeći mužev sp. Ona mi je odmah u prvom mailu kad sam joj se javila rekla da nek dođem kod nje da mi potakne O jer imam anovulacijske cikluse, tako da će mi vjerovatno odmah dati terapiju. Tako je, moramo probati i tako. Kad se počinje klomifen piti? To sa početkom menge ili?
Rekla mi je bornastra da sa sljedećom M i ti ideš na postupak. Jako sam sretna i zbog tebe i nje. Baš njoj kažem da nam se lagano sve poslagiva. Pa napokonn :)))))))
Pošaljem ti slikicu nalaza kad dobijem broj, pa ako ne uspije ovako, odmah uzimam uputnicu za dalje!
Sretna sam zbog svega ko malo dijete.
Noa 💙
Mono,
i ja sam se čula sa Bornastrom. :) Može, tražila sam ju broj pa ću ti preko vibera ili whatsapp poslati sliku, kao što sam i njoj pa mi je to rekla. Ja sam svjesna da nalaz od muža nije super super, jer da je bila bi već trudna. Da, problem je i u tim mojim ovulacijama koje nekad imam, a nekad ne. Poslala sam Ulli mail da bi ipak došla odmah sad poslije M, da neću ni čekati sljedeći mužev sp. Ona mi je odmah u prvom mailu kad sam joj se javila rekla da nek dođem kod nje da mi potakne O jer imam anovulacijske cikluse, tako da će mi vjerovatno odmah dati terapiju. Tako je, moramo probati i tako. Kad se počinje klomifen piti? To sa početkom menge ili?
Rekla mi je bornastra da sa sljedećom M i ti ideš na postupak. Jako sam sretna i zbog tebe i nje. Baš njoj kažem da nam se lagano sve poslagiva. Pa napokonn :)))))))
Pošaljem ti slikicu nalaza kad dobijem broj, pa ako ne uspije ovako, odmah uzimam uputnicu za dalje!
Sretna sam zbog svega ko malo dijete.
Samo se javi na mob :)
S Klomifenima se pocinje mislim 3 dc, svakako odi prije M kod nje !
Daaa, bila sam dns u Repromedu, i pitala R.kad mogu raditi histero, tu zadnju na koju moram ici, i ugl.mogu taj isti ciklus kad idem u postupak !! Tako da, nadam se da je iduci ciklus dobitan !! I da je to to !
Samo, sad jedva cekam, ali kad dodje sve to, i prvi tjedni T i sve,.toliki stres i strah..da ne znam kako cu moci psihicki sama sa sobom !
Stvarno se nadam da ces i ti uskoro krenuti, bilo.Klomifenima, bilo na neki postupak,.prirodno, kako god ! Samo da uspije !
Cujemo se preko moba :)
Kao prvo cestitam na lijepim vijestima,mamicama koje su + ugledale.A meni dajte savjet,ako ste imale slicne situacije ili iste.Sad u maju mi je 5 dana kasnilo a meni inace redovne menstruacije u dan ni prije ni poslije.....bila sam se ponadala al nazalost ;/ de mi dajte savjet dalki da pratim sve to sto treba ili da zanemarim sve samo da se pustim i ne mislim ni na sta....
Meni je danas 10dpo. Imali smo odnos na dan ovulacije i dan nakon i dva dana prije tako da samo sve pokrili. Nisam mogla izdrzat i napravila sam test sad kad sam dosla s posla i nema nista :( da li to znaci da se nemam vise cemu nadati? Ne znam vise jel imam simptome ili ne jer kad god mislim da ih imam razocaram se
Draga light, meni se čini da je to još jako rano da ti test pokaže... Znam da se teško strpiti jer i sama svaki mjesec vodim tu bitku, ali sacekaj barem do 14 DPO mada neke rade i 12 DPO, a sve ovisi kad je bila implantacija. Navijam da bude plus :)
Cure navijam za vase plusice.
Mono bas mi je drago. Zelim ti svu srecu :* i sto manje stresa :)
A ja cekam sto ce biti ovaj mjesec. Ne vjerujem da ce biti plus jer me pms vec sad pere 😥
💗Baby E💗
Kao prvo cestitam na lijepim vijestima,mamicama koje su + ugledale.A meni dajte savjet,ako ste imale slicne situacije ili iste.Sad u maju mi je 5 dana kasnilo a meni inace redovne menstruacije u dan ni prije ni poslije…..bila sam se ponadala al nazalost ;/ de mi dajte savjet dalki da pratim sve to sto treba ili da zanemarim sve samo da se pustim i ne mislim ni na sta….
Pozdravvv
I meni je ovaj mjesec vise od 5 dana kasnila i taman se ponadam kad ono dosla je...
Ali nebrini se nista znam da je tesko i meni je isto svaki mjesec se nadam i nista. Svi mi kazu opusti se bit ce.. a lako je njima reci...
Ali svejedno moramo biti pozitivne i tako ce i nama jedan dan doci plusic :)))
Iskreno od svih najvise sam se razocarala sad u ovom mjesecu maju....ipak 5 dana nije malo..ali eto nije se desilo nista...opet ostaje da se ne predajemo i borimo dalje...zelim nam aBd + ubrzo :) :)
Sortiraj odgovore
Najstariji